Vad vill du boka?

Välkommen till Nordic Athletics - Fysioterapi & Massage

Hos oss hittar du fysioterapeut (sjukgymnast) och massörer med erfarenhet inom idrott och rehabilitering. Vi erbjuder även akupunktur som separat behandling.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Akupunktur

Akupunktur är en behandlingsmetod som framför allt används om du har ont i muskler eller leder. Det gäller framför allt långvarig smärta i ländryggen, nacken, skuldrorna, och vid tennisarmbåge. Men även andra smärtsamma tillstånd. Boka din första behandling redan idag!

Fysioterapi

Ont? Stel? Skadat dig? Boka en tid med vår fysioterapeut för en genomgång av dina besvär. Vi tar emot idrottsskador likväl som stela artrosknän - alla är välkomna!

Massage

Optimera din prestationsförmåga med djupgående idrottsmassage. Vi rekommenderar 45 min för halvkropp och 60 min för helkropp.

Vi ses!
Optimera din prestationsförmåga med djupgående idrottsmassage. Vi rekommenderar 45 min för halvkropp och 60 min för helkropp.

Vi ses!
Njut av en avslappnande massage - det förtjänar du! En 45 min massage lämpar sig bäst om du är i behov av t.ex. endast ryggmassage. Är du i behov av helkroppsmassage så rekommenderar vi 60 min behandlingstid.
Njut av en avslappnande massage det förtjänar du! En 45 min massage lämpar sig bäst om du är i behov av t.ex. endast ryggmassage. Är du i behov av helkroppsmassage så rekommenderar vi 60-90 min behandlingstid.

Nordic Athletics

Fysioterapi, akupunktur & massage efter tidsbokning

Telefon 0767843873
Webbsida
E-post
Öppettider Efter tidsbokning
Adress
Järnvägsgatan 12
691 32 Karlskoga