Boka Yoga och Dans i Nerja 13-18 april 2019 120 min ,

Resa med Yoga, meditation,och avslappning med dans och vandring för de som önskar i Nerja Spanien.
OBS Bokning av kurs, boende, frukost, transfer, flyg bokas och betalas via bokanerja http://www.bokanerja.se/vara-tjanster/paketresor/friskvards-halsoresor/halsoresa-med-yoga-meditation-dans-och-avslappning/ 985 euro inkl resa, kurs, frukost och transfer.

Följ med oss till vackra Nerja, vid Costa del Sols kust, med sol, värme, fantastiska stränder, mysiga restauranger med levande musik, shopping och dessutom yoga morgon och kväll samt dans och workshops inom hälsa.

Varje morgon praktiserar vi yoga och mediterar innan vi blir serverade vegetarisk frukost. En av dagarna finns det också möjlighet att boka vandring. Eftermiddagen råder du själv över, badar i poolen, tar en promenad i gamla stan, strosar vid strandpromenaden, badar i havet eller kanske gör du en utflykt någonstans innan vi ses igen för yatt dans Simonson tekniken i en dansstudio nära hotellet. Vi kommer äta välkomstmiddag tillsammans på en av Nerjas mysiga restauranger.

Vi kommer att bo på lägenhetshotellet Nerja Luna som ligger i gamla stan där vi också praktiserar yoga i ett fint rum, på terassen eller innegården. Läs mer om Nerja Luna här; http://www.bokanerja.se/vara-boenden/lagenheter/nerjaluna/

Jag som håller i kursen är Maria Lindh Isefält.

Har du frågor om praktiska arrangemang, kontaktar du Anna, anna@bokanerja.se

Maria Porträtt  Foto- Anki Lindström-3.jpg

Vecka 15

mån
8
apr
tis
9
apr
ons
10
apr
tor
11
apr
fre
12
apr
lör
13
apr
sön
14
apr
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 14:00 Inga lediga tider

april 2019

måntisonstorfrelörsön
v141234567
v15891011121314
v1615161718192021
v1722232425262728
v18293012345

Nataraja - Stigtomta

Maria Lindh Isefält

Sedan 1994 har jag praktiserat yoga. Eftersom yogan har hjälpt mig att må bättre både fysiskt och mentalt vill jag förmedla detta till andra och vidareutbildade mig till yoga lärare inom Satyananda yoga traditionen för Swami Omananda och även till Yin yoga lärare för Magdalena Mcweld.

Jag brinner för att guida människor att må bra, både fysiskt mentalt och själsligt.

Efter min egen graviditet och förlossning så vill jag hjälpa andra gravida till att må så bra som möjligt under graviditeten och ge verktyg att använda under förlossningen, vilket ledde mig till att utbilda mig till gravidyogalärare för Elisabeth Serander, gravidmassör för John Carrier och doula på Odis.

Jag har dansat sedan jag var 2,5 år och har dansat sedan dess. Jag utbildade mig till dansare/musikalartist och efter turnering med Up with People under två år kom jag in på danshögskolan där jag tog min examen i jazzdans och barndans. Jag mötte Lynn Simonson 1998 i Finland och kände att jag hittat hem, så jag åkte till New York och utbildade mig till Simonsonlärare. Därefter har jag fortsatt utbilda mig på högskola och universitet, i hälsa, amning, spädbarnspsykologi, fysiologi, introduktion i dansterapi.

Jag gick med en skada i tio år och gick till sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer, läkare men inget hjälpte förrän jag hittade kinesiologin och efter tre behandlingar var jag bra, så valet blev självklart att utbilda mig till kinesiolog, så år 2016 blev jag klar kinesiolog.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Söndagar yoga i stigtomta , onsdagar (dans i stockholm), fredagar (kinesiologi i stigtomta)
Adress
Bondebyvägen 24
61172 Stigtomta
Nyköping
Öppna i Google Maps 🗗