NjutaMera - Motala

betyg4.8 Fantastiskt bra(12 betyg)
Välkommen till NjutaMeras bokningssida.  Hittar du inga tider i kalendern? Kontakta mig via mail så löser vi det.  Observera att all coachning sker digitalt och att du i din bokningsbekräftelse kommer att få en zoom-länk. Känner du att något saknas i ditt liv? Du behöver få ordning på din livssituation? Eller skulle vilja förändra någonting annat? Då är du välkommen att prova coachning hos oss.  Som prova på erbjudande kan du få de första tre gångerna till halva priset om man köper ett värdekort.  Nedan följer några områden vi kan jobba med tillsammans: - Hantera stressen - bli en bättre ledare - öka sitt välbefinnande - börja träna regelbundet - öka det sociala umgänget - komma underfund med nästa karriärsteg - hantera olika situationer - strukturera upp sin tid, vardag; fritid och arbete - prioritera och sätta mål. Välkommen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
12 betyg
till Kristina Boström
Otroligt givande stund.
till Kristina Boström
Avslappnat, tankeväckande och hoppingivande. Känner tillit.
till Kristina Boström
Det var utmärkt första coachning samtal for mig. Tack! Jag kände mig synlig och hörd och nu ar jag motiverad ännu mer to hitta olika väggar till där jag vill vara i livet (genom typ av arbete som ska passar mig bäst). Ovärderlig.
till Kristina Boström
Kristina ger konkreta verktyg för din personliga utveckling.

Om företaget

NjutaMera – för dig som vill njuta mera av livet NjutaMera är till för dig, för att du ska hitta inspiration att må bra i ditt liv. I coachningen använder jag metoder och forskning som är beprövade, genom forskning inom positiv psykologi. Tack vare en bred bakgrund inom forskningen kan vi lösa många olika bekymmer och funderingar. Förutom coachning har jag också en hemsida med syftet att berätta om mig och mina bravader, samtidigt som jag blandar in den enormt stora vetenskapliga forskningen. Forskningen vet idag hur vi får människor att må bra, men få utanför akademin har fått dessa kunskaper till sig. Jag kommer att dela mina kreativ verk, jag kommer dela min livsfilosofi i en blogg och jag kommer skapa en del må-bra-material. Allt för att du ska kunna må så bra som möjligt. Välkommen! Om Kristina Med många års studier i psykologi samt erfarenheter från uppdrag i ideella organisationer har Kristina mycket goda kunskaper i hur människans hjärna fungerar och vad som får barn och vuxna att utvecklas på ett positivt sätt med god självkännedom. Förutom en magisterexamen i kognitiv neurovetenskap, med ämnen som coachning och positiv psykologi, har Kristina bland annat studerat fysiologi, familje- och föräldraskapspsykologi och retorik. Utöver detta har hon en applicerad kunskap vad gäller såväl individuell utveckling som gruppdynamik.

Bilder