Vad vill du boka?

NY ADRESS! fr.o.m 2/10-17 : Bergsgatan 2 B
Ring på:Alternativ Medicinsk mottagning
.
Innergården till höger
Visa hänsyn till allergiker,undvik användande av parfym innan behandling,tack.


Du kan också betala med ActiWay och Min friskvård (epassi)

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Med rätt andningsteknik och lymfmassage får du igång lymfcirkulationen,dämpar muskel och kärlanspänningar, lugnar nervsystemet (ex:vid ångest, depression) och reglerar pH-balans, hormonutsöndring och mastcellsfrisättningen. (immunförsvaret)

Vi går igenom andningsövningar och ett egenvårdsprogram för lymfcirkulationen.
Du får med dig ett program för lymfmassage.
Lymfmassagen är en mild och lugnande behandling vars syfte är att få igång lymfcirkulationen. Med strykningar, mjuka grepp och skakningar stimuleras lymfan att flöda i rätt riktning. Lider du av lymf eller lipödem så är lymfcirkulationen av yttersta vikt för dig. Djupandning är en viktig del i behandlingen och lärs ut under första besöket.
Lymfsystemet hör till kroppens naturliga "reningsverk" och är en viktig del i vårt immunförsvar. Blir det stopp i flödet så samlas det "skräp" som förtätar vävnaden och leder till svullnader - lymfödem. I förlängningen kan lymfstagnationen omvandlas till fett = lipödem.
Lymfmassagen är en mild och lugnande behandling vars syfte är att få igång lymfcirkulationen. Med strykningar, mjuka grepp och skakningar stimuleras lymfan att flöda i rätt riktning. Lymfsystemets cirkulation kräver korrekt andning som lärs ut under första besöket. Vi går också igenom några hemövningar för aktivering av lymfan.
Lymfsystemet hör till kroppens naturliga "reningsverk" och är en viktig del i vårt immunförsvar. Blir det stopp i flödet så samlas det "skräp" som förtätar vävnaden och leder till svullnader - lymfödem. I förlängningen kan lymf stagnationen omvandlas till fett = lipödem.
Mjukar upp stela muskler och leder,släpper spänningar och ger ökad cirkulation. Kickar igång oxytocinproduktion som är ett välbefinnande hormon.
- Öka din prestationsförmåga!
- Bli av med huvudvärken!
- Bli av med värk i axlar, rygg & leder.
- Mjuka upp muskler & minska spänningar.
- Ge din kropp en behandling lite då & då, och den ger tillbaka, många timmar av välmående
- Det syns utanpå när din kropp är i balans
- Öka din prestationsförmåga!
- Bli av med huvudvärken!
- Bli av med värk i axlar, rygg & leder.
- Mjuka upp muskler & minska spänningar.
- Ge din kropp en behandling lite då & då, och den ger tillbaka, många timmar av välmående
- Det syns utanpå när din kropp är i balans
Få en helhetsupplevelse med härlig avslappnande helkroppsmassage som släpper på spänningar och ökar cirkulationen. Som avslutning väljer du om du vill ha ansikts eller hand/arm massage.
Ge dig själv en välbehövlig paus från vardagen.Mjuk och harmonisk behandling som ger lugn och djup avslappning. Får igång oxytocinproduktionen. Används inom sjukvården på cancerpatienter och till de med funktionshinder.
Mjuk och lugn behandling som ger djupavslappning och harmoni. Passar bra för de som har fibromyalgi eller andra tillstånd där man är oerhört känslig för djupare massage.
Få en underbar helhetsupplevelse med avkopplande mjuk helkroppsmassage som avslutas med arm/handmassage eller ansiktsmassage!
Här använder jag olika behandlingstekniker utifrån kundens behov. Målet är att få igång processer som aktiverar kroppens egna läkningsförmåga. Kombineras gärna med homeopati och kosttillskott.
Helkroppsbehandling där jag blandar olika tekniker utifrån kundens behov. Sätter igång processer som aktiverar kroppens egna läkningsförmåga och utrensning utav slaggprodukter. Kombineras gärna med homeopati och kosttillskott för att öka effekten.
En utmärkt metod att användas vid kroniska tillstånd som reumatism, tennisarmbåge, ryggskott, tarmproblem, stelhet m.m. Med mjuka men bestämda "drag" på den yttre bindväven balanserar man det autonoma nervsystemet.
Triggerpunkter är hårda "knutor" i muskelbuken som ger en ihållande, envis smärta ofta i ett större område.
Med silikonkoppor så åstadkommer man en ökad avspänning i muskulaturen. Kapillärerna aktiveras, lymfdränagen ökar, immunförsvaret förstärks, ökar mängden av blodkroppar och blodgenomströmningen ökar.
Med silikonkoppor så åstadkommer man en ökad avspänning i muskulaturen. Kapillärerna aktiveras, lymfdränagen ökar, immunförsvaret förstärks, ökar mängden av blodkroppar och blodgenomströmningen ökar.

