Vad vill du boka?

Köpmannagatan 10 Rimbo

Bokning sker enklast här på Boka direkt.

Det går också att bra att ringa/sms Ring/sms 0736-272733
telefonen är på tyst läge när behandling pågår och dörren är låst.

För mer information om våra behandlingar besök vår hemsida www.ncbelle.se
Facebook https://www.facebook.com/www.ncbelle.se?fref=ts

 
Bra att tänka på:
- Kom i tid.
- Man ska vara frisk och välmående vid alla slags behandlingar.
- Är det något jag bör veta innan?
- Boka upp dig på en dag då du verkligen har både tid å ro att koppla av en stund.
- Tveka inte att höra av dig om du har funderingar
- Vid bokad tid så måste avbokning ske 24 timmar innan behandlingen, annars debiteras halva kostnaden

Betalningssätt: Kort, swish, eller kontanter

Tack för ditt förtroende och att du valde just oss  :)
Primära målet för oss är 100% kundgaranti

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

DJUR RELATERAT

Förberedelse: Djuret ska ha det lugnt omkring sig och inte vara i behov av rastning/mat eller dylikt. Djuret ska kunna slappna av under kommunikationen helst i ostörd miljö.
Bilder och känslor:
För mig är det mestadels i bilder och känslor jag får som jag sedan i min tur ska försöka sätta ord på. En del "stänger" av och vill helt enkelt inte prata då kan det ta lite längre tid (måste skapa förtroende ) och så sakta släpper. Sitter då bara å känner in känslan som de har i kroppen när de inte vill prata eller berätta. Ibland börjar djuret genast att sända bilder, tankar och känslor. En del djur är pratsamma andra mindre och det kan ta ett tag för vissa djur att förstå och öppna upp sig till kommunikation. "Samtalet" pågår så länge djuret själv vill och ger därefter tackar jag för informationen den sänt. Tiden är mycket olika med ca 20-45 min. Brukar avsätta 60 min totalt tid även om det vissa gånger kan både ta längre och kortare tid.
Jag har tystnadsplikt!
LÄKANDE LASER FÖR DJUR
Enkelt utryckt är laser en speciell form av ljus där den våglängd man valt att använda har en specifik effekt i den vävnaden eller i de vävnader som behandlas.
Med lasern kan jag hjälpa din hund /djur med:
Som hundägare ser man smärtor nästan uteslutande endast på hältor, att dom kanske slickar sig, ser ledsna ut i blicken och kanske matvägran, men hundar har ont oftast långt innan matte eller husse märker det. Var lyhörd på ditt djurs signaler/kroppspråk och förändringar för djuren har precis som vi smärtor och obehag som kan vara svåra att diagnostisera och upptäcka.
Det är oerhört viktig att hundarna även dem får hjälp med sin kropp för att kunna fungera och vara glada.
Ljuset från en LLLT-laser
extremt läkande och hjälper vid en mängd besvär såsom artros, inflammation i muskler och senor, skador mm. Läkningstid kan kraftigt förkortas vid skador. Svårläkt vävnad läker med laserns hjälp. Behandlingen är helt smärtfri och ofta behaglig och avslappande.påskyndar kroppens läkningsprocess. Naturligt och skonsamt
Den är självklart lika användbar för behandling av människor som för djur. Laser behandling ersätter inte veterinärvård/läkare ! Efter behandling
behöver ditt djur lugn o ro , inga långa promenader eller vilda lekar. Kan visa trötthet men går oftast fort över märkbart effekt allt från ett par timmar till 2-3 dagar kan behöva fler behandlingar och ´även hjälp på traven med övrig hälso relaterad produkt.

HÅRFÖRLÄNGNING

OBS SÄTTER ENDAST I HÅRET MED EVT LÄTT I KLIPPNING ( EJ FÄRGNING ELLER FRISYR KLIPP )
Gäller endast insättning av eget medaget hår. 15 kr slingan.
DET TAR CA 2-3 TIM ATT SÄTTA I 100 SLINGOR
PRISER INKL. ISÄTTNING OCH EVT INKLIPPNINGHÄLSA > HOLISTISK

Aroma fragrant är en form av Aromaterapi som är en alternativmedicinsk terapiform där man använder eteriska oljor för den, sedan urminnes tider, läkande egenskapen. Oljorna som har en stark doftkaraktär används för att uppnå en holistisk helhet d v s att både kropp och själ får en positiv effekt.aroma fragrant
I din hand finns speciellt punkter som har samband med ett eller flera av dina kroppsliga organ, likt zon terapi för fötter. Med tryck och massage kan förbättring av fysiskt välbefinnande ske. En mjukgörande och rogivande behandling.
Mer lust, ork och glädje. En avslappnande ljus hörna som ger ny energi och vitalitet.
Ljus hjälper oss att komma över mörkertrötthet.

