Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Aktuella Erbjudanden!

Januari Erbjudande!
En djuprengörande ansiktsbehandling. Rengöring, exfoliering, portömning vid behov, ansiktsmask avslutas med ansiktsmassage. Produkter efter hudtyp
Nu 695 kr ( ord 795 kr )
Januari Erbjudande!
En djuprengörande ansiktsbehandling. Rengöring, exfoliering, portömning vid behov, ansiktsmask avslutas med ansiktsmassage. Produkter efter hudtyp
Nu 695 kr ( ord 795 kr )

Ansikte / SPA Facial

Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning vid behov, ansiktsmask, ansiktsmassage. Produkterna som används anpassas efter din hudtyp.

Tillägg frans & brynfärgning/formning 200 kr.
Välkomstritual, rengöring, hudanalys, peeling, portömning vid behov, ansiktsmask, serum, ansiktsmassage. Produkterna anpassas efter din hudtyp.

Tillägg:
- Wild Plum Eye Opener - Pigga ögon igen. Pris 95 kr
- Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age - Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr
Unna dig en lyxig ekologisk behandling med superfood. Reducerar fina linjer och rynkor. Jämnar ut hudtonen och ljusar upp hyperpigmentering. Ger en jämnare hudstruktur.

Skyddar huden och hudcellerna mot UV-relaterade skador. Stärker hudens skyddsbarriär. Reducerar inflammation. Ökar hudens fukthalt.

Tillägg:
- Wild Plum Eye Opener - Pigga ögon igen. Pris 95 kr
- Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age - Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr
En perfekt behandling när du på kort tid vill pigga upp huden. Rengöring, peeling, ansiktsmask. Avslutas med en skön ansiktsmassage. Produkter anpassas efter din hudtyp.

Tillägg:
- Wild Plum Eye Opener - Pigga ögon igen. Pris 95 kr
- Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age - Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr
Du väljer tillsammans med terapeuten vilken kur som passar dig bäst. Du kan även välja att bara ta en behandling men vi rekommenderar en kur på 5 ggr. Köp hela kuren och betala bara för 4 behandlingar.

AHA - Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Stärker kollagenfibrerna. Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.

Anti-rouge - Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar rosacea.

Clearing - En inflammationshämmande behandling passar vid acne. Huden får inte utsättas för sol 24 före eller efter behandlingen.

C-Vitamin - Förebygger hudens åldrande. Förbättrar hudens lyster och spänst. Passar alla hudtyper utom citrusallergiker. En energikick för trött hud.
Effektiv kemisk 3 stegs peel- och peptidbehandling baserad på växter och bär som exfolierar och verkar anti-age. Passar alla hudtyper även känslig, rosacea och acne. Ger omeldelbart resultat.

En ny, innovativ peeling- och peptid-behandling i tre steg, baserad på arktiska växter och bär, enzymer och olika AHA-syror som tillsammans ger en kraftfull exfoliering som motverkar fina linjer och rynkor, dålig spänst, hyperpigmentering och acne. Huden får en fantastisk lyster och blir omedelbart klarare, fastare och mjukare.

Vi rekomenderar en kur på 4 ggr. Det vill säga 1 gång per månad.

Tillägg:
- Wild Plum Eye Opener - Pigga ögon igen. Pris 95 kr
- Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age - Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr
Klassisk spa för ansiktet - på ekologiskt vis. Underbar omvårdnad för din hud i denna föryngrande och fuktgivande ansiktsbehandling med ekologiska förtecken.

Ditt ansikte rengörs och exfolieras med en effektiv, djupverkande peeling och vårdas i naturens gåvor med en avkopplande ansiktsmassage i citronsufflé tätt följd av en balanserande ansiktsmask som väljs ut efter din huds specifika behov.
Low Level LED Therapy är en innovativ ljusbehandlingsapparat som behandlar komplicerade hudproblem med LED-ljus.

Den stimulerar cellförnyelsen, verkar lugnande och lindrar olika hudproblem genom bestrålning med olika våglängder. Fördelarna med denna behandling är, snabba resultat, ingen återhämtningstid eller biverkningar efter behandlingen. effektiv för olika typer av hudproblem.

Vi behandlar med rött, blått, gult och grönt ljus.
En facelift massage i ca 60 min med ekologisk aromaolja.

Rengöring, peeling, akupressurmassage.

Vi rekommenderar att ta denna massage 1 gång per månad för att hålla ett fint resultat. Vill du göra en kur 1 gång per vecka i 6 veckor bjuder vi på en behandling, gäller vid betalning av 5 st vid första tillfället. Alternativt köp 5 behandlingar så får du en ansiktsolja på köpet.
Éminence Ekologiska Quick Fix - En ekologisk hälsokick som rengör och ger förnyad lyster till din hud.

