Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Aktuella Erbjudanden!

Sommarens skönaste minifacial!
En uppfräschning för ditt ansikte.
Rengöring, peeling, ansiktsmask.
Avslutas med en skön ansiktsmassage.
Duo Behandling

Ta med en vän och kom till vår salong för en Duo behandling. Ni får först en fotkur som inkluderar fotbad, peeling, fotinpackning och fotmassage. Sedan en ansiktskur som inkluderar rengöring, peeling, ansiktsmask och en lätt ansiktsmassage. Behandlingen tar ca 100 min. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Ni får låna badrock och tofflor under behandlingen.

Ekologiska Ansiktsbehandlingar

En djupgående professionell peeling mot akne, oren och fet hud som ger maximalt resultat. Peelingen exfolierar, djuprengör och förfinar porerna samt motverkar akne och balanserar fet hud. Behandlingen dämpar rodnad och jämnar ut hudtonen. Du får ett omedelbart resultat av en synligt förbättrad hud som är klar och fräsch med fin lyster.

HemmaKit med 3 st produkter, för att bli av med din akne.
Ibland kan det vara svårt att bli av med sin akne, men med rätt behandling kan man minska och reducera uppkomsten av den. Salicylsyra är en kraftfull ingrediens som är mycket effektiv mot akne då den löser talg och smuts från porerna samtidigt som den exfolierar hudytan. Eminence Organics Acne Advanced 3-stegs produkter för hemmabruk innehåller en salicylsyra som frigörs succesivt och därför är effektiva utan att irritera huden. Din hud kommer att bli ren, klar och smatidigt lämnad återfuktad.
En kemisk ekologisk peeling som ger omedelbart resultat med en långvarig effekt. Behandlingen stimulerar cellförnyelsen, ger en kraftfull exfoliering av huden. Den minimerar linjer och förbättrar spänsten i din hud.

Bokas med fördel som en kur var fjärde vecka som en kur på 4 ggr.
Du väljer tillsammans med terapeuten vilken kur som passar dig bäst. Du kan även välja att bara ta en behandling men vi rekommenderar en kur på 5 ggr. Köp hela kuren och betala bara för 4 behandlingar.

AHA - Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Stärker kollagenfibrerna. Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.

Anti-rouge - Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar rosacea.

Clearing - En inflammationshämmande behandling passar vid acne. Huden får inte utsättas för sol 24 före eller efter behandlingen.

C-Vitamin - Förebygger hudens åldrande. Förbättrar hudens lyster och spänst. Passar alla hudtyper utom citrusallergiker. En energikick för trött hud.
Effektiv kemisk 3 stegs peel- och peptidbehandling baserad på växter och bär som exfolierar och verkar anti-age. Passar alla hudtyper även känslig, rosacea och acne. Ger omeldelbart resultat.

En ny, innovativ peeling- och peptid-behandling i tre steg, baserad på arktiska växter och bär, enzymer och olika AHA-syror som tillsammans ger en kraftfull exfoliering som motverkar fina linjer och rynkor, dålig spänst, hyperpigmentering och acne. Huden får en fantastisk lyster och blir omedelbart klarare, fastare och mjukare.

Vi rekomenderar en kur på 4 ggr. Det vill säga 1 gång per månad.

Tillägg:
- Wild Plum Eye Opener - Pigga ögon igen. Pris 95 kr
- Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age - Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr
En klassisk ansiktsbehandling med djuprengöring. Dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning och ansiktsmask.
Avslutas med massage om tid finns.
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansiktsmask, ansiktmassage.
Välkomstritual, rengöring, hudanalys, peeling, portömning vid behov, ansiktsmask, serum, ansiktsmassage. Produkterna anpassas efter din hudtyp.

Tillägg:
- Wild Plum Eye Opener - Pigga ögon igen. Pris 95 kr
- Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age - Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr
Ta farväl av glåmig, trött och livlös hud med den nya professionella peelen
Mangosteen Lactic Pro Peel och produkterna i den nya superserien från Éminence!
Superfrukten mangosteen är känd som drottningen av frukter – fullproppad med
antioxidanter och den har även antiinflammatoriska egenskaper. Tillsammans med det
unika mjölksyrekomplexet får din hud en kunglig behandling som skonsamt exfolierar
huden, avlägsnar döda hudceller, minskar stora porer, förbättrar hudtonen och ger
huden en fantastisk glow. Resultatet blir en klar, slät hud full av lyster. Med Mangosteen
Lactic Acid Collection behöver du varken primer eller filter – låt huden stråla av denna
naturliga supertrio! Behandlingen passar alla hudtyper.
En facelift massage i ca 60 min med ekologisk aromaolja.

