Boka Nasolabiala veck 30 min , 3.900,00 kr

“Sura mungipor” kallas också marionettveck och är de linjer som går från mungiporna ned till hakan. Om dessa är välmarkerade, ger de ett trött, hängigt och surt uttryck. De uppkommer på grund av volymförändringar i andra delar av ansiktet, som fortplantar sig och sätter sig runt munnen. Alternativt kan oproportionerlig volymförlust leda till att musklerna i mitten av ansiktet överanvänds, och därmed göra att kollagen bryts ned kring munnen och du ser sur ut.

Som tur är, är det relativt enkelt att på ett skonsamt och effektivt sätt åtgärda sura mungipor med fillers. Vi injicerar en liten mängd fillers innehållande det i kroppen naturligt förekommande ämnet hyaluronsyra, som binder fukt och därmed återställer förlorad volym. Själva behandlingen går på några få minuter – räkna med ca 30 minuter inklusive förberedelser.

Att använda fillers mot sura mungipor är ett mycket effektivt sätt att bli av med dessa – resultatet är dessutom synligt omedelbart, och de enda möjliga biverkningarna är lätta blåmärken som försvinner efter 2-3 dagar.

Nova Laserklinik

Varmt välkomna till Nova laserklinik!

En väletablerad klinik som utför de mesta inom skönhetsbehandlingar i centrala Göteborg


Glada hälsningar, Nova laserklinik


Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag-söndag stängt
Adress
Folkungagatan 14
411 02 Göteborg
Stampen
Öppna i Google Maps 🗗