Vad vill du boka?

Jag heter Anna Torsdotter och stänger nu min mottagning för sessioner tills vidare. Vill du ändå ha en tid, ring mig så kanske jag kan fixa det ändå.

Min övriga verksamhet kan du läsa om på www.tantrakurser.nu

Jag har även tantrakurser och sexsibilitykvällar. Miniworkshops kring tantra, beröring och njutning för förening, kompisgäng, möhippa och svenssexa. 

Anna Torsdotter - sexsibilitycoach, tantraterapeut

Väck kroppen! Tantramassagekurs för par  i Stockholm - läs mer på tantrakurser.nu


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Bara prova på?

En djupt avslappnande och en upplevelse på många plan, för dig som vill ha ut mer av livet och känna dig mer levande. Jag gör en skön långsam beröring som får din kropp att slappna av. Du kommer att uppleva din kropp på ett nytt sätt och kanske upptäcker du områden på din kropp som du inte visste fanns.

För dig vill prova på en kort tantrabehandling på 60 min för 1500kr bara för att se om en längre behandling kan vara något för dig.
Jag fokuserar på beröringen och du på att slappna av och andas långa djupa andetag så mycket det går. Jag berör dig långsamt över hela kroppen med mina händer, först utan och sen med varm ekologisk coccosolja. Om du vill ha mer tid, kan du i mån av utrymme ( om ingen bokat efter dig) köpa till det.
Pris: 500kr/ 30 min

OBSERVERA! detta är en tantrisk massage och i en sådan ingår aldrig könsmassage, var vänlig att respektera det och gå till någon annan om det är viktigt för dig!
För dig vill prova på en kort tantrabehandling bara för att se om en längre behandling kan vara något för dig
Jag fokuserar på beröringen och du på att slappna av och andas långa djupa andetag så mycket det går. Jag berör dig långsamt över hela kroppen med mina händer, först utan och sen med varm ekologisk coccosolja.

Om du vill ha mer tid, kan du i mån av utrymme ( om ingen bokat efter dig) köpa till det.
Pris: 500kr/ 30 min

OBSERVERA! detta är en tantrisk massage och i en sådan ingår aldrig könsmassage, var vänlig att respektera det och gå till någon annan om det är viktigt för dig!
Tillhör du också dom som längtar efter en kram? Är det längesen du fick en, eller sen du låg nära någon? Tillhör du också dom som lever ensam får sällan eller aldrig närhet eller ens en kram?. Detta är verkligen trist då beröring hur lite det än är gör så mycket för välmåendet. Jag har massor med kramar och vill gärna dela med mig.

Vill du ligga nära, hålla om/ bli omhållen eller ligga sked? Jag tar 950kr för en timme.

Vi är båda påklädda under hela timmen.

Iden har jag fått från Samantha Hess som startade Cuddle Up To Me i USA. Till skillnad mot henne gör jag dock inte hembesök.

Börja här... för dig som är ny

Tantraterapi är en kombination av sexsibilitycoaching och tantramassage. För dig som som är ny och vill prova dig fram är detta en bra behandling att börja med.

Denna behandling passar dig som är ny och nyfiken, har tappat kontakten med din sexualitet, stressat mycket, fastnat i prestation, och/eller har problem av något slag.

Att tänka på: För mesta möjliga utbyte av behandlingen ta god tid på dig, så du slipper stressa för att komma i tid.

Så här går det till: Vi börjar med ett sexsibilitycoachsamtal och jag lär dig hur du med andningens hjälp kan förhöja din upplevelse, efter samtalet gör vi en tantrisk ceremoni. Därefter får du lägga dig på mage på behandlingsbänken. ( du är så avklädd som du är bekväm med) Tantramassagen tar cirka 60 min på baksidan av kroppen och avslutas med varm olja, därefter blir det beröring på framsidan. Behandlingen avslutas med samtal.

Målet med behandlingen är att genom samtal, tantriska ritualer och medveten beröring, återställa en avslappnad och naturlig relation till kropp, sexualitet och intimitet.

Så här känns det efteråt: Du känner dig full med energi men ändå skönt avslappnad. Bra om du har resten av dagen fri och kan åka hem och bara ta det lugn. Vill du att effekten ska hålla i länge, fortsätt att ta det lugnt så länge du kan och använd de tips du fick under behandlingen.

