Vad vill du boka?

Hej! Här nedan finner du min prislista. För att kunna välja tillval så måste man trycka på kombo-boka. Tillval är ett måste om du vill ha mer än en färg, detta är för att jag ska veta att tiden räcker till. Är man osäker på vad som är vad, så är det bara att höra av sig. Vi ses snart! 16-års åldersgräns.

NYHET! 
Nu kan man även välja fria händer som behandling. Läs mer under den fliken. 

SPECIALERBJUDANDE!
Fram till 31 mars kommer jag ha ett specialerbjudande på mina gellackningsbehandlingar. Bokar du och din kompis ett nytt set gellack på samma dag så får ni båda 20% rabatt på behandlingen. Gäller endast om ni kommer på samma dag och skriver i meddelande vem ni är kompis med. Hör gärna av er om ni har några frågor. 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naglar Gelé Nytt set

Fria händer innebär att jag får välja form, längd och design helt själv. Det kan vara att jag får träna på olika franska tekniker, marble, frihandsmålning eller nåt annat som jag vill testa. Det kan ta längre tid om det är något nytt jag inte gjort förut och slutresultatet kan vara en härlig mix av allt möjligt, därav det billigare priset.
Gellackning av egen nagel och längd. Denna tjänst är för enfärgade naglar och ett nytt set. Vill du ha mer än en färg eller en avancerad design, välj då tillval avancerad design och mer än en färg. Vill du ha dekorationer på naglarna såsom stenar, folie, handmålat osv, så tillkommer 10kr per nagel.
Förläng din nagel. Denna tjänst är för enfärgade naglar och ett nytt set. Vill du ha mer än en färg eller en avancerad design, välj då tillval avancerad design och mer än en färg. Vill du ha dekorationer på naglarna såsom stenar, folie, handmålat osv, så tillkommer 10kr per nagel. Välj då tillval dekorationer.
Vi förstärker din egen nagel och längd. Denna tjänst är för enfärgade naglar och ett nytt set. Vill du ha mer än en färg eller en avancerad design, välj då tillval avancerad design och mer än en färg. Vill du ha dekorationer på naglarna såsom stenar, folie, handmålat osv, så tillkommer 10kr per nagel. Välj då tillval dekorationer.
Detta tillval ska du välja om du vill ha dekorationer på nageln såsom stenar, folie, chrome, stamping osv, 10kr per nagel.
Det här valet trycker du i om du vill ha mer än en
1 färg/glitter till ditt set eller om det är en avancerad design såsom Faded French eller Frank manikyr.

Naglar gelé Återbesök

Återbesök och påfyllnad av gellackning. Denna tjänst är för enfärgade naglar. Vill du ha mer än en färg eller en avancerad design, välj då tillval avancerad design och mer än en färg. Vill du ha dekorationer på naglarna såsom stenar, folie, handmålat osv, så tillkommer 10kr per nagel.
Påfyllnad av naglarna, ett s k återbesök. Har fler än tre naglar gått av så räknas det som ett nytt set, välj då nytt set istället. Denna tjänst är för enfärgade naglar. Vill du ha mer än en färg eller en avancerad design, välj då tillval avancerad design och mer än en färg. Vill du ha dekorationer på naglarna såsom stenar, folie, handmålat osv, så tillkommer 10kr per nagel.
Vi förstärker och fyller på din egna nagel och längd med Gelé. Har fler än tre naglar ramlat av så räknas det som ett nytt set, välj då nytt set istället.Denna tjänst är för enfärgade naglar. Vill du ha mer än en färg eller en avancerad design, välj då tillval avancerad design och mer än en färg. Vill du ha dekorationer på naglarna såsom stenar, folie, handmålat osv, så tillkommer 10kr per nagel.
Detta tillval ska du välja om du vill ha dekorationer på nageln såsom stenar, folie, chrome, stamping osv, 10kr per nagel.
Det här valet trycker du i om du vill ha mer än en
1 färg/glitter till ditt set eller om det är en avancerad design såsom Faded French eller Frank manikyr.
Kommer du från en annan nagelterapeut så är det denna tjänst du ska använda. Vi tar bort allt material och gör sedan en förlängning. Denna tjänst är för enfärgade naglar. Vill du ha mer än en färg eller en avancerad design, välj då tillval avancerad design och mer än en färg. Vill du ha dekorationer på naglarna såsom stenar, folie, handmålat osv, så tillkommer 10kr per nagel.
Kommer du från en annan nagelterapeut så är det denna tjänst du ska använda. Vi tar bort allt material och gör sedan en förstärkning. Denna tjänst är för enfärgade naglar. Vill du ha mer än en färg eller en avancerad design, välj då tillval avancerad design och mer än en färg. Vill du ha dekorationer på naglarna såsom stenar, folie, handmålat osv, så tillkommer 10kr per nagel.

Naglar - Övrigt

Vi tar bort materialet från naglarna, filar till och polerar.
Enkel manikyr. Vi filar, polerar, masserar och lackar naglarna med nagellack om så önskas.
Vi lagar din nagel med gelé i mån av tid.
Den lyxigare manikyren. Vi filar, polerar, masserar, scrubbar, får varma handdukar, masserar och eventuell lackning med nagellack om så önskas.
Detta tillval ska du välja om du vill ha dekorationer på nageln såsom stenar, folie, chrome, stamping osv, 10kr per nagel.

Nerdcolours (Bunker 62)

Välkommen till mig!
Vet man inte vilken tjänst man ska använda så går det jättebra att höra av sig till mig på Facebook/Nerdcolours. Jag använder endast Företagswish. Jag har 16-års åldersgräns.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Jag sitter just nu en dag i veckan, men är väldigt flexibel.
Adress
Svartbäcksgatan 62C
753 33 Uppsala
Svartbäcken
Öppna i Google Maps 🗗