Avboka

Vänligen ange avbokningskoden från bokningsbekräftelsen du fick via e-post

Naprapatstudion Ida Anstey Naprapati och Rehab

Ida Anstey (fd Persson) Leg. Naprapat och Cert. MammaMagetränare.

Jag har arbetat som naprapat sedan 2013 då jag tog examen från Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och MammaMageträning.

Under åren som verksam naprapat har jag arbetat mycket med framför allt dansare, gymnaster och löpare och jag har därmed bildat mig en stor kunskap och erfarenhet om skador och smärtproblematik hos denna kategori av idrottare. Jag gjorde en klinisk studie på löpare med skador och smärtproblematik i höft, ben, knän och fötter som examensarbete på Naprapathögskolan 2013.

Jag har ett stort intresse för behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador i allmänhet då jag själv idrottat under hela mitt liv. Jag har bakgrund inom dans, simning, fotboll och ridsport. Utöver mitt kliniska arbete som naprapat arbetade jag även under 2017 och 2018 som handledare till naprapatstudenterna på Naprapathögskolans skolklinik. För tillfället är jag handledare för två stycken naprapatstudenter som skriver sin C-uppsats på Naprapathögskolan.

Utöver idrottsskador har jag stor erfarenhet av att behandla smärtproblematik i rygg och nacke samt huvudvärk som inte är ovanligt att drabbas av om man har stillasittande kontorsarbete samt upplever stress.

Innan jag startade upp Naprapatstudion tillsammans med min kollega så arbetade jag i flera år på naprapatkliniken Fysiokoncept Odenplan.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Sankt Eriksgatan 68
113 20 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