Tidsåtgång: 2,5 - 3 tim

Betalning sker med kort eller Swish nr 123 618 5748

OBSERVERA! Detta är en tantrisk massage med den nya sexualitetens perspektiv, i en sådan ingår aldrig Happy End, var vänlig att respektera det och gå till någon annan om det är viktigt för dig!
En kraftfull behandling som kombinerar avslappning, beröring och rensning av dina energifält från de blockeringar som hindrar dig att vara i kontakt med hela dig. Genom att bli medveten om vad som hindrar dig från att vara du och flöda med din sexuella energi kan du med hjälp av denna metod känna dig mer i kontakt med dig själv och din kropp.

Blockeringar i människans kropp är det vi upplever som problem, antingen fysiskt eller psykiskt. I en behandling tar jag bort de blockeringar som det är dags för dig att släppa och får igång din egen läkningsprocess och energiflöde.
Denna behandlingsform är djupverkande och påverkar både kropp och själ.

Vi börjar alltid med ett samtal då det är en del av läkningsprocessen, därefter lägger du dig på bänken och jag tar bort de blockeringar som kommit upp. Du vänder på dig och sen följer en avslappnande beröring som avslutas med varm olja.
Se till att du har resten av dagen ledig för att den sköna känslan ska kunna hålla i sig så länge som möjligt.

Du är så avklädd som du är bekväm med, jag är alltid påklädd för fullt fokus på dig.

Du kan boka tantraterapi och helhetsterapi var för sig, se under respektive rubrik.
För dig/er som inte har någon/ behöver någon mer att tala med om sex, närhet och kärlek. Du/ni söker något mer känner att det är något som saknas. Du/ni fastnat i något och känner att ni inte kommer vidare. Det är inte frågan om terapi där man medvetet går tillbaka till traumatiska upplevelser. Men när man stannar upp och är mer i nuet kommer känslor ofta upp, som då accepteras, bejakas, omfamnas och på så sätt helas.

Ibland räcker det med att någon lyssnar och är närvarande i det som är just nu, som möter dig i det som är du just nu, utan dömande och förutfattade meningar om vem just du är och vad du bär med dig. Självklart stannar det vi pratar om inom rummets fyra väggar. Du kan känna dig helt trygg med det.


Vill du hellre ringa och vara anonym?
Gör det på 0939-114 70 04 - 22.90/min

För mer info om sexsibilitycoaching http://www.sinnlighet.nu/sexsibilitet

Vill ha mesta möjliga ut av sessionen? Tänk igenom vad du skulle vilja uppnå om det inte fanns några begränsningar. Det kan vara större tillgång till det som är du, större njutning bortom det du redan vet, djup avslappning som håller i sig, mer harmoni i livet, frid i sinnet, eller något annat som just du behöver.
För dig/er som känner att samtalet är viktigast och inte har någon/ behöver någon mer att tala med om sex, närhet och kärlek. Du/ni söker något mer känner att det är något som saknas. Du/ni fastnat i något och känner att ni inte kommer vidare. Det är inte frågan om terapi där man medvetet går tillbaka till traumatiska upplevelser. Men när man stannar upp och är mer i nuet kommer känslor ofta upp, som då accepteras, bejakas, omfamnas och på så sätt helas.

Ibland räcker det med att någon lyssnar och är närvarande i det som är just nu, som möter dig i det som är du just nu, utan dömande och förutfattade meningar om vem just du är och vad du bär med dig. Självklart stannar det vi pratar om inom rummets fyra väggar. Du kan känna dig helt trygg med det.
Jag använder mig av Betty Martins inspirerande övningar, såsom The 3-minutes game och Bossymassage - för dig som vill utforska vad du och din kropp egentligen vill. Perfekt för dig som har dåliga erfarenheter av sex och beröring. Ring för mer info.

OBS! Vi är bägge påklädda! Vill du vara avklädd vid beröring, boka istället en tantraterapi!

Vill du hellre ringa och vara anonym?
Gör det på 0939-114 70 04 - 22.90/min

För mer info om sexsibilitycoaching http://www.sinnlighet.nu/sexsibilitet

Vill ha mesta möjliga ut av sessionen? Tänk igenom vad du skulle vilja uppnå om det inte fanns några begränsningar. Det kan vara större tillgång till det som är du, större njutning bortom det du redan vet, djup avslappning som håller i sig, mer harmoni i livet, frid i sinnet, eller något annat som just du behöver.

Tantramassage och beröring

Tantramassage är en långsam sinnlig beröring i form av strykningar, som får dig att slappna av och njuta på en nivå som du inte trodde var möjligt.

Den tantramassage (ingår i tantraterapi ) som du får hos mig har till syfte att väcka kroppen. Den passar bäst för dig som är bekant med tantra som begrepp och förstår att en erotisk massage är något annat. Har du sexuella fantasier du vill uppleva ber jag dig söka vidare.

