Vad vill du boka?

MICRONEEDLING MED NTCF

En grym behandling som passar alla hudtyper vare sig du lider utav acneärr eller bara vill strama upp huden och tillföra massvis med fukt och lyster! Med hjälp en fraktionerad nålpenna och 53 näringsrika ämnen som slussas in i huden uppnår du din drömhud!  

(För bilder och mer information gå gärna in på vår instagram & hemsida)

BEVISAD EFFEKT
+72% minskning av fina linjer & rynkor
+103% förbättring av hudton
+132% förbättrad återfuktning
+144% förbättrad ljusstyrka

12 vitaminer (A, B, C, E) som stimulerar livsviktiga funktioner i cellerna
23 aminosyror som ökar proteinproduktionen (elastin & kollagen)
6 koenzymer som skapar en biokemisk reaktion i vävnaden
5 nukleinsyror som aktiverar cellulär kommunikation
6 mineraler som påverkar enzymatiska reaktioner & cellfunktioner
1 anti-oxidant som stoppar fria radikaler
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Keratinbehandling

Plattar du ditt hår regelbundet och är trött på att håret tar stor skada av detta är en keratinbehandling perfekt för dig!

Det ända du behöver göra efter en dusch är att torka håret torrt och ditt hår blir är rakt, lent, glasigt och lätthanterligt.
Ta farväl av frizzighet och ta tillbaka kontrollen över håret. Upplev en hållbar förvandling som du och ditt hår kommer att älska. Genom att tillföra näring och keratin till hårbotten hjälper det även till att du får längre och tjockare hår på en kort period.

Kort hår: 1500:-
Axellångt: 2000:-
Långt: 2700:-

Yumilashes.

Botox

Boka en konsultation med vår läkare Elham, tillsammans kommer ni överens om önskad resultat och mål. Ni kommer tillsammans överens om dina förutsättningar, vilket resultat du eftersträvar och vilka effekter vi kan uppnå. Kom förbered och tänk igenom vilka frågor du har om behandlingen generellt och få en bättre överblick.


Kostnaden för konsultation dras alltid av om man väljer att utföra en behandling vid annat tillfälle.
Rynkor i pannan är något som med åren framträder på oss alla. Om rynkorna i pannan är något man känner att man vill motverka eller bearbeta går de att behandla med botulinum toxin. Om rynkorna är djupa eller har hunnit ”sätta sig” i huden kan det vara fördelaktigt att kombinera sin botulinum toxin behandling med fillers. När vi använder våra ansiktsmuskler och grimaserar uppstår naturliga rynkor och veck i huden. När fukten och spänsten i huden minskar och man samtidigt kontinuerligt använder sina ansiktsmuskler skapas bestående rynkor och veck. De vanligaste rynkorna i pannan är linjer och veck mellan ögonbrynen (bekymmersrynkan) samt de vågräta rynkorna som uppstår mellan hårfäste och ögonbryn. Ålder är givetvis en faktor men det finns andra faktorer som arvsanlag, solexponering, rökning och stress som också har en stor inverkan på rynkorna i pannan.

Många upplever att tydliga rynkor och veck i pannan får hela ansiktet att se trött och ihopsjunket ut. Önskar man då eller redan i förebyggande syfte göra något åt sina rynkor i pannan så finns det några olika behandlingar man kan välja bland.

Vanliga områden att behandla är:
Argrynkan
Kråksparkarna
Pannan
Ögonbrynslyft


En påfyllnads behandling efter 4 månader rekommenderas efter första behandlingen. Då behöver man inte börja om från början och din nästa behandling kommer att hålla längre än din första.
Man ser slutresultatet efter 14 dagar och behöver man korrigera något så ingår det alltid i priset.

Du skall undvika att ta på det behandlade området 6 timmar efter behandlingen.

Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla tills svullnad och rodnad lagt sig.

För övriga frågor boka gärna en konsultation med vår läkare.

