1. Hem
  2. Hälsovård Stockholm

Nordic Health

betyg4.1 Mycket bra(7 betyg)
Nybrogatan 56, 114 40, Stockholm
Nordic Health är ett helt nytt DNA-drivet hälsokoncet. Vi hjälper dig att anpassa din livsstil efter din genetik. Ett test. En gång. Som ger kunskap och insikter som är relevanta resten av ditt liv. Vilket område inom hälsa och åldrande är du mest nyfiken på? Boka in en kostnadsfri hälsokonsultation så berättar vi mer om hur DNA-driven hälsa kan hjälpa dig.

Boka tjänst

Konsultationer

  • Genomgång av DNA-test (45-60min) Ges på plats på kliniken
    60 minuter
  • Genomgång av DNA-test (45-60min) OBS! Ges digitalt via länk
    60 minuter, KostnadsfriMer info
  • Guidad hälsokonsultation (15-20min) OBS! Ges över telefon
    20 minuter, KostnadsfriMer info

utövare

noImage
GunillaDNAlife specialist
Presentkort
noImage
KatarinaDNAlife specialist
Presentkort

Betyg och recensioner

4.1Mycket bra
7 betyg
Pia S.
till Gunilla
Väldigt tydlig och pedagogisk i sin förklaring och beskrivning, tack!

Visa mer

Sunny S.
till Gunilla
Kunnig, lyhörd, hjälpsam.

Visa mer

Chris M.
till Gunilla
Det här med genetik är intressant, men samtidigt rätt svårt att få grepp om.. Jag bokade en konsultation med en av deras experter och det hjälpte mig otroligt mkt, fick svar på alla mina frågetecken. Jag landade i ett DNA health test och det har verkligen förändrat hela min approach till hälsa! Rekommenderas varmt!!

Visa mer

Nora A.
till Gunilla
Antar att ni glömde bort min bokning hos er eftersom jag ej blev kontaktad av er

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Nordic Health! Vi jobbar med DNA-driven hälsa, vilket innebär att vi skräddarsyr din livsstil utifrån din genetik. Vi är alla olika och vi har alla genetiska styrkor och svagheter, variationer som kan göra oss mer benägna att exempelvis utveckla högt kolesterol, östrogendominans eller olika näringsbrister. Genom att förstå sin genetik så kan man stötta kroppen, ofta på väldigt enkla sätt, och runda eventuella svagheter för att må och åldras så bra som möjligt. Vill du också hitta genvägarna till en bättre hälsa? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer. -------- Nordic Health är ett helt nytt DNA-drivet hälsokoncept. Vi hjälper dig att göra det bästa av dina unika genetiska förutsättningar så att du kan optimera din hälsa och ditt välmående. Processen är enkel! Du väljer ditt test och tar det hemma. Därefter skickar du iväg det för analys, frakten är förbetald och paketet hämtas av budfirma hemma hos dig. När analysen är färdig vägleder vi dig i att förstå och tolka resultaten och berättar hur enkla förändringar i din kost och livsstil kan hjälpa dig mot en bättre hälsa, baserat på din unika genetik. På så sätt omvandlar vi något komplext till något roligt och tillgängligt. Vilket område inom hälsa och åldrande är du mest nyfiken på? Boka in en kostnadsfri hälso-konsultation så berättar vi mer om hur DNA-driven hälsa kan hjälpa dig.

Bilder

Detaljer och kontakt