Med microdermabrasionpeeling poleras huden som därefter lättare kan ta till sig antioxidanter och vitaminer från blåbärssufflé-massagen, blåbärsmasken och den underbara vårdande cremen som väljs ut efter huds specifika behov.

Tillägg:
- Wild Plum Eye Opener - Pigga ögon igen. Pris 95 kr
- Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age - Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr
En unik ansiktsbehandling som ger direkt vitalitet till din hud. Behandlingen passar alla hudtyper och ger omedelbara resultat.

Maria Åkerberg är först på marknaden att kunna erbjuda en unik ansiktsmask med levande växtstamceller. Antioxidanter och vitaminer i levande form. Inkapslat i dess naturliga cellmembran.

Cellerna odlas i en skyddad miljö som anpassas för att cellerna ska nå sin fulla potential med högintensiv näring. Detta är en cellform som är ett förstadium till Rosenrot. Det är ännu inte bestämt vilken växtform cellen ska bli, därför har den effekt på alla hudtillstånd eftersom huden får kraft att reparera sig själv.
Nu endast 550 kr för denna djupgående ansiktspeel.

Djupgående AHA/BHA syrapeeling med enzymer ger ett naturligt lyft. Den löser upp gamla hudceller, förbättrar hudstrukturen och ger din hud en fräsch lyster. Perfekt för en slapp och grå hud med torrhetslinjer.

Rekommenderas att göra en kur på 4 - 5 ggr 1ggr/mån
Tips! Köp med dig en Yam & Pumpkin hem, ge huden hemmapeeling 1 ggr/vecka.

DuoBehandling

Ta med en vän och kom till salongen för en Duobehandling. Vi börjar med en Fotkur som inkluderar fotbad, peeling, fotinpackning och fotmassage, Ansiktskur som inkluderar rengöring, peeling, ansiktsmask och en lätt ansiktsmassage. Behandlingen tar ca 100 min.

Kropp / SPA Body

Back on Track. En uppfriskande kroppsinpackning. Nyskapande peeling med uppiggande och energigivande effekt. Du får en näringsrik inpackning, en mjukgörande rubbing samt en mjukgörande ansiktsmask.

Behandlingen ger förbättrad blodcirkulation och lymfcirkulation.
Underbar blåbärsbehandling i tre steg med blåbärsscrub, inpackning och ansiktsmassage. Som en drömresa genom blåbärsskogen är denna föryngrande och spänstgivande kroppsbehandling som innefattar sockerscrub, blåbärsinpackning och ansiktsmassage i blåbärssufflé.
Detoxande, slimmande och stimulerande kroppsinpackning i tre steg. Behandlingen börjar med torrborstning av huden, därefter en applicering av Herbal Cellulite Treatment gel, ovanpå läggs ett lager av Herbal Mud, medan kroppsinpackningen verkar utförs en skalpmassage. Avslutas med applicering värmande chili lotion.

Rekommenderas som en kurbehandling.
Kroppspeeling av hela kroppen och även ansiktet. Applikation av bodylotion. Applikation av ansiktskräm. En lyxig behandling där huden får bli av med gamla hudceller. Lämnar huden mjuk och len.
Fotbad, peeling och fotinpackning som avslutas med en skön fot- underbensmassage & fotcreme.

OBS! Denna behandling ska ej förväxlas med Medicinsk Fotvård. Vi klipper ej naglarna.
Lugnande och mjukgörande kroppsinpackning som börjar med en inpackning i härliga papaya bodybalm, därefter en peeling Body Scrub. Under inpackningen ges en ansiktskur.

Behandlingen tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Förbättrar mikrocirkulationen.
Rengöring, peeling portömning. Ryggmask. Avlutande probiotisk kräm.

Rekomenderas som en kur på 4-5 veckor 1 ggr/v.

Lyxpaket

En lyxigt lång behandling där vi börjar med en härlig kroppspeeling, därefter följer kroppsinpackning med bodybalm. Under inpackningen gör terapeuten en Ansiktskur mini med ansiktsmassage. Avslutas med en härlig helkroppsmassage.
Underbar blåbärsbehandling i tre steg med blåbärsscrub, inpackning och ansiktsmassage. Som en drömresa genom blåbärsskogen är denna föryngrande och spänstgivande kroppsbehandling som innefattar sockerscrub, blåbärsinpackning och ansiktsmassage i blåbärssufflé. Avslutas med en SPA-massage helkropp
Lyxigt lång avslappnande behandling som börjar med en helkroppsmassage med en aromaolja som du väljer tillsammans med terapeuten. Därefter följer en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, formning och färgning av fransar & bryn, ansiktsmask och avslutas med en ansiktsmassage.
Vardagslyx på 60 min. Behandlingen börjar med en skön ryggmassage med aromaoljor, därefter en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask. Avslutas med en härlig ansiktsmassage.

