Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Beauty

bend your lashes, thicken your lashes and eyebrows, as well color to enhance your natural look.

Dreadlocks

Let’s plan your dread journey together by having a Video call.
Would you like to meet on FaceTime, Facebook or WhatsApp?
Before you book, be ready to answer:

Why would you like to have dreadlocks?

What does your dream hair looks like?

Are you planing on having for a short time (synthetic) or for a very long time (natural hair)

Do you know the difference between synthetic and natural hair?

Are you willing to change your beauty routine to care correctly for your hair?

Are you willing to sit for many hours or sessions to get the effect you want?

Would you like to have a couple of dreads or maybe you want extra time at the end of your session to decorate? Any extra service that we can fit in one hour.
Would you like dreadlocks of your own hair? This is for you who has long enough hair to not need extensions.
This is a great mantainance for your loose, fluffy roots and misshapen dreads. It is a long sitting, make sure you bring something to eat, read and watch.
These short sessions are a great monthy mantainance for your roots.

Gravid Massage

Med en specialtillverkad kudde kan gravida kvinnor ligga på magen för en välbehövlig massagebehandling.
Behandlingen utförs med Maria Åkerbergs Lovely Mother Oil.

Gravida som får regelbunden massage har lägre halter av stresshormon, sover bättre, minskar värk och oro under graviditeten.

Behandlingen ges från graviditetens 13:e vecka.

Gravidmassage höjer immunförsvaret. Du känner dig frisk och stark. Gravidmassage har en lugnande effekt på dig och barnet, huden blir mer elastisk så att du får mindre eller inga hudbristningar. Gravidmassage minskar ryggont och hjälper mot trötta/värkande ryggar och svullna ben och armar (ex karpaltunnelsyndrom).

Jag anpassar mina behandlingar till dina behov.

Healing

Tarotkort har länge varit vördade för att ge detaljerad och exakt förutsägelse. Doreen Virtue och Radleigh Valentine har skapat den första tarotkortleken som är 100 procent välmenande, säker och tillförlitlig. Alla ord i den här kortleken, liksom illustrationerna av Steve A. Roberts, är positiva, medan de fortfarande bibehåller magin och betydelsen som traditionella tarotkort har.
Rik på symbolik och bildspråk – inkluderande änglar, ärkeänglar, enhörningar, älvor och sjöjungfrur – kommer Änglatarot att förse dig med inspirerande vägledning på din livsresa!

Massage

En djupgående massage med varma stenar. Minskar stress, rensar slaggprodukterna och ger ny kraft och energi! Det sägs att effekten ökar tack vare värmen med 6 ggr.

Massagerörelserna genomförs med olja och varma lavastenar som följer meridianers olika riktningar. De varma stenarna placeras även på så kallade akupunkturpunkter.

Stenarna som används är släta mineralrika bas-saltstenar som värms i varmt vatten. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande.

Rygg/nacke, ben/fötter, armar, mage, dekolletage masseras och vid önskemål lägger jag till eteriska oljor för ökad effekt.

Du som är gravid och känslig för värme, bör undvika denna typ av massage.
Svensk klassisk massage är välkänd i hela världen. Den kallas också ”svensk massage” eller ”klassisk massage”. Det var den svensk gymnastikpedagogen Pehr Henrik Ling (1776-1839) som utvecklade denna massageform som ett system för massage och muskeltöjningar.
Ling ville med sina massagetekniker efterlikna rörelser som utförs inom gymnastiken och andra former av träning. Med de tekniker som han utvecklade pressas och tänjs muskler och bindväv så att blodcirkulationen i musklerna stimuleras och musklerna blir starkare och smidigare.
Den klassiska massagen är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormoner.
Den klassiska massagen kombineras ofta med specifik behandling av triggerpunkter (t.ex. tryck, massage, töjning) och stretchövningar. Massagen används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder.
Mina behandlingar är alltid anpassad efter dina behöv.

Natural Mystic

hello there! My name is Daniela and i am
a certified spa and massage therapist (Kroppsterapeuternas Yrkesforbundet/ Svensk Massage branchråd)
as well as soon to be skin therapist (ITEC)
Dreadlocks stylist (Seienstyle afiliate) eyebrows and eyelashes stylist (SEYF)

I decided to collect all the things i love and blended my own new concept of natural and hair and body care.
that is why i chose to work with the swedish organic brand, Maria Åkerberg.


I hope you enjoy my services as much as i enjoy providing them to you!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider BY APPOINTMENT ONLY
Adress
Vattholmavägen 4B
754 18 Uppsala
Uppsala
Öppna i Google Maps 🗗