Vårt behov av ljus är mycket stort då vi under den mörka delen av dygnet alstrar vårt eget "sömnmedel", mörkerhormonet melatonin. Denna produktion kan minskas om vi tillför ljus. Man räknar med att ca 90% av symtomen kan lindras eller helt enkelt försvinna med rätt behandling med stark ljus. Denna behandling är både enkel, billig och ej tidskrävande. Naturligtvis bör detta kombineras med motion, utevistelse och hälsosam kost för att nå maximalt resultat.
................................................................................
Fritt vid bokning av annan behandling.
Med lätta rörelser och tryck på huvud och ansikte punkter p frigörs blockeringar på alla nivåer. En skön och lugn behandling som skapar ett frigörande
Våra tankar och känslor påverkar vår hälsa.

Main Bars Healing är en kombination och blandning av Bars Access, Healing och Face lift. . Det stärker det som behöver stärkas och raderar det som står i vägen.En behandling som blir ett lyft för hela din kropp och själ!


Ibland behöver vi hjälp att söka svar på frågor eller få lösningar råd vägledning o inspiration. Skönt att prata och att någon verkligen lyssnar.
Jobbar både med det fysiska, själsligt och det andliga . Efter dina önskemål vägleder och stöttar jag för att hjälpa dig på bästa sätt att komma i kontakt med vad du själv vill och vad du behöver under tystnadsplikt.Jag är är i första hand andlig vägledare och hjälpare men jobbar även med att besöka hus/platser där det är aktiviterer och kan känna in kroppsliga besvär mm så vill du ha hjälp är det bra att du funderar på vad jag evt kan göra för dig

GÅR ATT BOKA BÅDE HEL ELLER HALV TIM bara att säga vad du vill ha när du kommer även om du bokar en tim här.
Det är en smärtfri och ofarlig behandlingsmetod som skapar en angenäm känsla av värme och en tryckutjämning som upplevs som "befriande" i området runt öron, panna och bihålor.
Behandlingen har flera användningsområden, bl.a rengöring av hörselgångarna, vaxproppar, hörselnedsättning, lock för öronen, öron smärtor, yrsel, tryck i huvudet mm.

Jag jobbar med en laser från Irradia Mid laser 904
som jag reglerar i olika styrkor och tid beroende på område och problem
Ljuset från en LLLT-laser är extremt läkande och hjälper vid en mängd besvär såsom artros, inflammation i muskler och senor, idrottsskador hälsporre * Eksem* Sår * Acne * Ådernät * huvudvärk/spänning svårläkt vävnad mm. Medicinsk Laser Laserterapi är en riskfri och smärtfri metod som sätter igång kroppens egen självläkning.
En behandling kan ta 10 min till 45 min och priset regleras där efter.

HÄLSA > KOMBINATION

Här inriktar vi oss i huvudsak på punkter och blockeringar på fötter och underben.
Här används händer och ett special verktyg för att massera och tycka, Kan i bland upplevas som lite smärtsamt på vissa ställen där problem sitter. Efter behandlingen kan man får vissa reaktioner bra då är att dricka vanligt kranvatten och vila för bästa återhämtningen.

Om det ömmar eller smärtar visar det på sämre cirkulation i ett område. När blockeringen släpper och cirkulationen ökar kan vävnaden kan ta upp syre och näring och att göra sig av med avfallsämnen.
En behandling ska inte vara för smärtsam men det kan göra "skönt-ont" men som helhet är en behandling avslappnande och behaglig. Vissa zoner känns naturligt lite mer medan smärta eller obehag i andra kan skvallra om obalanser. Efter en behandling kan man känna sig både pigg och vital, att cirkulationen ökat och lätt som ”bomull” i fötterna. Man kan också känna av vissa utrensningssymptom eller försämringar som huvudvärk, trötthet, frusenhet, snorighet m.m. Det är kroppens sätt att göra sig av med det gamla och ska ses som ett tecken på att kroppen har svarat bra på behandlingen och att läkningsprocessen kommit igång.
Vad är magnetterapi?
En gammal metod, som används för att lindra kronisk värk i kroppen utan att ge negativa bieffekter. Magnetens minuspol brukar lindra smärta eller dämpa infektioner och inflammationer.
Normalt varar en Pressoterapi session ca: 15-30 minuter (max: 45 minuter). Det rekommenderas att kunden får upp till 3-4 behandlingar i veckan under flera veckors tid.

