Vad vill du boka?

Vi på Nook Stockholm strävar alltid efter att du som kund ska få ett professionellt och tryggt bemötande. Vare sig du klipper topparna eller vill ha en helt ny look är tanken att du ska gå ifrån oss med en feel-good känsla. Vi är idag sex stycken tjejer som har stenkoll på de senaste trenderna inom både hår & mode. Att komma hit ska vara tryggt och spännande på samma gång. Kontakta mig på louise@nookstockholm.com om duhar frågor eller är osäker på vilken tjänst du bör välja.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Klippning/Styling

Klippning ink styling

Hairtalk

Olaplex

Återbygger och reparerar skadat och preparerat hår

Steg 1 samt 2
(steg 1 & 2)

För Dig som konsument är den beskrivningen kanske inte glasklar så därför vill vi gärna förklara det lite enklare: När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Man kan jämföra detta med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”.

NOOK Stockholm

Med lång erfarenhet och en stark passion för yrket hjälper Louise dig att hitta en stil som är perfekt för just dig. Färg och Hairtalk är hennes största expertis och hon går ständigt utbildningar för att hela tiden utvecklas.

Telefon 0708797799
Webbsida
E-post
Öppettider 9-21
Adress
Vanadisvägen 39
113 23 Stockholm
Vasastan