Naprapatwestling

betyg4.8 Fantastiskt bra(119 betyg)
Götgatan 60, 118 26, Stockholm
OBS! Jag har 1 maj flyttat 18 meter till porten bredvid, Götgatan 60. Eftersom jag inte har ett separat väntrum så uppskattar jag om du kommer MAX 10 minuter innan utsatt tid. Angående COVID-19 så är jag väldigt strikt med vilka jag släpper in på kliniken. Om du känner dig minsta lilla förkyld så ber jag dig avvakta med en bokning. I dessa speciella tider så gäller inte 24 timmars avbokningregeln. Hör av dig via telefon eller sms så att jag vet om du inte kan komma. Är du fullt frisk är du så klart varmt välkommen. Tack för visad hänsyn!

Boka tjänst

Boka Naprapatbehandling

  • Naprapatbehandling40 minuter, 725 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Camilla Westling Leg Naprapat
(119 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
119 betyg
Vänligt och kunnigt omhändertagande.
Trevligt besök - huruvida behandlingen hjälper återstår att se.
Sökte hjälp för stel nacke och käke. Kände skillnad redan dagen efter att jag kunde öppna käken mer än innan. Helt fantastiskt! Hit kommer jag gå igen!
Hela upplevelsen med Camilla får högsta betyg. Det gick enkelt och snabbt att boka online, mycket trevligt bemötande vid ankomst samt en grundlig förklaring av behandlingen. Då det var mitt första besök hos naprapat någonsin uppskattade jag hur Camilla förklarade vad hon gjorde, varför hon gjorde som hon gjorde och jag fick även som förstagångsbesökare en grundlig genomgång om min kropps uppbyggnad och förutsättningar. Jag rekommenderar Camilla starkt, hon är mer mån om kunden än att tjäna pengar och hon rekommenderade inget återbesök för mig om jag inte skulle få nya problem med ryggen längre fram. Efter behandlingen kände jag mig mjuk och avslappnad i rygg och nacke (sökte dock inte för en akut skada).

Om företaget

Vill du bli besvärsfri? Med personlig service och mer än 19 års erfarenhet hjälper jag dig. Undersöker, bedömer, behandlar, och ger dig enkla övningar som stärker din kropp i ett långt perspektiv. Du blir besvärsfri helt enkelt! Vad ingår i priset? Laser Skanlab Kinesiotejp Ordinarie pris alla lördagar Gummiband vid rehab Träning/stretchövningar Uppföljning via mail/telefon Ev. rekommendation till annan specialist Har du barn som fortfarande ligger i vagnen är de också varmt välkomna att följa med. Betalningsmedel på kliniken är Swish eller kort. INGA kontanter kan tas emot! Mycket bra kommunikationer. Är medlem i Svenska Naprapat Förbundet. All persondata hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Bilder