Jag använder mig av olika saker som sidentyger, även ridpiska om du är nyfiken på det, tryck med mina händer, tyngd av min kropp m.m. allt för att du ska få så många nya förnimmelser och sensationer som möjligt i din kropp. Dessa sensationer tillsammans med de tekniker som jag lär dig sätter igång energier i din kropp. För många kan detta kännas sexuellt, men så är det inte för alla. Är du man är det vanligt att få erektion och det är helt OK. Jag lär dig tekniker för att kunna slappna av och njuta än mer.

För att du ska få så mycket som möjligt ut av att få tantramassage av mig lär jag dig tekniker för att du ska kunna påverka din upplevelse. Det handlar om andning och närvaro. Under beröringen är du så avklädd som du är bekväm med och jag är alltid påklädd. Det är jag som ger och det är du som tar emot, allt fokus är på dig och din upplevelse.

Den tantramassage som du får hos mig kan hjälpa dig som

- tappat kontakten med din kropp och din sexualitet,
- har stressat alldeles för mycket och
- behöver varva ner och slappna av bortom det du trodde var möjligt
- vill utveckla din sexualitet
- vill veta om hur du kan njuta mer
OBS! VIKTIGT! Ring mig så snart du kan och bekräfta din bokning, annars avbokas tiden efter 14 dagar! Bokningar utan korrekt adress försvinner lika snabbt!
( gäller dig som inte bokat tid hos mig innan)

Bokar du mig för första gången ingår alltid ett samtal på 45-60 min. Eftersom denna session bara är 120 min blir det inte mycket tid över för beröring, så jag rekommenderar dig att boka en Tantraterapi på 3 tim istället. Vill du komma en andra gång är denna korta session ett bra val.

En Helkroppsberöring med tantraterapi är för dig som vill arbeta med sexualitet och kroppsuppfattning. Just denna session förutsätter att vi träffats innan därför läggs större fokus på beröring istället för samtal. Målet är att genom samtal, tantriska ritualer och medveten beröring, återställa en avslappnad och naturlig relation till kropp, sexualitet och intimitet.

Det är en holistisk kroppsbehandling, som är skräddarsydd i samarbete med dig, utifrån dina önskningar, behov och begränsningar. Jag både stödjer, inspirerar och ger konkreta verktyg för dig, allt för ett sundare och gladare kärleksliv.

Jag lär dig hur du genom andningen kan bygga upp din energi i kroppen, cirkulera den och bli av med spänningar utan att få utlösning. Jag lär dig att skilja på orgasm och utlösning och därmed också tekniker för att bli mångorgasmisk. Jag ger dig en känsla för vad en helkroppsorgasm kan vara och vad som är skillnaden mellan könsorgasmer och helkroppsdito.

Vill ha mesta möjliga ut av sessionen? Kom utvilad och avstressad. Tänk igenom vad du skulle vilja uppnå om det inte fanns några begränsningar. Det kan vara större tillgång till det som är du, större njutning bortom det du redan vet, djup avslappning som håller i sig, mer harmoni i livet, frid i sinnet, eller något annat som just du behöver.

OBS! Endast kortbetalning eller Swish nr 123 618 5748
Hela 90 sköna minuter med fullt fokus på bara dig och din hud. Inget snack utan bara långa mjuka långsamma strykningar med varma händer över din kropp och du bara slappnar av. Vill du förhöja din njutning andas du i takt med mig kommer ännu djupare i avslappning och kan på det sättet påverka din njutning till en nivå som du inte trodde var möjligt. Sessionen börjar alltid med samtal och jag guidar dig ner i avslappning, den avslutas alltid med varm olja.Du är så avklädd som du är bekväm med, jag är alltid påklädd för mesta möjliga fokus på dig.
För dig som har varit hos mig innan och som till fullo förstått vikten av att använda tantranycklarna (se www.tantraliv.nu/tantranycklar1 ).

Jag fokuserar på beröringen och du på att slappna av och andas. så mycket det går. Jag berör dig långsamt över hela kroppen med mina händer, först utan och sen med varm ekologisk coccosolja.