MakeUp

MakeUp med Maria Åkerbergs ekologiska smink. För Brud, student, fest eller bara en fin vardagsmakeup.

Massage

Helkroppsbehandling med olja som ges med ganska lätt tryck och med varm specialpreparerad olja. Systematiskt masseras hela kroppen med långa, lugna, svepande rörelser. Skalpmassage med inpackning ingår. Behandlingen stärker nervsystem, ökar cirkulationen och skapar djup avslappning i kropp och sinne för såväl kund som terapeut.
Helkroppsmassage för dig som är gravid. Har du passerat v 16 är du välkommen på denna massage som utförs men den underbara massage oljan Lovely Mother som innehåller hälsofrämjande eteriska oljor för blivande mammor. Massage har har en lugnande effekt på nervsystemet.
Rygg och nackmassage för dig som är gravid. Har du passerat v 16 är du välkommen på denna massage som utförs men den underbara massage oljan Lovely Mother som innehåller hälsofrämjande eteriska oljor för blivande mammor. Massage har har en lugnande effekt på nervsystemet.
Hotstone Massage för hela kroppen. Du får en en härlig massage med varma lavastenar och aromaolja. Detta är en lyxigt lång behandling, passar bra för dig med värk i leder och muskler. Vi anpassar aromaoljan efter ditt behov.
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan upppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 30 minuter
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan upppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 50 minuter
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan upppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 60 minuter
Massage i ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
Massage i ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
Skön avslappnande massage för skalp, nacke och ansikte. Bra för dig som har spänningshuvudvärk. Ger en behaglig avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

MICRONEEDLING

En effektiv behandling som reducerar hyperpigmentering och ojämn hudton.

Resultat: Minskar pigmentfläckar och hyperpigmenteringar, ger en jämn fin hudton med en frisk lyster.
Rekomenderat antal behandlingar är 7 till 9 behandlingar med upprepning 1 gång varannan vecka.
Kurpris minst 5 behandlingar 1495 kr
Läs mer på http://nillassalong.se/microneedling.html

Klassisk anti-age behandling med Microneedling. Passar en mogen hud, avsaknad av spänst och elasticitet, rynkor och fina linjer.

Resultat: Ger huden spänst och elasticitet, minskar fina linjer och rynkor. Rekomenderat antal behandlingar: 3 - 6 behandlingar med intervall 2 - 4 veckors mellanrum.

Viktigt att tänka på efter behandling:
1.Huden kan tvättas som vanligt efter 4 tim.
2.Applicera noga solskyddsfaktor dagligen, minst 10 dagar efter behandlingstillfället.
3. Undvik att utsätta dig för överdriven värme 1-2 dagar efter behandling. ex varma bad, bastu, intensiv träning.
4. Undvik alkohol 1-2 dagar efter behandling.
5. Undvik simning 1-2 dager efter behandling.
6. Byt örngott första kvällen.
7. I vissa fall kan huden bli temporärt torrare ca 5 dagar efter behandling, så det är viktigt att tillföra huden rikligt med fukt morgon och kväll. Sooting Repair Cream är att föredra.
Minskar fina linjer, kråksparkar och rynkor. Reducerar påsar under ögonen och motverkar mörka ringar. Passar personer med mörka ringar, kråksparkar och påsar under ögonen.

Rekomenderas att göra behandling varje vecka i 8 - 10 behandlingar.
Kurpris vid minst 5 behandlingar 695 kr

Viktigt att tänka på efter behandling:
1.Huden kan tvättas som vanligt efter 4 tim.
2.Applicera noga solskyddsfaktor dagligen, minst 10 dagar efter behandlingstillfället.
3. Undvik att utsätta dig för överdriven värme 1-2 dagar efter behandling. ex varma bad, bastu, intensiv träning.
4. Undvik alkohol 1-2 dagar efter behandling.
5. Undvik simning 1-2 dager efter behandling.
6. Byt örngott första kvällen.
7. Hemma kit för hemmabruk finns att köpa med hem för fortsatt behandling.
Effektiv anti-age behandling som kombinerar Aha-syra peeling, dubbla masker och Microneedling för att reducera rynkor, exfoliera, stimulera syresättningen och förbättra hudens spänst. Passar en mogen hud med djupare rynkor och fina linjer samt dålig spänst.

