Vad vill du boka?

Välkommen...

Vi erbjuder dig ett andrum i vardagen där du genom Dans, Yoga och Massage kan fylla på med energi samt finna glädje, frid och stillhet.

Vi har kurser, workshops, retreater och resor i klassisk yoga (Satyanandayoga) och dans (Simonsontekniken & Bhakti Dans) för barn, ungdomar och vuxna. 

Jag ger också massagebehandlingar och kinesiologi behandlingar i Stigtomta, utanför Nyköping. 

För dig som är gravid erbjuder jag massagebehandlingar och kurser för både tiden under och efter graviditeten.  Jag är även utbildad doula och kan vara med tillsammans med er eller dig som ensamstående under förlossningen.

Varmt välkommen!

Maria L. Isefält /Matrika Shakti

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Dans och yoga I Tällberg

DANS, YOGA OCH SPA I VACKRA TÄLLBERG 18-20 maj
Under en helg får du yoga, dansa och njuta av underbara Tällberg under en av de vackraste årstiderna.

På First hotell där vi har kursen har de ett spa och pool och fantastisk utsikt över sjön Siljan som helar och inspirerar, samtidigt som du får uppleva glädjen i att dansa och färdas inåt med hjälp av yoga, meditation och avslappning.

På fredag börjar vi med simonsontekniken i lugnare tempo vid ankomst sedan blir det kaffe/te med smörgås. Du får sedan ledig tid för att installera dig i rummet och se dig omkring innan det är dags för de som dansat simonsontekniken mycket tidigare att dansa. Vi får sedan avnjuta en middagsbuffe på hotellet och avlutar dagen med yoga nidra.

På lördagen börjar vi dagen med morgonyoga (asanas, pranayama och meditation). Efter den härliga frukostbuffén dansar vi Simonsontekniken i två grupper. Du får sedan tid att bada bastu, bada i den uppvärmda inomhuspoolen, ta spabehandlingar eller ta promenader i vackra Tällberg eller gå i hantverksbutik och fika/äta lunch, tiden är din att göra det du önskar.
På eftermiddagen dansar vi igen, endast simonsonteknikens tio minuters uppvärmning och sedan danskombinationen du lärt dig på förmiddagen, vi avslutar med yoga nidra. Den innehållsrika dagen avslutas med middagsbuffe men det finns ännu tid att bada i poolen eller ta en kvällspromenad eller sitta i lobbybaren och prata, läsa eller bara vara.

På söndagen hinner vi också med två lektioner, en yoga och en dansklass tillsammans innan lunchen som är vår avslutning.

PRISER:
Kursavgift 1500 kr
Boende, mat och fika bokas och betalas direkt till first hotel som kostar ca 2000 kr inklusive boende, frukost lördag och söndag, fika och middag på fredagen, fika på lördagen och lunch på söndagen exakt pris och bokning sker via first hotell. OBS hör av dig till first hotell först EFTER du har fått bekräftelse att du fått plats på kursen.

Retreater

Yoga, Dans soch Vandring i Spanien 27 oktober - 1 november 2017

Följ med yogalärarna Maria Isefält och Susanne Sällström till vackra Sitges utanför Barcelona i höst! Vi praktiserar yoga morgon och kväll på en terrass med fantastisk utsikt över havet och bergen. På förmiddagarna finns möjlighet till ett jazzdanspass med Maria. Eftermiddagarna bestämmer du över själv, du kan till exempel njuta av poolbad på hotellet eller så kan du vandra ned till havsstranden i Sitges efter att ha ätit lunch i byn. Första kvällen äter vi tapas tillsammans på villa sunlight, vi äter också tre rätters middag på söndag och avslutningsmiddag på tisdag med fördrink och vin för de som önskar.

Vi börjar kl.16:00 på fredag 27 oktober med yoga avslappning och meditation på en av terrasserna där. Vi avslutar dagen med en middag med olika hemlagade tapasrätter.

De följande dagarna blir vi serverade en rejäl frukost varje morgon samt en trerättersmiddag på ytterligare två av kvällarna. Middagen på måndagen, då vi har en ledig dag, kan beställas på hotellet mot en extra avgift. Lunch brukar vi äta på en av de mysiga restaurangerna vid havet i Sitges.

Kursavgift: 2 750 kr (yoga morgon och kväll och två danslektioner på förmiddagarna, samt en vandring)

Boende och halvpension (frukost samt välkomstmiddag, middag söndagen samt avslutningsmiddag ) bokas och betalas direkt till The Villa Sunlight. OBS boka inget boende förrän du vet att du fått plats på kursen.

Resan till Barcelona bokar och betalar du själv, det kostar ca 1500 kr tur och retur om du bokar i god tid. Vill du bli hämtad från flygplatsen går det bra för 450 kr tur och retur från Barcelona flygplats.

Varmt välkommen!

Maria och Susanne

Nataraja - Stigtomta

Maria Lindh Isefält

Sedan 1994 har jag praktiserat yoga. Eftersom yogan har hjälpt mig att må bättre både fysiskt och mentalt vill jag förmedla detta till andra och vidareutbildade mig till yoga lärare inom Satyananda yoga traditionen för Swami Omananda och även till Yin yoga lärare för Magdalena Mcweld.

Jag brinner för att guida människor att må bra, både fysiskt mentalt och själsligt.

Efter min egen graviditet och förlossning så vill jag hjälpa andra gravida till att må så bra som möjligt under graviditeten och ge verktyg att använda under förlossningen, vilket ledde mig till att utbilda mig till gravidyogalärare för Elisabeth Serander, gravidmassör för John Carrier och doula på Odis.

Jag har dansat sedan jag var 2,5 år och har dansat sedan dess. Jag utbildade mig till dansare/musikalartist och efter turnering med Up with People under två år kom jag in på danshögskolan där jag tog min examen i jazzdans och barndans. Jag mötte Lynn Simonson 1998 i Finland och kände att jag hittat hem, så jag åkte till New York och utbildade mig till Simonsonlärare. Därefter har jag fortsatt utbilda mig på högskola och universitet, i hälsa, amning, spädbarnspsykologi, fysiologi, introduktion i dansterapi.

Jag gick med en skada i tio år och gick till sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer, läkare men inget hjälpte förrän jag hittade kinesiologin och efter tre behandlingar var jag bra, så valet blev självklart att utbilda mig till kinesiolog, så år 2016 blev jag klar kinesiolog.

Telefon 0768557408
Webbsida
E-post
Öppettider Söndagar yoga i stigtomta , tisdagar (dans i stockholm), fredagar(massage och kinesiologi i stigtomta)
Adress
Bondebyvägen 24
61172 Stigtomta
Nyköping