Våra pris:
1 område 1700kr
2 områden 2500kr
3 områden 3000kr
Primär hyperhidros, onaturligt hög svettproduktion som inte hör ihop med stress, nervositet eller någon sjukdom, är ett vanligt tillstånd som drabbar ca 3% av befolkningen. Man kan ha onormalt hög svettproduktion i armhålor, handflator, fotsulor, ansikte eller ljumskar. Genom den senaste tekniken inom injektionsbehandlingar kan vi på nova laserklinik nu hjälpa dig som önskar bli av dina svettningar med hjälp av Botulinumtoxin.

Hur går det till?

Behandlingen mot armsvett och svettning i ansikte eller ljumskar gör inte särskilt ont och bedövning behövs inte. Svettbehandlingen mot armsvett, ansiktssvett och ljumsksvett ger oftast inga biverkningar, möjligen svag rodnad eller ömhet de första dagarna.

Behandling av handsvett och fotsvett görs med bedövning och innebär då inget större obehag. Vid behandling mot handsvett kan man få en övergående svaghet i handens muskler så att det t.ex. kan vara svårare att greppa om föremål första tiden. Det brukar bli bättre efter ett par veckor.

Efter hyperhidrosbehandling upphör svettningarna i det närmaste helt, och effekten sitter i 3-15 månader, varefter en ny behandling görs.
Botox blockerar nervsignalerna som får muskler att spännas. På så vis bidrar en botoxbehandlingen till att reducera muskelspänningar och nervretningar i de utpekade området och de bakomliggande faktorer till migrän och spänningshuvudvärk kan reduceras eller helt tas bort.

Behandlingen håller i ca 3-4 månader.

Fillers

“Sura mungipor” kallas också marionettveck och är de linjer som går från mungiporna ned till hakan. Om dessa är välmarkerade, ger de ett trött, hängigt och surt uttryck. De uppkommer på grund av volymförändringar i andra delar av ansiktet, som fortplantar sig och sätter sig runt munnen. Alternativt kan oproportionerlig volymförlust leda till att musklerna i mitten av ansiktet överanvänds, och därmed göra att kollagen bryts ned kring munnen och du ser sur ut.

Som tur är, är det relativt enkelt att på ett skonsamt och effektivt sätt åtgärda sura mungipor med fillers. Vi injicerar en liten mängd fillers innehållande det i kroppen naturligt förekommande ämnet hyaluronsyra, som binder fukt och därmed återställer förlorad volym. Själva behandlingen går på några få minuter – räkna med ca 30 minuter inklusive förberedelser.

Att använda fillers mot sura mungipor är ett mycket effektivt sätt att bli av med dessa – resultatet är dessutom synligt omedelbart, och de enda möjliga biverkningarna är lätta blåmärken som försvinner efter 2-3 dagar.
Att använda fillers för att förändra näsans form och proportioner är en enkel behandling med stor potential.
Rätt använd kan en filler i näsan åstadkomma dramatiska förändringar i utseendet och i vissa fall t.o.m. ersätta behovet av en näsplastik.

En vackert näsa är viktigt för balansen i ansiktet. Med enkel injektion av hyaluronsyra t.ex. Belotero kan symmetri enkelt skapas, näsryggen kan rätas ut, tippen lyftas, vinklar ändras.

Det kan också vara ett bra sätt att pröva på att förändra näsans form utan den permanenta förändring som följer med kirurgi. Många som övervägt operation blir så nöjda med de förändringar som kan erhållas med fillers att de ej längre känner ett behov av att genomgå en operation, med de risker och den konvalescenstid som krävs.
Haka
30 min 3.000,00 kr Mer info
Fillers i hakan kan bidra till att dölja en delad haka med ett så kallat hål i mitten. Det kan även vara så att man anser att hakan är för kort och intryckt vilket man kan förbättra med hjälp av fillers. Genom att injektera fillers i hakan kan du få en mycket mer harmonisk profil och ett mer symmetriskt ansikte.

Många väljer även att kombinera behandlingarna kindben, käklinje och hakan
vid ett och samma besök för att få ett helt lyft av ansiktet och mer markerat ansikte. Genom att endast fylla i fillers i hakan får du även ett mer V-format intryck och då upplevs även ansiktet smalare.
Juvederm-VOLITE

Glow with in. Allergan lanserar nu fillern Juvéderm Volite. Volite återfuktar huden på djupet och får huden att stråla redan efter en behandling tack vare ny patenterad teknologi.