Om du vill ha mer tid, kan du i mån av utrymme ( om ingen bokat efter dig) köpa till det.
Pris: 500kr/ 30 min

OBSERVERA! detta är en tantrisk massage och i en sådan ingår aldrig könsmassage, var vänlig att respektera det och gå till någon annan om det är viktigt för dig!
OBS! VIKTIGT! Ring mig så snart du kan och bekräfta din bokning, annars avbokas tiden efter 14 dagar! Bokningar utan korrekt adress försvinner lika snabbt!
( gäller dig som inte bokat tid hos mig innan)

Bokar du mig för första gången ingår alltid ett samtal på 45-60 min. Eftersom denna session bara är 150min blir det kanske inte tillräckligt med tid över för beröring, så jag rekommenderar dig att boka en Tantraterapi på 3 tim istället. Vill du komma en andra gång är denna korta session ett bra val.

En Helkroppsberöring med tantraterapi är för dig som vill arbeta med sexualitet och kroppsuppfattning. Just denna session förutsätter att vi träffats innan därför läggs större fokus på beröring istället för samtal. Målet är att genom samtal, tantriska ritualer och medveten beröring, återställa en avslappnad och naturlig relation till kropp, sexualitet och intimitet.

Det är en holistisk kroppsbehandling, som är skräddarsydd i samarbete med dig, utifrån dina önskningar, behov och begränsningar. Jag både stödjer, inspirerar och ger konkreta verktyg för dig, allt för ett sundare och gladare kärleksliv.

Jag lär dig hur du genom andningen kan bygga upp din energi i kroppen, cirkulera den och bli av med spänningar utan att få utlösning. Jag lär dig att skilja på orgasm och utlösning och därmed också tekniker för att bli mångorgasmisk. Jag ger dig en känsla för vad en helkroppsorgasm kan vara och vad som är skillnaden mellan könsorgasmer och helkroppsdito.

Vill ha mesta möjliga ut av sessionen? Kom utvilad och avstressad. Tänk igenom vad du skulle vilja uppnå om det inte fanns några begränsningar. Det kan vara större tillgång till det som är du, större njutning bortom det du redan vet, djup avslappning som håller i sig, mer harmoni i livet, frid i sinnet, eller något annat som just du behöver.

OBS! Endast kortbetalning eller Swish nr 123 618 5748

Kurser

För er som lever i en relation och som vill komma vidare i ert utforskande av er sexualitet, som läst en del om tantra och som vill erfara och lära mer, som inte vill åka på kurs med andra, eller som vill åka på kurs, men först när ni lärt er lite mer.

Tantra för par är upplagd som en kurs, där ni lär er från grunden. Vi går igenom vad tantra är och vad det skulle kunna vara för er, de viktigaste tantranycklarna, vikten av kommunikation, andning, närvaro och medvetenhet. Jag lär ut enkla tekniker kring hur ni kan bygga energi och cirkulerar den i kroppen. Ni får en introduktion till hur ni tillsammans gör en kärleksmeditation som stärker och upprätthåller banden mellan er och hur ni med enkla medel kan ge varandra en underbar sinnlig upplevelse med beröring utifrån den tantramassage som jag ger under mina sessioner.

När ni bokar mig för flera gånger får ni enkla övningar att träna på mellan gångerna.

För bästa utdelning boka mig för, 3x3 tim, (3 x 2900kr) eller 2x4 tim ( 2x 3700kr) eller en heldag 7tim inkl lunch
( 6500kr)

Tillbehör att köpa till, säg till när du bokar:
1 st Sarong i 100%viskos - 250kr
1 st bok Håll glöden levande med tantrasex - 250kr
För par

För er som är nyfiken på vad tantramassage är och vill lära er vad det skulle kunna vara för er. Tantra är ett förhållningssätt till livet med acceptans för allt som är. I tantramassage finns det möjlighet att nå djup avslappning och släppa all prestation, jag lär er teknikerna och visar er hur.

Första gången går vi igenom grunderna till vad tantramassage är och vad ni vill ha ut av mötet med mig. Jag anpassar upplägget på denna första gång efter vad ni önskar och hur ni vill gå vidare.

Tillbehör att köpa till, säg till när du bokar:
1 st Sarong i 100%viskos - 250kr
1 st bok Håll glöden levande med tantrasex - 250kr

Njut i varje nytt nu! - Stockholm

Boka tid om du...
- vill lära känna din kropp, så att du vet vad du vill
- vill utveckla din sexualitet
- vill väcka din sexualitet till liv
- har tappat kontakten med din sexuella kraft
- är i en relation som behöver ny inspiration
- är på väg in i en relation
- är singel - känner hudhunger och önskar mer beröring

Telefon 0709-203192
Webbsida
E-post
Öppettider Ring om du inte hittar en tid som passar dig!
Välkommen med din bokning!
Adress
Åsögatan 148
116 32 Stockholm
Södermalm