Vad vill du boka?

Med hänsyn till allergiker ber vi er undvika användandet av parfym innan behandling!

Värdekort

Massage

Använder en energimassage stol att sitta på under massagen vilket underlättar när magen börjar bli större. Du kan välja om du vill ha massage på kläderna eller om du tar av dig och jag använder olja. Givetvis gör jag även liggande massage för gravida om man föredrar det.
Mjukar upp stela muskler och leder,släpper spänningar och ger ökad cirkulation. Kickar igång oxytocinproduktion som är ett välbefinnande hormon.
- Öka din prestationsförmåga!
- Bli av med huvudvärken!
- Bli av med värk i axlar, rygg & leder.
- Mjuka upp muskler & minska spänningar.
- Ge din kropp en behandling lite då & då, och den ger tillbaka, många timmar av välmående
- Det syns utanpå när din kropp är i balans
- Öka din prestationsförmåga!
- Bli av med huvudvärken!
- Bli av med värk i axlar, rygg & leder.
- Mjuka upp muskler & minska spänningar.
- Ge din kropp en behandling lite då & då, och den ger tillbaka, många timmar av välmående
- Det syns utanpå när din kropp är i balans
Få en helhetsupplevelse med härlig avslappnande helkroppsmassage som släpper på spänningar och ökar cirkulationen. Som avslutning väljer du om du vill ha ansikts eller hand/arm massage.
Boka 90 min!
Ge dig själv en välbehövlig paus från vardagen.Mjuk och harmonisk behandling som ger lugn och djup avslappning. Får igång oxytocinproduktionen. Används inom sjukvården på cancerpatienter och till de med funktionshinder.
Mjuk och lugn behandling som ger djupavslappning och harmoni. Passar bra för de som har fibromyalgi eller andra tillstånd där man är oerhört känslig för djupare massage.
Få en underbar helhetsupplevelse med avkopplande mjuk helkroppsmassage som avslutas med arm/handmassage eller ansiktsmassage!
Här använder jag olika behandlingstekniker utifrån kundens behov. Målet är att få igång processer som aktiverar kroppens egna läkningsförmåga. Kombineras gärna med homeopati och kosttillskott.
Helkroppsbehandling där jag blandar olika tekniker utifrån kundens behov. Sätter igång processer som aktiverar kroppens egna läkningsförmåga och utrensning utav slaggprodukter. Kombineras gärna med homeopati och kosttillskott för att öka effekten.
En utmärkt metod att användas vid kroniska tillstånd som reumatism, tennisarmbåge, ryggskott, tarmproblem, stelhet m.m. Med mjuka men bestämda "drag" på den yttre bindväven balanserar man det autonoma nervsystemet.
Triggerpunkter är hårda "knutor" i muskelbuken som ger en ihållande, envis smärta ofta i ett större område.
Med silikonkoppor så åstadkommer man en ökad avspänning i muskulaturen. Kapillärerna aktiveras, lymfdränagen ökar, immunförsvaret förstärks, ökar mängden av blodkroppar och blodgenomströmningen ökar.
Med silikonkoppor så åstadkommer man en ökad avspänning i muskulaturen. Kapillärerna aktiveras, lymfdränagen ökar, immunförsvaret förstärks, ökar mängden av blodkroppar och blodgenomströmningen ökar.

Övrigt

Ordet Kinesiologi betyder rörelselära.
Under en kinesiologisk behandling kan man hitta funktionella obalanser bl a i nervsystem, muskler, leder, körtlar och organ och även näringsmässiga. Genom att stimulera akupunkturpunkter kopplade till dessa kan man sedan stärka och balansera upp kroppen. Väldigt effektivt som ett komplement till vanlig massage.
Tejpen är mjuk,följsam och andas,som ett andra "hudlager".
- Normaliserar muskelfunktionen och ger stöd.
- Påskyndar kroppens egna läkningskraft.
- Främjar mikrocirkulationen.
- Aktiverar det lymfatiska systemet.

Övrigt

Genom Dornmetoden kan vi rätta till felställningar i kotor och leder. Metoden är enkel och skonsam, inga hårda ryck eller drag förekommer. Behandlingen leder oftast till bättre rörlighet och lindring av smärta. Första behandlingen kan ta upp till 1 timma, därefter ca 40 min.
Med Dorn metoden går vi igenom leder och kotor för att se om där finns några felställningar. Med ett för kroppen snällt sätt så går vi in för att få kotorna/lederna på sin rätta plats.
Avslutar med skön avkopplande massage för musklerna.
QRMA är en frekvensmaskin som scannar av din kropp och analyserar om det finns obalanser i din kropp. Du får svar på bla: vitamin och mineralbrister.
I priset ingår ett nytt test efter ca 3 månader.
Under en konsultation går vi igenom hur du mår och vad du känner att du behöver hjälp med.
Jag gör en bedömning av hur vi kan bygga upp kroppens egna läkningsförmåga via homeopatmedel och övriga livsstilsförändringar.
Vi kan göra ett hälsotest med frekvensmaskin som scannnar av hela din kropp och ger svar på ex: vad du behöver för vitaminer för att må bättre. Kan ej bokas samma dag!
Ett nytt test efter ca 3 mån ingår i priset.

Natur&Friskvårdsterapeut

Jag är certifierad friskvårdsterapeut och diplomerad naturterapeut.
Innehar Behandlingsskade- och Ansvarsförsäkring.

Jag arbetar med förebyggande hälsa för att göra Dig uppmärksam på obalanser i kroppen.

Med ett helhetssyn och med lugna, harmoniska behandlingar i kombination med homeopati får du möjlighet att optimera din hälsa, få energi och skapa ett hälsosamt liv och förebygga fysiskt/psykisk obalans.

Telefon 0729610199
Webbsida
E-post
Öppettider
Vardagar 8.00 - 20.00
Lördag 9.00 - 16.00
Söndag 9.00 - 16.00
Adress
Karl Gustavsgatan 19, WHOLESOME
411 25 Göteborg
Linnestaden