Förbättra din hud med en helt ny teknologi – den senaste generationens ”skinbooster” VOLITE
är en injicerbar lättflytande Hyaluronsyra som korrigerar hudens kvalitet genom återfuktning på djupet, vilket ger mer elasticitet och lyster. Huden får ungdomlig spänst samt att den slätar ut fina linjer. Resultatet blir en frisk och vacker hud som håller upp till 9 månader. Upplev känslan av en behandling som inte bara återfuktar huden, utan även ger förbättrad elasticitet och hudkvalitet. Behandligen görs på ansiktet, halsen, dekolletage och händer.

- Endast en behandling behövs
- Mer hållbart resultat, upp till 9 månader
- Återfuktning längre ner i hudlagret
- Lyster
- Ungdomlig spänst
Läppförstoring med fillers är mycket populärt. Våra fillers som Juvederm innehåller den naturligt förekommande substansen hyaluronsyra, som binder fukt och på så sätt skapar volym. Detta ger ett naturligt och äkta resultat.

Förutom förstoring går det även att förändra läpparnas naturliga form, till exempel genom att korrigera ojämnheter i läpparnas kontur, en platt profil eller fylla ut en tunn överläpp. Det går även att jobba rekonstruktivt, det vill säga återuppbygga en form som läpparna tidigare haft men som gått förlorad på grund av åldern.

Läppkorrigering, läppkonturer eller läppförstoring
Tear trough är en fillerbehandling mot insjunkning under ögonen. Om volymen/fettvävnaden under ögonpartiet försvinner kan det uppstå skuggningar som visar sig som mörka ringar under ögonen. För att återfå volym och därmed mindre mörka fåror under ögonen, kan en fillerbehandling som tear trough vara lämplig.

Hos oss utförs behandlingen oftast med en trubbig kanyl (istället för vass nål), vilket minskar riskerna för blåmärken. Det är vanligt med en övergående svullnad och viss ömhet i några dagar efter behandlingen.

Behandlingen håller i ca 12-18 månader.
Kindben
40 min 4.100,00 kr Mer info
Kindbenen är ett parti som är i fokus i ansiktet, och höga kindben är ansett som ett skönhetstecken inom de flesta kulturer. Det är dessutom ett område som är enkelt att åtgärda med fillers – på ett kick kan du få höga kindben, som utstrålar skönhet och ungdom.

För ett bättre helhetsresultat kan fillers i kindbenen kombineras med fillers i tinningar, käklinje, näsa och haka. Du behåller dina personliga ansiktsdrag men kan skulptera fram ett mer symmetriskt och proportionerligt ansikte genom att med fillers föra fram vissa delar i strålkastarljuset, och ta bort fokus från andra. Det är också ett effektivt sätt att återskapa det som en gång har varit – med åldern minskar vår kollagenproduktion naturligt, och nybildandet av hyaluronsyra som ger lyster och volym i ansiktet går långsammare. Därför kan ansiktet upplevas som något mer insjunket med åren, något som fillers snabbt kan åtgärda.

Att fylla kindbenen är en enkel behandling som ofta bara kräver ett stick på varje kind. Förutom att kindbenen blir mer markerade, sträcks huden i hela området ut och ger således ett lyft till hela ansiktet. På köpet kan du därför få mindre markerade nasolabialveck (de som går mellan näsan och munnen). Eventuella biverkningar är rodnad, lätt svullnad och blåmärken som följd av sticken, men dessa symptom försvinner vanligtvis inom några dagar och är lätta att dölja med makeup.Pris:
1ml 4100:-
2ml 6100:-

Dubbelhaka

Belkyra
60 min 9.500,00 kr Mer info
Dubbelhakor kan ha många orsaker, som åldrande, gener eller viktuppgång. Även smala personer kan drabbas av dubbelhaka och det kan vara svårt eller till och med omöjlig att banta eller träna bort.