Rengöring, peeling, akupressurmassage.

Vi rekommenderar att ta denna massage 1 gång per månad för att hålla ett fint resultat. Vill du göra en kur 1 gång per vecka i 6 veckor bjuder vi på en behandling, gäller vid betalning av 5 st vid första tillfället. Alternativt köp 5 behandlingar så får du en ansiktsolja på köpet.
Djupgående organisk AHA/BHA-syrepeeling med enzymer ger ett organiskt ansiktslyft. Denna kraftfulla resultatinriktade organiska peel med både AHA/BHA-syror och enzymer är djupgående och effektiv. Den löser upp gamla hudceller, förbättrar hudstrukturen och stimulerar cellförnyelsen. Efter peeling appliceras en organisk hyaluronsyremask som plumpar upp huden så att linjer och rynkor minimeras. Porerna dras samman, hudtonen jämnas ut och din hud får ett naturligt lyft. Kan göras i kur.
En unik ansiktsbehandling som ger direkt vitalitet till din hud. Behandlingen passar alla hudtyper och ger omedelbara resultat. Cellerna odlas i en skyddad miljö som anpassas för att cellerna ska nå sin fulla potential med högintensiv näring. Detta är en cellform som är ett förstadium till Rosenrot. Det är ännu inte bestämt vilken växtform cellen ska bli, därför har den effekt på alla hudtillstånd eftersom huden får kraft att reparera sig själv.

Ekologiska Kroppsbehandlingar

Algerna har utdrivande effekt, de rensar kroppen på tungmetaller och gifter. Alger tillför huden mineraler och spårämnen som att höjer fukthalten i huden. Denna behandling börjar med en helkroppspeeling, därefter en inpakning i alger. Under inpakningen utförs en ansiktkur.

Kontraindikationer: Passar ej gravida och personer med sköldkörtelproblem som t.ex. struma.
Mjukgörande behandling för hela kroppen. Kroppspeeling, inpackning och ansiktskur ingår i denna behandling. Produkter väljer vi ut efter hudtyp.
Kroppspeeling av hela kroppen och även ansiktet.
En lyxig behandling där huden får bli av med gamla hudceller. Lämnar huden mjuk och len. Du väljer mellan örtscrub eller saltscrub.
Lugnande och mjukgörande kroppsinpackning som börjar med en inpackning i härliga papaya bodybalm, därefter en peeling Body Scrub. Under inpackningen ges en ansiktskur.

Behandlingen tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Förbättrar mikrocirkulationen.

Rabatt 100 kr på denna behandling fram till 30/9-18. Rabatten dras av i kassan.

Ekologisk Make-up

MakeUp med Maria Åkerbergs ekologiska smink. För Brud, student, fest eller bara en fin vardagsmakeup.

Handla Produkter

En privat tid för dig som vill handla produkter utanför ordinarie butikstid

Hudanalys

Boka en tid hos oss hudterapeuter. Vi går igenom din hud och rekomenderar produkter som passar just dig.

Lyxbehandlingar

En lyxigt lång behandling där vi börjar med en härlig kroppspeeling, därefter följer kroppsinpackning med bodybalm. Under inpackningen gör terapeuten en Ansiktskur mini med ansiktsmassage. Avslutas med en härlig helkroppsmassage.
Lyxigt lång avslappnande behandling som börjar med en helkroppsmassage med en aromaolja som du väljer tillsammans med terapeuten. Därefter följer en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, formning och färgning av fransar & bryn, ansiktsmask och avslutas med en ansiktsmassage.
Vardagslyx på 60 min. Behandlingen börjar med en skön ryggmassage med aromaoljor, därefter en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask. Avslutas med en härlig ansiktsmassage.