Övrigt

Genom Dornmetoden kan vi rätta till felställningar i kotor och leder. Metoden är enkel och skonsam, inga hårda ryck eller drag förekommer. Behandlingen leder oftast till bättre rörlighet och lindring av smärta. Första behandlingen kan ta upp till 1 timma, därefter ca 40 min.
Med Dorn metoden går vi igenom leder och kotor för att se om där finns några felställningar. Med ett för kroppen snällt sätt så går vi in för att få kotorna/lederna på sin rätta plats.
Avslutar med skön avkopplande massage för musklerna.
QRMA är en frekvensmaskin som scannar av din kropp och analyserar om det finns obalanser i din kropp. Du får svar på bla: vitamin och mineralbrister.
I priset ingår ett nytt test efter ca 3 månader.
Vi går igenom hur du mår idag, vad har hänt sen sist och tar nya tester. Rådgivning/ordination på hur du ska fortsätta för att känna dig i balans.
Gå in på: analys.me/vicky och besvara frågorna innan besöket, tack!
Innan konsultationen vill jag att du går in på analys.me/vicky och besvarar frågeformuläret där.
Under en konsultation går vi igenom hur du mår och vad du känner att du behöver hjälp med.
Via torrblodsanalys kan jag avläsa näringsbrister direkt under ditt besök.
Jag gör en bedömning av hur vi kan bygga upp kroppens egna läkningsförmåga via kosttillskott, homeopatmedel och övriga livsstilsförändringar.


Övrigt

Tejpen är mjuk,följsam och andas,som ett andra "hudlager".
- Normaliserar muskelfunktionen och ger stöd.
- Påskyndar kroppens egna läkningskraft.
- Främjar mikrocirkulationen.
- Aktiverar det lymfatiska systemet.

Natur&Friskvårdsterapeut

Jag är certifierad friskvårdsterapeut och diplomerad naturterapeut.
Innehar Behandlingsskade- och Ansvarsförsäkring.

Jag arbetar med förebyggande hälsa för att göra Dig uppmärksam på obalanser i kroppen.

Med en helhetssyn och med lugna, harmoniska behandlingar i kombination med homeopati får du möjlighet att optimera din hälsa, få energi och skapa ett hälsosamt liv och förebygga fysiskt/psykisk obalans.

Behandlingar:
Svensk Klassisk Massage
Taktil Massage
Bindvävsmassage
Terapeutisk Massage
Holistisk konsultation & Homeopati
Triggerpunktsbehandling
Kinesiologi & Kinesiologi Tape
Gravidmassage
Koppningsmassage
Dornmetoden

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider
Vardagar 8.00 - 20.00
Lördag 9.00 - 16.00
Söndag 9.00 - 16.00
Adress
Bergsgatan 2B
413 01 Göteborg
Haga
Öppna i Google Maps 🗗