Vad vill du boka?

NGT - MOBIL SKÖNHETSSALONG, dit du önskar. 

Nordic Glam Team utför professionella skönhetstjänster direkt i bekvämligheten av ditt egna hem eller dit du vill, när du vill. Skånebaserade tjänster, vi når ut till våra kunder inom en sträcka på 70km från Malmö. 

Vi har även en Pop-Up Beauty Bar på Triangeln Köpcentrum med fullt fokus på hår, make-up, bryn och fransar. En enskild kalender finns för bokningar på vår B-bar, ni hittar den på hemsidan! 

KÄRA KUNDER! RING! OM NI INTE KAN HITTA NÅGON TID. 

KONTAKTA OSS PÅ 040-81912 FÖR GRUPPBOKNINGAR OCH SKRÄDDARSYDDA PAKET.  

BESÖK VÅR HEMSIDA FÖR MER INFO: www.nordicglamteam.se 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

BRÖLLOP (ON-DEMAND)

*SKRÄDDARSYDDA BRUDPAKET
*KONSULTATION OCH RÅDGIVNING
*MAKE-UP, HÅR, BRYN & NAGLAR
*MATCHNING

BOKA NGT'S PRO OCH MASTER STYLISTER TILL EN PLATS SOM PASSAR DIG. HAR DU TÄRNOR SOM ÖNSKAR BLI BRÖLLOPS FINA PLANERAR VI DAGEN HELT UTEFTER DINA ÖNSKNINGAR.

Kontakta oss via kundtjanst@nordicglamteam.se eller ring på 040-81912 för kostnadsfri träff! Din kompletta mobila skönhetssalong i Skåne.

GLAM MAKE-UP OCH VALFRI HÅRSTYLING (ON-DEMAND)

Valfri hårstyling/uppsättning + festsminkning.

OBS!! Vi föredrar att jobba med ett hår som är någorlunda rent – tvättat ca 2h innan frisörbesöket eller dagen innan. Inga produkter i.

TILLÄGGSTJÄNSTER:
+99 FÖR LÖSÖGONFRANSAR
+99 FÖR EGNA EXTENSIONS

>Avancerade hårstilar konsulteras innan behandling.<

För ett skräddarsytt paket vänligen kontakta 040-81912

DAGSMAKEUP OCH FRISYR (ON-DEMAND)

Office Glam är en fräsch vardagslook som ger intrycket av att du är naturligt vacker. Nyanser av brunt på ögonen med eller utan skimmer på ögonlock och innerhörn, skuggad franslinje och massor av mascara. Önskar du att din hästsvans var fylligare och hade mer volym eller bokar du hellre en ordentlig fäst fläta? Perfekt till dop, kalas, kontorsfest och gladare dagar. 30 min dagsmakeup
30 min frisyr

Välj en look som passar dig bäst: Glow Getter, Soft Look, Bold Lips (make-up) och Luxe Ponytail, Messy Bun eller Braid & Go (hår).

Högt eller lågt, valfri position på håret.

EXTRA TILLÄGG:
Lösögonfransar (+99)
Cream Contour (+30)
Eyeliner (+30)
Glitter (+30)
Liquid Highlighter (+30)
Läpp-contouring (+30)

MAKE-UP (ON-DEMAND)

VÅRA MAKE-UP ARTISTER ÄR CERTIFIERADE OCH DIPLOMERADE STYLISTER MED TILLGÅNG TILL DET BÄSTA PRODUKTUTBUDET I MARKNADEN.

Behöver du hjälp med en snygg makeup? Vi kommer dit där det är som mest praktiskt för dig. Smink på valfri plats i Skåne!

MUSIKVIDEO/TV/SCEN/MASKERAD / PLÅTNING HALVDAG ELLER HELDAG? RING OSS PÅ 040-81912 för priser

Om du vill lära känna din sminkväska bättre kan du i samband med sminkningen få konkreta råd hur du kan lägga allt från en enkel vardagsmakeup till fest – och bröllopsmakeup. (+230 kr)

En enkel och naturlig make up är perfekt att ha i vardagen. Men det kan vara svårt att få till den där naturliga looken. Då behövs diplomerade make-up artister från Nordic Glam Team som gör jobbet åt dig.

+99 för lösögonfransar

HÅR (ON-DEMAND)

BEACH BLOW, GLAM BLOW ELLER STRAIGHT BLOW - VILKEN LOOK VÄLJER DU?

Vi föredrar att jobba med ett hår som är någorlunda rent – tvättat en timme innan frisörbesöket eller dagen innan. Inga produkter i.

Boka den perfekta volymföningen inför festen, middagen eller varför inte jobbet. Resultatet håller i några dagar och är ett bra alternativ om man inte vill spendera onödiga timmar på håret. Ta en paus och unna dig en avslappnade stund med häpnadsväckande resultat. Vi levererar snabba, beständiga och professionella resultat.

Vi föredrar att jobba med ett hår som är någorlunda rent – tvättat ca 2h innan frisörbesöket eller dagen innan. Inga produkter i.

