Vad vill du boka?

Välkommen till NjutaMeras bokningssida. 

Vi jobbar främst med coachning med välbefinnande-fokus. Känn dig välkommen att läsa om de olika alternativen, om du inte hittar något som passar går det bra att boka en "öppen" session där vi tillsammans tar fram ramarna för vårt samarbete. 

För dig som ny kund erbjuder vi de tre första gångerna till halva priset om man köper ett värdekort. 

För att boka mig i Linköping, klicka här:
http://njutameralinkoping.bokadirekt.se
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Introduktionscoachning
Kristina Boström, 1.320,00 kr, värde 2.640,00 kr Mer info
När du påbörjar en process hos mig får du de tre första till halva priset. Så istället för att betala ordinarie pris i kalendern, köper du ett värdekort och fyller i detta när du bokar dina tre första sessioner.

Observera att du endast får använda ett värdekort/person.
...fler kort
Visa alla kort hos NjutaMera - Motala

Tjänster

Oavsett vilken inriktning du vill ha på din coachning är en promenad alltid välbefinnandehöjande. Dessa sessioner börjar och slutar alltid inne i samtalsrummet. Promenad-delen är ca 25 minuter vilket ger tid för att sammanfatta och skriva ner tankar i slutet av sessionen.

Vi bearbetar de ämnen som du väljer och denna coachmetod kan bokas i alla typer av processer.
Känner du att livet är trist, grått eller lite meningslöst? Då är må bra coachning ett alternativ för dig. I en måbra-process fokuserar vi på att hitta saker du mår bra av, du får sedan bygga in dessa i din vardag så ofta och mycket det bara går. Allt för att du ska få så mycket energi som möjligt i ditt liv.
Vi vet nog alla hur livet tar och ger. Ibland känns det som om du inte har kontroll längre och ibland känns allt hopplöst. I en stresscoachningsprocess tittar vi både på det som stressar och det som ger energi.

Målet är att du ska känna igen tidiga tecken på stress, för att kunna återhämta dig med saker som du mår bra av.

NjutaMera - Motala

NjutaMera – för dig som vill njuta mera av livet

NjutaMera är till för dig, för att du ska hitta inspiration att må bra i ditt liv. I coachningen använder jag metoder och forskning som är beprövade, genom forskning inom positiv psykologi. Tack vare en bred bakgrund inom forskningen kan vi lösa många olika bekymmer och funderingar. Förutom coachning har jag också en hemsida med syftet att berätta om mig och mina bravader, samtidigt som jag blandar in den enormt stora vetenskapliga forskningen. Forskningen vet idag hur vi får människor att må bra, men få utanför akademin har fått dessa kunskaper till sig. Jag kommer att dela mina kreativ verk, jag kommer dela min livsfilosofi i en blogg och jag kommer skapa en del må-bra-material. Allt för att du ska kunna må så bra som möjligt. Välkommen!

Om Kristina
Med många års studier i psykologi samt erfarenheter från uppdrag i ideella organisationer har Kristina mycket goda kunskaper i hur människans hjärna fungerar och vad som får barn och vuxna att utvecklas på ett positivt sätt med god självkännedom. Förutom en magisterexamen i kognitiv neurovetenskap, med ämnen som coachning och positiv psykologi, har Kristina bland annat studerat fysiologi, familje- och föräldraskapspsykologi och retorik. Utöver detta har hon en applicerad kunskap vad gäller såväl individuell utveckling som gruppdynamik.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Urban Hjärnes väg 11
591 30 Motala
Smålandsängen
Öppna i Google Maps 🗗