Massage - Ekologiska massageoljor

Halvkroppsmassage för dig som är gravid. Har du passerat vecka 16 är du välkommen på denna massage som utförs med en underbar massageolja som är anpassad för blivande mammor.
Härlig ansiktsmassage för avslappning. Ansiktsmassage kan lindra huvudvärk, göra att du ser piggare ut och lösa upp muskelspänningar. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka.
Härlig ansiktsmassage för avslappning. Ansiktsmassage kan lindra huvudvärk, göra att du ser piggare ut och lösa upp muskelspänningar. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka. Vi använder oss även av akupressur i denna behandling.
Helkroppsmassage för dig som är gravid. Har du passerat vecka 16 är du välkommen på denna massage som utförs med en underbar massageolja som är anpassad för blivande mammor.
Hotstone Massage för hela kroppen. Du får en en härlig massage med varma lavastenar och aromaolja. Detta är en lyxigt lång behandling, passar bra för dig med värk i leder och muskler. Vi anpassar aromaoljan efter ditt behov.
Vi börjar med en Ryggmassage och övergår sen till en Ansiktsmassage så föregås av rengöring och peeling av ansiktet för att oljorna ska kunna tränga ner i huden under massagen.
Massage med ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
Massage med ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla oljor innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan uppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Du kan även välja en helt naturell olja.

Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 30 minuter
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla oljor innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan uppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Du kan även välja en helt naturell olja.

Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 50 minuter
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla oljor innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan uppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Du kan även välja en helt naturell olja.

Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 60 minuter

Microneedling

Nu 500 kr rabatt dras av i kassan!
En effektiv behandling som reducerar hyperpigmentering och ojämn hudton.

Resultat: Minskar pigmentfläckar och hyperpigmenteringar, ger en jämn fin hudton med en frisk lyster.
Rekomenderat antal behandlingar är 7 till 9 behandlingar med upprepning 1 gång varannan vecka.
Kurpris minst 5 behandlingar 1495 kr
Läs mer på http://nillassalong.se/behandlingar/microneedling/

Boka in dig på en konsultation inför ditt första besök för Microneedling behandling. Då går vi igenom behandlingen och produkter. Vi går även igenom kontraindikationer, för att se att behandlingen passar just dig.
Läs mer på http://nillassalong.se/behandlingar/microneedling/
Nu 500 kr rabatt dras av i kassan!
Klassisk anti-age behandling med Microneedling. Passar en mogen hud, avsaknad av spänst och elasticitet, rynkor och fina linjer.

När nålarna penetrerar huden skapar de en optimal grad av lätt inflammation som i sin tur stimulerar hudens inneboende läkningsprocess och därmed sker en aktivering av kollagen- och elastinproduktionen. Denna process förstärks ytterligare genom appliceringen av utvalda bioaktiva substanser.

Resultat: Ger huden spänst och elasticitet, minskar fina linjer och rynkor. Rekomenderat antal behandlingar: 3 - 6 behandlingar med intervall 2 - 4 veckors mellanrum.
Läs mer på http://nillassalong.se/behandlingar/microneedling/
Nu 500 kr rabatt dras av i kassan!
Effektiv anti-age behandling som kombinerar Aha-syra peeling, dubbla masker och Microneedling för att reducera rynkor, exfoliera, stimulera syresättningen och förbättra hudens spänst. Passar en mogen hud med djupare rynkor och fina linjer samt dålig spänst.

Behandlingsintervall var 4:e vecka!

Läs mer på http://nillassalong.se/behandlingar/microneedling/
Nu 500 kr rabatt dras av i kassan!
Passar personer som tidigar lidit av acne, alternativ en lugnare mindre utbredd acne som inte är aktiv eller inflammerad. Passar även en oren och fet hy. Resultat: Minskar och motverkar effektivt uppkomsten av acne.
Läs mer på http://nillassalong.se/behandlingar/microneedling/

Rekomenderas att göras med 2 eller 4 veckors mellanrum. Rekomenderat antal behandlingar 5 - 6 behandlingar.

Viktigt att tänka på efter behandling:
1.Huden kan tvättas som vanligt efter 4 tim.
2.Applicera noga solskyddsfaktor dagligen, minst 10 dagar efter behandlingstillfället.
3. Undvik att utsätta dig för överdriven värme 1-2 dagar efter behandling. ex varma bad, bastu, intensiv träning.
4. Undvik alkohol 1-2 dagar efter behandling.
5. Undvik simning 1-2 dager efter behandling.
6. Byt örngott första kvällen.
7. I vissa fall kan huden bli temporärt torrare ca 5 dagar efter behandling, så det är viktigt att tillföra huden rikligt med fukt morgon och kväll. Sooting Repair PostCream är att föredra.
Nu 500 kr rabatt dras av i kassan!
Passar personer som tidigar lidit av acne, alternativ en lugnare mindre utbredd acne som inte är aktiv eller inflammerad. Passar även en oren och fet hy. Resultat: Lindrar acneutbrott som redan uppkommit, samt förebygger nya utbrott.
Rekomenderas att göras med 4 eller 6 veckors mellanrum. Rekomenderat antal behandlingar 3 - 6 behandlingar.

