Naprapatwestling

betyg4.8 Fantastiskt bra(284 betyg)
Götgatan 60, 118 26, Stockholm
Eftersom jag inte har ett separat väntrum så uppskattar jag om du kommer MAX 10 minuter innan utsatt tid. Angående COVID-19 så är jag väldigt strikt med vilka jag släpper in på kliniken. Om du känner dig minsta lilla förkyld så ber jag dig avvakta med en bokning. I dessa speciella tider så gäller inte 24 timmars avbokningregeln. Hör av dig via telefon eller sms så att jag vet om du inte kan komma. Är du fullt frisk så är du varmt välkommen. Numera finns även munskydd på kliniken för både dig och mig om så önskas. Tack för visad hänsyn!

Boka tjänst

Boka Naprapatbehandling

  • Naprapatbehandling40 minuter, 725 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Camilla Westling Leg Naprapat
(284 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
284 betyg
till Camilla Westling Leg Naprapat
Påläst och vet vad hon gör. Blir alltid hjälpt av lasern.
till Camilla Westling Leg Naprapat
Jättenöjd. Mitt första besök och jag kommer komma tillbaka. 🌟🌟🌟🌟🌟
till Camilla Westling Leg Naprapat
Har haft Camilla som ”min” naprapat i sex år snart. Hon är enastående trevlig, hjälpsam och kunnig. Idag har hon fixat mitt svullna knä och gjort mig mer rörlig.
till Camilla Westling Leg Naprapat
Är så nöjd och imponerad av den hjälp och behandling jag fick! Carina kan verkligen det hon gör :)

Om företaget

Vill du bli besvärsfri? Med personlig service och mer än 19 års erfarenhet hjälper jag dig. Undersöker, bedömer, behandlar, och ger dig enkla övningar som stärker din kropp i ett långt perspektiv. Du blir besvärsfri helt enkelt! Vad ingår i priset? Naprapatbehandling 40 min Laser Kinesiotejp Ordinarie pris alla lördagar Gummiband vid rehab Träning/yoga/stretchövningar Uppföljning via mail/telefon Ev. rekommendation till annan specialist Har du barn som fortfarande ligger i vagnen är de också varmt välkomna att följa med. Betalningsmedel på kliniken är Swish eller kort. INGA kontanter kan tas emot! Mycket bra kommunikationer. Är medlem i Svenska Naprapat Förbundet. All persondata hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Bilder