För att bli av med dubbelhaka finns olika metoder, både kirurgiska och icke-kirurgiska. Belkyra är det första godkända läkemedlet för behandling av oönskat fett under hakan i form av dubbelhaka. Behandlingen förstör fettcellerna under hakan och ger ofta en mer markerad hakprofil.

Belkyra innehåller den aktiva substansen deoxicholsyra. Deoxicholsyra tillverkas naturligt i kroppen för att underlätta nedbrytningen av fett.

Innan behandling?

Innan din behandling träffar du din behandlare där ni pratar igenom hur det går till, hur dina dina önskemål ser ut och dina förutsättningar. Behandlaren undersöker hur du mår och anpassar sedan Belkyra-behandlingen till dina behandlingsmål.


Hur går behandlingen till?

Ett behandlingstillfälle tar runt 15-20 minuter.

Din behandlare injicerar små mängder av läkemedlet på flera olika ställen i det område som ska behandlas. Hur mycket Belkyra du kommer att få och hur många behandlingar som behövs beror på mängden fett under hakan.

Tidsintervallet mellan varje behandling ska alltid vara minst 4 veckor. När önskat resultat har uppnåtts krävs oftast ingen ytterligare behandling.

3D Microblading

För dig som bokar återbesök 8v. efter din första behandling med 3D Microblading.
3D Microblading/Taffy

Få ögonbrynen du drömt om med nya Microblading tekninken!

Är en den senaste metoden för att fylla i ögonbrynen.
Detta är en kosmetisk tatueringsmetod för mikropigmentering som kan utföras utan utrustning. Ecuri Cosmetics har utvecklat en genial rakhyvel som skapar vackra ögonbryn på en gång. Dess skapta "hår" är fina, sylvassa så att ingen kan skilja dem från de äkta ögonbrynen.

Proceduren går ut på att göra små, tunna skärningar i huden för att föra in pigment i huden. Resultaten är omedelbart synliga och varar upp till två år. Du behöver givetvis återkomma inom 4-6 veckor för ett återbesök. Frägen kan försvinna med 30-40%. Proceduren tar ca 2 timmar att utföra och upplevs en aning obehaglig men inte smärtsam.

En konsultation görs alltid med någon av våra erfarna hudterapeuter där ni går igenom önskemål av form och färg på brynen. När du är 100% nöjd så läggs en bedövningskräm på. Det tar ca 15 minuter innan den verkar.


FÖRE BESÖKET

Undvik medicin som innehåller aspirin, omega 3 vitamin 4 dagar innan behandlingen
Ögonbrynsfärgning, vaxning, plockning, ska inte göras 6 dagar innan behandlingen.
Sola inte 24 timmar innan ditt besök.
Du ska inte vara alkoholpåverkad eller ätit starka mediciner.
Meddela oss om eventuella sjukdomar före ditt besök, så vi vet om behandlingen kan genomföras eller inte.
När du väl är på plats kommer du att få skriva under ett intyg på att du följer dess regler både för min och din säkerhet.
Vi utför inte detta på personer under 18 år utan målsmans tillstånd.
Allergitest: Om du lider av någon metall eller kemikalie allergi rekommenderar vi att du allergi testar dig minst 1 vecka innan besöket.

Återbesöket ingår (Inom 8 veckor)

YUMI LASH (Frans-keratin)

Yumi lash är en avancerad teknik som syftar till att öka och lyfta den naturliga ögonfransen utan behov lösögonfransar.

Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell keratininfusion, därefter avslutar vi behandlingen med att färga fransarna. Yumilashes keratin aktiverar även de vilande hårsäckarna under fransytan vilket bidrar till ökad växt och fylligare fransar med tiden.

Hållbarhet:

Behandlingen håller mellan 6-8 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel ser ut. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya.