Läs mer på http://nillassalong.se/behandlingar/microneedling/

Naglar, händer & fötter

Vi filar och formar dina naglar, tar hand om dina nagelband, lackar dina naglar och ger dig en skön handmassage. Vi använder ekologiska produkter och 8 Free nagellack.
Fotbad, nagelbandsvård, filar på torra partier, skön fot- underbensmassage. Lackning naglarna med bas, färg och toplack.
OBS! Denna behandling ska ej förväxlas med Medicinsk Fotvård.
Lackgel behandling är ett hållbart nagellack som håller upp till tre veckor. I denna behandling så ingår det en manikyr, rensning av nagelband och formning av naglarna. Denna behandling är den mest skonsamma mot nageln då man tar bort materialet med lösningsmedel och ingen filning behövs. Denna behandling är ingen förstärkning för nageln men kan absolut hjälpa nagelns stadga och kan upplevas som en förstärkning.

Vi rekommenderar alltid att man smörjer naglarna med nagelolja och nagelbandskräm för bästa resultat och hållbarhet.
Denna behandling bokas om ni redan har Lackgel och vill göra om naglarna. Här kan man välja en annan färg och design, extra kostnad kan tillkomma beroende på design.

Vi rekommenderar alltid att man smörjer naglarna med nagelolja och nagelbandskräm för bästa resultat och hållbarhet.
Rengöring, nagelbandsvård, filar på torra partier. Gellackning av tånaglarna. Avslutas med skön fot- underbensmassage.
OBS! Denna behandling ska ej förväxlas med Medicinsk Fotvård.
Härlig behandling som gör dina händer mjuka. Nagelarbete, handbad och handmassage ingår. Ekologiska produkter från MARIA ÅKERBERG används i denna behandling
Skön SPA behandling för dina fötter. Fotbad, peeling, inpackning och en lättare fotmassage.

SprayTan

Tänk på att ha mörka LÖSA plagg att sätta på dig efter solduschen. Vänta med att duscha i 6 tim, undvik att träna och svettas efter din behandling. Dagen innan du kommer till oss är det bra om du duschar och peelar kroppen. Komihåg att inte använda bodylotion innan du kommer till oss.

Med TanCan får du en naturligt solkysst hudton, berikad med vårdande ingredienser och de lyxigaste ingredienserna för att din hud skall bli jämnt naturligt solbrun.

Aloe Vera & Vitt te är två ingredienser som skapar en röd tråd genom serien. Aloe Veran återfuktar samtidigt som Vitt te skyddar huden och låter den bibehålla sin elasticitet.
DHA & Erythrulose är två sockerlösningar som är de aktiva substanserna och som gör huden vackert gyllenbrun. Den unika sammansättningen gör att huden får en naturtrogen och djupt gyllene färg. Resultatet blir jämnt och hållbart.

Vackra Ögon

Formning av dina ögonbryn. Ingen färg.
Tips! Vi har Drop in på denna behandling. Mån-fre 11-14 i mån av tid.
Färgar dina ögonbryn sen formar jag dem.
Tips! Vi har Drop in på denna behandling. Mån-fre 11-14 i mån av tid.
Vi färgar dina ögonbryn, vill du lägga till brynplock väljer du Färgning och formning av bryn.
Tips! Vi har Drop in på denna behandling. Mån-fre 11-14 i mån av tid.
ReflectoCil ögonfranspermanent med collagen och cystein böjer ögonfransarna vackert uppåt, efter böjningen så färgar vi fransarna. Hållbarhet ca 6 veckor.
Färgning och formning av dina bryn med vax eller plock och färgning av dina fransar.
Tips! Vi har Drop in på denna behandling. Mån-fre 11-14 i mån av tid.
Färgning av dina ögonfransar.
Tips! Vi har Drop in på denna behandling. Mån-fre 11-14 i mån av tid.
Pigga ögon. Rengöring, peeling, ögonmask, dubbla ögoncremer.

