Boka Microneedling (derma pen) med serum cocktail (30% rabat) 60 min , 875,00 kr

(Ord pris 1,250 kr.)
Rengöring av hyn, serum och ansiktsmask ingår i behandlingen. Microneedling stimulerar huden att regenerera och reparera sig själva, och utgör därmed en yngre, fräschare och slätare hud. Behandlingen ger kliniskt bevisade resultat i rynkor, fina linjer, ärr, bristningar och har en åtstramande effekt på huden.

- Microneedling penetrerar huden ungefär 90 gånger per sekund och har en justerbar nål-djup från 0,25 mm till 2,5 mm, beroende på vilket område som behandlas. Effekten är gradvis för varje behandling.
- 3-5 behandlingar brukar ge de bästa resultaten. Behandlingen kan upprepas varje 4-6 veckor och det tar totalt ca 1 timme för att behandla ansiktet.
- Microneedling reducerar rynkor och linjer och ger en fastare, yngre hud. Microneedling används framför allt för att behandla följande indikationer:
- Microneedling är en anti-aging behandling mot fina linjer, ärr och hud föryngring.
-Slapp och åldrad hud -Rynkor och fina linjer
-Acneärr
-Förstorade porer
-Upphöjda ärr

3C1054AD-C0B5-4E1A-94ED-AAF27659FF6D.jpg

Nails & Lashes Lounge

Välkommen till NailsLounge & Beauty

NailsLounge & Beauty är skönhetssalong som ligger i Göteborg. Vi erbjuder över 10 olika behandlingar för upptagna män och kvinnor, allt från behandling av fransförlängning till Manikyr, behandling av naglar och vaxning. Här på NailsLounge & Beauty är vi stolta över att erbjuda en oas av lugn och ro för våra kunder. Oavsett om du letar efter nagelbar, pennbarn eller hudklinik, har Nails & Lashes Lounge rätt behandling för dig. Använd webbplatsen för att bläddra i våra behandlingar. Om du behöver mer information är vi här för att hjälpa så bara ringa oss. Vi hoppas att vi ses snart hos oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån - Fre: 10:00 - 19:00
Lör : 10:00 - 18:00
Adress
Friggagatan 27
416 64 Göteborg
Stampen
Öppna i Google Maps 🗗