Efter behandlingen är dina ögonfransar:

- Längre
- Böjda
- Fylligare
- Starkare
-Djup färg och glans
-En vacker form på dina ögon och ögonfransar
-Allergivänlig
-Inga starka kemikalier
-Utan parabenerAnsiktsbehandling

Microneedling + NCTF

Micro-needling med Filorga NCTF vitamincocktail är en perfekt behandling om du vill ha en yngre hud med jämn ton, mer fukt och lyster. NCTF är en vitamincocktail från franska Filorga som innehåller 53 aktiva ingredienser: vitaminer, aminosyror, mineraler och hyaluronsyra som samverkar för att föryngra huden. NCTF har bevisar effekt och ger minskning av fina liner och rynkor, ger bättre hudton, förbättrad återfuktning och mer lyster. Du får sammetshud!

När passar ClinicPen med NCTF Vitamincocktail?

Om man vill föryngra huden genom att stimulera återuppbyggnad
Om man vill tillföra huden näringsämnen och vitaminer
Om man vill förbättra hudens textur och lyster
Om man vill ha sammetshud
Microneedling + NCTF


Micro-needling med Filorga NCTF vitamincocktail är en perfekt behandling om du vill ha en yngre hud med jämn ton, mer fukt och lyster. NCTF är en vitamincocktail från franska Filorga som innehåller 53 aktiva ingredienser: vitaminer, aminosyror, mineraler och hyaluronsyra som samverkar för att föryngra huden. NCTF har bevisar effekt och ger minskning av fina liner och rynkor, ger bättre hudton, förbättrad återfuktning och mer lyster. Du får sammetshud!

När passar ClinicPen med NCTF Vitamincocktail?

Om man vill föryngra huden genom att stimulera återuppbyggnad
Om man vill tillföra huden näringsämnen och vitaminer
Om man vill förbättra hudens textur och lyster
Om man vill ha sammetshud
- Rengöring
- Peeling
- Portömming
- Avslutande produkter
Vill du ha en djup rengöring? Då passar den klassiska ansiktsbehandlingen just dig!

- Rengöring
- Peeling
- Ånga
- Portömning
- Varma/kalla handdukar
- Mask efter din hudtyp
- Massage
- Avslutande produkter
En lyxigare variant av ansiktsbehandling för dig som vill uppnå optimal avslappning!

- Rengöring
- Peeling
- Ånga
- Portömmning
- Varma/kalla handdukar
- Mask efter din hudtyp
- Massage av ansikte och dekolletage
- Avslutande produkter
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, få bort pigmenteringar och solskador samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, få bort pigmenteringar och solskador samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, få bort pigmenteringar och solskador samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, få bort pigmenteringar och solskador samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum

Konsultation

Välkommen på kostnadsfri konsultation!

IPL/Laser (Hårborttagning)

Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av armhålor med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av axlar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bikinilinje & insidalår med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bikinilinjen med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av braziliansk (Hela bikini) med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bröst&mage med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bröst med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bröstvåror med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av haka med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hals&haka med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hals med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av halva armar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hela ansikte med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hela armar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av båda benen framsida och baksida med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hela ryggen med IPL/Laser
Smärtfri och permanent hårborttagning av hela kroppen från topp till tå med IPL/laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av händer med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av kinder & skägglinje med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av låren, både framsida & baksida med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hela magen med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av nacken med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av rumpan med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av rygg med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av skuldror & axlar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av svanken med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av tår & fingrar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av axlar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av ögonbrynen med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av båda öronen med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av överläpp med IPL/Laser

IPL/Laser Hudföryngring

Hudföryngring med IPL/laser
Behandlingen görs varannan vecka!

(IPL/Laser) Acne behandling

Acne behandling med IPL/Laser på områden med aktiv acneutslag, Behandlinge görs två gånger i veckan 8 gånger för bästa möjliga resultat.

IPL/Laser Pigmentering/Blodkärl

Blodkärl
15 min 250,00 kr
Exempel: Pigmentfläckar i anikste och på kropp

Priset gäller per område.

Nova Laserklinik

Varmt välkomna till Nova laserklinik!

En väletablerad klinik som utför de mesta inom skönhetsbehandlingar i centrala Göteborg


Glada hälsningar, Nova laserklinik


Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag-söndag stängt
Adress
Folkungagatan 14
411 02 Göteborg
Stampen
Öppna i Google Maps 🗗