Vaxning & Ekologisk Vaxning

Vaxning av haka eller överläpp eller båda.
Vaxning av dina armhålor.
Vaxning av din bikinilinje.
Vaxning för dina ben upp till knä.
Vaxning för dina ben.
Vaxning hela ben och bikinilinje.
Vaxning av din rygg.

Ansiktsbehandlingar med Apparatur

I denna behandling ingår rengöring, peeling med Dermapeel. Därefter en djuprengörande ansiktsmask. Vi avslutar med att slussa in passande serum med Dermapeelens jontophores funktion.

PEELING

Den kraftfulla ultraljudsvibrationen på 30 kHz avlägsnar döda hudceller, talg, smuts och rester från makeup samtidigt som den löser upp orenheter i porerna. Ny frisk hud tas fram och huden förbereds för bättre absorption av efterföljande produkter. Den förbättrar effekten av behandling såsom microneedling som följer efter ultraljudsexfoliering med DermaPeel.

Jontophores

Jontophores är en teknik där man använder sig av elektriska laddningar för en bättre absorption av hudvårdsprodukter. Den negativa laddning som skapas av DermaPeels blad hjälper vätska från hudvårdsprodukter att tränga djupare ner i huden.
En innovativ high tech behandling som ger ansiktet och ögonområdet ett omedelbart lyft med tydligt resultat. NuFACE avancerade mikroströmsapparatur återuppbygger ansiktets muskler, ger huden ny spänst samt förbättrar ansiktskonturen och ger ögonbrynen ett litet lyft. I denna aktiva, avkopplande behandling ingår rengöring, peeling, återfuktande ansiktsmask och behandling med microströmsapparatur. Din hud kommer att bli fastare, jämnare och stråla av ny lyster.
En snabbverkande quick fix behandling som ger ansikte, hals och ögonområdet ett omeldebart lyft. NuFACE avancerade mikroströmsapparatur ger huden ny spänst samt förbättrar ansiktskonturen och ger ögonbrynen ett litet lyft. Här ingår rengöring, behandling med mikroströmsapparatur och avslutande creme.
Low Level LED Therapy är en innovativ ljusbehandlingsapparat som behandlar komplicerade hudproblem med LED-ljus.


RED LIGHT

Främjar cellförnyelsen
Ökar blodcirkulationen
Lindrar smärta
Förbättrar upptagandet av aktiva ingredienser

BLUE LIGHT

Oskadliggör aknebakterier
Balanserar talgproduktionen
Förebygger infektioner
Motverkar hudutslag

GREEN LIGHT

Lugnande
Stärker känslig hud
Avkopplande för kropp och själ

YELLOW LIGHT

Lindrar rodnader, erythem och även bältros i tidigt skede

Pris
1 behndling 495 kr
2 behandlingar 895 kr
3 behandlingar 1295 kr
6 behandlingar 2400 krMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Nillas Salong & Butik

Välkommen till en salong som använder ekologiska produkter i alla behandlingar.

Produkterna finns även till försäljning.

Våra märken: Maria Åkerberg, Eminence Organic Skin Care, Me Anima.

Du kan även handla i vår webshop!
http://nillassalong.se/

Friskvårdsleverantör till Wellnet & ActiWay.

Vi som jobbar här:

Gunilla Forsgren, Ägare / Diplomerad Hudterapeut / Ekologisk Hudvårdsterapeut / SPA-terapeut / Undersköterska
gunilla@nillassalong.se

Tina Wallin, Diplomerad Hudterapeut / Ekologisk Hudvårdsterapeut / SPA-terapeut / Friskvårdsmassör / Undersköterska
tina@nillassalong.se

Ida Aldabak, Diplomerad Ayurvedisk Massageterapeut
ida@nillassalong.se
Mammaledig från 2019-05-01

Klas Forsgren, Diplomerad Friskvårdsmassör
klas@nillassalong.se


Avbokning skall ske senast 12 timmar innan bokad tid. Vi fakturerar uteblivet besök.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet Butiken:
Mån-Fre, 10-14

Öppet Behandlingar:
Tis-Fre, 9-18

Även Lördagsöppet en helg i månaden.

Övriga tider efter förfrågan.
Adress
Oxtorgsgatan 14
826 32 Söderhamn
Rådhustorget
Öppna i Google Maps 🗗