Behandlingsintervall var 4:e vecka!
Kur pris 1895kr
Läs mer på http://nillassalong.se/microneedling.html
Boka in dig på en konsultation inför ditt första besök för Microneedling behandling. Då går vi igenom behandlingen och produkter. Vi går även igenom kontraindikationer, för att se att behandlingen passar just dig.
Passar personer som tidigar lidit av acne, alternativ en lugnare mindre utbredd acne som inte är aktiv eller inflammerad. Passar även en oren och fet hy. Resultat: Lindrar acneutbrott som redan uppkommit, samt förebygger nya utbrott.
Rekomenderas att göras med 4 eller 6 veckors mellanrum. Rekomenderat antal behandlingar 3 - 6 behandlingar.
Kurpris vid 4 behandlingar 1495 kr
http://nillassalong.se/microneedling.html

SprayTan

TANCAN - MADE IN SWEDEN

Tänk på att ha mörka lösa plagg att sätta på dig efter solduschen. Dagen innan du kommer till oss är det bra om du duschar och peelar kroppen. Komihåg att inte använda bodylotion innan du kommer till oss.

Med TanCan får du en naturligt solkysst hudton, berikad med vårdande ingredienser och de lyxigaste ingredienserna för att din hud skall bli jämnt naturligt solbrun.
Aloe Vera & Vitt te är två ingredienser som skapar en röd tråd genom serien. Aloe Veran återfuktar samtidigt som Vitt te skyddar huden och låter den bibehålla sin elasticitet.
DHA & Erythrulose är två sockerlösningar som är de aktiva substanserna och som gör huden vackert gyllenbrun. Den unika sammansättningen gör att huden får en naturtrogen och djupt gyllene färg. Resultatet blir jämnt och hållbart.

Vackra Ögon

Färgar dina ögonbryn sen formar jag dem vax eller plock.
Formning av dina ögonbryn. Ingen färg.
Färgning och formning av dina bryn med vax eller plock och färgning av dina fransar.
Färgning av dina ögonfransar.
Vi färgar dina ögonbryn, vill du lägga till brynplock väljer du Färgning och formning av bryn.

Vaxning

Vaxning av dina armhålor.
Vaxning av din bikinilinje.
Vaxning för dina ben upp till knä.
Vaxning för dina ben.
Vaxning hela ben och bikinilinje.
Vaxning av din rygg.

Wellnetkunder ( för er som har Wellnet genom jobbet )

Härlig ansiktsmassage för avslappning. Ansiktsmassage kan lindra huvudvärk, göra att du ser piggare ut och lösa upp muskelspänningar. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka.
Härlig ansiktsmassage för avslappning. Ansiktsmassage kan lindra huvudvärk, göra att du ser piggare ut och lösa upp muskelspänningar. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka. Vi använder oss även av akupressur i denna behandling.
En skön behandling för dina fötter. Fotbad, peeling, avslutas med en skön fot- underbensmassage.
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan upppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg.
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan upppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 60 minuter
Hotstone Massage för hela kroppen. Du får en en härlig massage med varma lavastenar och aromaolja. Detta är en lyxigt lång behandling, passar bra för dig med värk i leder och muskler. Vi anpassar aromaoljan efter ditt behov.
SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan upppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. 30 minuter
Skön avslappnande massage för skalp, nacke och ansikte. Bra för dig som har spänningshuvudvärk. Ger en behaglig avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
Massage i ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
Massage i ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Nillas SPA Salong

Välkommen till en salong som använder ekologiska produkter i alla behandlingar. Produkterna finns även till försäljning. Våra Märken: MARIA ÅKERBERG - ÉMINENCE - ME ANIMA - VMV Hypoallergenics.
Friskvårdsleverantör till Wellnet & ActiWay

Vi som jobbar här:
Nilla Forsgren, Ägare / SPA-terapeut / Undersköterska
gunilla@nillassalong.se
Tina Wallin SPA-terapeut / Friskvårdsmassör / Undersköterska
tina@nillassalong.se
Ida Toll, Ayurvedisk Massageterapeut
ida@nillassalong.se

Avbokning skall ske senast 12 tim innan bokad tid. Vi fakturerar uteblivet besök.
Telefon 0761676605
Webbsida
E-post
Öppettider Nillas Salong & Butik - Ring på Klockan!
Butiken Öppen Måndag - Fredag 11 - 14
Lördag 1 gång/månad
Behandlingstider Tisdag - Fredag 9 - 18
Lördag enl ök.


Adress
Oxtorgsgatan 14
826 32 Söderhamn
Rådhustorget