HUR GÅR DET TILL
Pressoterapi förenar principerna för fysiologiskt vävnadsdränage och massagens hälsobringande effekt. Man kläs i en specialutvecklad dräkt vars kanaler fylls med luft och utför pressomassage- med regelbundet växlande tryck och pauser. Apparatframkallat tryck för blodet och lymfvätskan i riktning mot hjärtat, förbättrar blodcirkulationen, ämnesomsättningen i cellerna och bekämpar svullnader. Överflödig vätska i vävnader tvingas tillbaka till cirkulationen.
Pressoterapin är en fantastiskt komplement eller tillägg till en ansiktsbehandling. Läs mer på länken:
http://mimass.eu/index.php/press-o-terapi

Kroppen värms upp med hjälp av en speciell Moxa lampa och tillsammans med en Qi massage som är en intutivt massage som är individuell anpassad .
Värmen når ca 4,5 cm in i vävnader 3 ggr djupare är vid traditionell bastu. Mycket effektivt för att mjuka upp spända och ömma muskler.

TDP MOXA lampa har visat sig vara effektivt vid :
Muskelbesvär, stelhet, värk samt muskelkramp.
Stela leder kroniska ledsjukdomar reumatism, artrit.
Stelhet i axlar och nacke.
Whiplash (pisksnärtskada).
Kalla händer och fötter.
.................................................
Förutom värmen kan det behövas komplettering med tex laser

NAGLAR

Vet du ej vad som ska göras eller går att göra boka då upp 2 timmar här.

Förlängning, gellack, förstärkning, återbesök , manikyr, lagning mm

Priser mellan 600- 40 kr

PERMANENT MAKE UP

3D-bryn /Microblading-metoden är idealisk för alla som vill förbättra looken på sina ögonbryn.
TÄNK PÅ
Huden måste vara i ett "utvilat" tillstånd.
Samma dag som pigmenteringen bör du undvika koffein (kaffe, te, cola) omega3-tabletter och värktabletter.
Lokalbedövning fås innan behandlingen om så önskas går bra att ta ca 1-2 timmar före ditt besök hos mig också.
Behandlingen görs under hygieniska former och använder enbart sterila och engångsmaterial som därefter kasseras.
Microblading utförs genom användning utav ett manuellt specialistverktyg som har disponibla mikroblad. Färgen sätts närmre ytan då framstår linjerna som klarare och skarpare, ungefär som 3D tatuering fast rikare i detalj. Det finns inget ”spill” under huden som när man använder permanent makeup.
Passar dig som vill förstärka formen eller korrigera asymmetriska läppar eller vill fylla ut färg konturer igen.
Utföres bara på friska läppar utan munsår. Efter behandlingen smörj i förebyggande syfte med munsår salva även om du ej har benägenhet till munsår. Låt det läka sakta.
Tatueringarna görs med en lättare bedövning. Hållbarheten för pigmentfärgen är ca 2-5 år beroende på hudtyp. Direkt efter behandlingen så är färgen mer intensiv än vad slutresultatet blir efter läkningen.
Lipliner Över & Under
Många är medvetna om formen och storleken på sina läppar. En lätt färgton kan återskapa läppkonturen och därmed göra munnens linjer snyggare och fylligare. Färgvalet kan antingen matchas mot den naturliga läpptonen eller så kan du välja en favorit färg
Använd ej några krämer, smink eller andra produkter nära eller på läpparna (infektionsrisk)
ifyllnad 2 månader ingår
Eyeliner är en bredare och mer framhävande rand på övre ögonlocket franskant som är anpassad till ögats form och önskemål, jag gör dock ej breda vingar å dylikt då man ska leva och vara nöjd i många år och på den tiden kan man annars ångra mer exklusiva tatueringar.
Kosmetisk tatuering - Permanent Make Up med maskin.
Tatueringarna görs med en lättare bedövning. Hållbarheten för pigmentfärgen är ca 2-8 år beroende på hudtyp. Direkt efter behandlingen så är färgen mer intensiv än vad slutresultatet blir efter läkningen.
TÄNK PÅ
Huden måste vara i ett "utvilat" tillstånd.
Samma dag som pigmenteringen bör du undvika koffein (kaffe, te, cola) omega3-tabletter och värktabletter.
Lokalbedövning fås innan behandlingen om så önskas.
Behandlingen görs under hygieniska former och använder enbart sterila och engångsmaterial som därefter kasseras.
Återbesök 6-8 v ingår.
En tunnare rand än eyeliner som en markering och in ramning av ögat på underfransarna kan man göra en lättare skuggning eller halv/hel tunn rand. TÄNK PÅ
Huden måste vara i ett "utvilat" tillstånd.
Samma dag som pigmenteringen bör du undvika koffein (kaffe, te, cola) omega3-tabletter och värktabletter.
Lokalbedövning fås innan behandlingen om så önskas går
Behandlingen görs under hygieniska former och använder enbart sterila och engångsmaterial som därefter kasseras. Återbesök efter 6-8 v ingår.
En tunnare rand än eyeliner som en markering och in ramning av ögat på underfransarna kan man göra en lättare skuggning eller halv/hel tunn rand. TÄNK PÅ
Huden måste vara i ett "utvilat" tillstånd.
Samma dag som pigmenteringen bör du undvika koffein (kaffe, te, cola) omega3-tabletter och värktabletter.
Lokalbedövning fås innan behandlingen om så önskas går
Behandlingen görs under hygieniska former och använder enbart sterila och engångsmaterial som därefter kasseras.
Återbesök 2 månader ingår
Full pigmentering med maskin av ögonbryn.
Vid maskintatuering förs pigmentet ner i det översta hudlagret med hjälp av en vibrerande nål. En maskintatuering håller ca 2-5 år beroende på hudtyp, ålder och hur du sköter om din tatuering.
1. inför ditt besök
Sola inte på 24 timmar innan ditt besök. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad.
Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2dygn innan ditt inbokade besök.
2. Så går en behandling till
Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans överens om vilken form och nyans du önskar. Området som ska tatueras bedövas med en gelé och behandlingen inleds. Läkningstiden efter behandlingen är ca en vecka , men slutresultatet kan visa sig först upp till 6 veckor.
3. Efter besöket:
Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. ca 30%-50 % faller av efter första behandling. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 4-6 veckor efter )
Det är viktigt att du följer dessa råd för att undvika infektioner. Inget annat än VAD SOM REK får användas på området som pigmenterats under de första 24 timmarna. Ingen träning eller duschning under det första dygnet.
Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet. Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv. Återbesök ingår