Känns håret trist och tråkigt? Visst vore det skönt med ett hembesök för att snygga till håret? Hollywood lockar, waves, trendig fläta med styling, enkel halvuppsatt eller knut dit du vill. Bekvämt och tryggt. Med lite extra tid nedlagd på volym och stadga håller håret formen längre och riskerar inte att bli helt platt före lunch.

BARNSTYLING:
0-7 år 299/h
7-12 år 399/h

OBS: Extra kostnader tillkommer för extensions (+99)
OBS timpris, går det snabbare än 1h kostar en festuppsättning minst 799:- .

Vi föredrar att jobba med ett hår som är någorlunda rent – tvättat ca 2h innan frisörbesöket eller dagen innan. Inga produkter i.

Tärna, bal, gala, bröllopsgäst eller andra festligheter. När du känner att du vill vara lite extra elegant så hjälper vi dig gärna. Våra PRO-stylister fixar en avancerad hel eller halv- uppsättningar för dig och dina vänner.

Vid denna behandling ingår konsultation och information.
Den ger oss lite mer tid att ta reda på dina önskemål så att vi
kan leva upp till förväntningar. Det är meningen att du ska få så mycket som möjligt för pengarna.


KERATIN 5% AV INTÄKTERNA GÅR TILL UNICEF (ON-DEMAND)

Trött på trött hår? Keratin är lösningen! Vi använder enbart högkvalitativa produkter från Lisse Design. Glöm slitna toppar eller livlöst hår, slipp otroligt långa stunder med plattången och vakna till friskt hår. Det är en mycket skonsam metod som gör att ditt hår bland annat blir mjukt och glansigt. Håret blir inte rakt av en keratinbehandling, men håret kommer att upplevas slätare. En keratinbehandling kan alltså inte ändra hårets naturliga struktur. Produkten är fri från lukt, formaldehyd och paraben.

Alfaparf Alfaparf Milano Lisse Design Maintain Shampoo och balsam är vad som rekommenderas efter behandling.

Kan man färga håret i samband med en keratinbehandling? Rekommendationen är att vänta två veckor innan och två veckor efter en utförd behandling. Vi rekommenderar toning eller färgbomb efter en keratinbehandling

Hur länge håller en keratinbehandling? Ca: tre till sex månader sen bör man fylla på sin behandling. Gör man den sedan regelbundet så håller det mycket längre.

Behandlingen tar ca 4-5h!
Trött på trött hår? Keratin är lösningen! Vi använder enbart högkvalitativa produkter från Lisse Design. Produkten är fri från salt, sulfat, formaldehyd och paraben.

För att upprätthålla resultatet rekommenderar vi att man köper Alfaparf Alfaparf Milano Lisse Design Maintain shampoo och balsam en vecka innan behandling.

Kan man färga håret i samband med en keratinbehandling? Rekommendationen är att vänta två veckor innan och två veckor efter en utförd behandling. Vi rekommenderar toning eller färgbomb efter en keratinbehandling.

Hur länge håller en keratinbehandling? Ca: tre till sex månader sen bör man fylla på sin behandling. Gör man den sedan regelbundet så håller det mycket längre.

Behandlingen tar ca 4-5h!

Boka en påfyllning efter första behandlingstillfället (gäller upp till 6 månader) och få 30% trogen kundrabatt. Med hjälp av Alfaparf Milano keratinbehandling återuppbygger vi ditt hår och gör det friskt igen.

OBS vi rekommenderar en påfyllning så att resultatet håller ännu längre!

TRÅDNING OCH FORM (ON-DEMAND)

Beställ hem en trådning av hela ansiktet ink brynen och formning! Vi kommer till dig med alla nödvändiga verktyg. Så luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet.

TILLÄGGSTJÄNSTER:
+149:- färg av fransar eller bryn

Till skillnad från rakning, noppning och vaxning som kan skada små kärl ger trådning ett jämnare resultat. I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än rakning och efterlämnar en mjuk och len yta.

Trådning passar alla, även de med väldigt känslig hy. En viss rodnad kan uppkomma efter behandlingen i och med att den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden vilket det leder till en friskare hy.

Trådning avlägsnar hela hårstrået från roten utan att skada roten. Regelbunden trådning leder till att håret växer långsammare.
tilläggstjänst

+149:- färg av bryn eller fransar
SKRIV I NOTERINGSFÄLTET!
Överläpp
10 min 199,00 kr

NordicGlamTeam

Ett snabbt livstempo med många måsten och to-dos är en anledning till varför många inte hittar tiden att spendera flera timmar i en skönhetssalong. Därför kan vi på NGT nu erbjuda ett mobilt team som består av några av branschens absoluta experter vad gäller skönhetsvård direkt till ditt hem.

Nordic Glam Team utför högkvalitativa skönhetsbehandlingar som levereras direkt till ditt hem- Du kan också välja att besöka vår Beauty Bar på Triangeln köpcentrum. Vi underlättar hektiska scheman och krångligt vardagspussel‒ slipp onödig stress för nödvändig egen tid.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Mobil skönhetssalong
Malmö + 70km
Skönhet på plats i Skåne