Nevro - naprapati och smart smärtbehandling

betyg5.0 Fantastiskt bra(7 betyg)
Katarina Bangata 44, 116 39, Stockholm
Förutom en grund av naprapati har vi fördjupade kunskaper om nervsystemet och hur det är ytterst ansvarigt för hur vi rör oss och huruvida vi upplever smärta eller inte. Via behandlingsformen P-DTR, som vi kombinerar med naprapati, tar vi behandlingen steget längre än att bara knäcka, trycka och knåda där du har ont. Med dessa moderna manuella tekniker behandlar vi ditt nervsystem direkt, och optimerar möjligheten att du ska bli av med ditt besvär så fort som möjligt. Som patient hos oss hjälper vi dig att lindra din smärta, men vi lägger minst lika stor vikt vid att förstå orsaken till att du har ont. Nevro finns här för dig som har haft ont länge och trots andra behandlingar inte lyckats bli av med dina besvär. Nevro finns också här för dig som nu går dubbelvikt på grund av ett ryggskott du fick när du skulle hjälpa kompisen flytta i helgen. Vi kan lindra din smärta och vägleda dig till ett upprätt liv. Till sist ... Har du någon gång i livet stukat foten finns Nevro här även för dig – och vi kan visa dig hur stukningen för 20 år sedan fortfarande påverkar ditt nervsystem och sättet du rör på dig idag. Vi finns i Fit4Life Crossfits lokaler på Södermalm. Varmt välkommen till Nevro och ett smart sätt att behandla smärta!

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Behandling 40 min40 minuter, 600 kr · Mer info
    Boka
  • Behandling 60 min (rekommenderas vid nybesök)60 minuter, 850 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Elias Berglund
(7 betyg)
Naprapatstudent (termin 8 av 8), P-DTRPresentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
7 betyg
till Elias Berglund
Otroliga resultat redan första tillfället. Känslan är att balansen i kroppen snabbt kommer att förbättras.
till Elias Berglund
Intressant med nya behandlingsmetoder inom det här området. Trevligt bemötande och professionell.
till Elias Berglund
I am really impressed with the two sessions I have had with Nevro! I had chronic pain and disfunction from a knee surgery and a wrestling accident in my left shoulder complex. Using his magical PDTR techniques I was amazed at how quickly my strength returned to weak areas. Not only was I impressed with the treatments but I was also given homework exercises to help me heal permanently. Thanks Nevro. :)
till Elias Berglund
En revolutionerande upplevelse. Kan verkligen rekommendera.

Om företaget

På Nevro har vi ambitionen att via modern manuell terapi hjälpa dig med den smärta du tidigare trott att du behövt leva med. Vi använder, förutom naprapati, manuell terapis mest avancerade behandlingsform: Proprioceptive-Deep Tendon Reflex (P-DTR).

Bilder