SKÖNHET > HUD

Lämpat för mage , höft , skinkor , lår , överarmar , kinder och haka. Att tänka på är att det är ingen ersättning för träning eller diet även om det kan ta bort oönskat fett , strama huden , reducera celluliter och bristningar.
Metoden ger ofta resultat efter 6 till 12 behandlingar 1-2ggr i veckan. Resultat syns efter några behandlingstillfällen och varierar på kundens vikt och storlek.
Lämpar sig för de festa personer.
Rengörning, peel, lätt massage, mask avslutande kräm.

Väl valda produkter för din hy och dagens behov


sminkning som är anpassad för dig och stunden

framhäv dina drag på bästa sätt.

Rengör och förbereder med helt naturliga produkter för ljusbehandlingen.
Behandlingen är helt smärtfri, lamporna är kalla så man kan inte bränna sig och det är ingen form av strålning.
Det som sker är att man stimulerar kollagenet och cellförnyelse i huden på olika sätt beroende på vad kunden har för problem.

Rynkminskande, främjar förnyelse, acne, lugnar. Behandlingen jobbar med kroppens naturliga pocess för att förnya huden Rött blått eller i violett ljus Ljusbehandlingar ger ett fantastiskt resultat på såväl torr och åldrande hud som acne och rosacea. Ljusbehandling utan biverkningar
Med anpassade produkter
Djuprengöring med Empress ultraljud. Effektiv och djuprengörande tar bort dina pormaskar - utan att skada huden -den löser upp döda hudceller - utan mekanisk nötning -.den löser upp finnar och desinficerar - utan att orsaka smärta

En mycket bra behandling där man känner sig ren och upplyft.
Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

NC BELLE HARMONI

Finner ni ej det ni söker så hör av er.
Butikens öppentider är ej detsamma som behandlingarnas tider.

Telefon 0736-272733
Webbsida www.ncbelle.se www.redoxbalans.com
E-post
Öppettider Se kalenderns tidsbokning 11.00- 20.00

Hemsidan:
www.ncbelle.se
www.redoxbalans.com
Facebook
Adress
Köpmannagatan 10
762 31 Rimbo
Rimbo