Boka Erbjudande OBS Gäller endast om du inte besökt oss innan 45 min , 750,00 kr

Nutidsmassage innehåller flera olika metoder inom kroppsterapi som hjälper till att reducera smärta, öka rörlighet i kroppen, öka cirkulation och välbefinnande.
Mjuka rörelser används och är olikt vanlig massage på så sätt att vi inte jobbar på samma ställe mer en med några rörelser i taget, lösgör spänningar i muskler och bindväv.

Vanligaste problemen är smärta i rygg, axlar, höft, nacke, knä och alla behandlingar har gett mycket positiva förändringar på endast 3 behandlingar.

Välkommen till oss!!

Nutidsmassage.se


Vårat koncept är att hjälpa dig att bli friskare, minska smärtor och behålla en balans, en behandling som är svår att beskriva eftersom den rättas efter din kropps behov varje gång.

För att uppnå en långvarig förbättring i vår nutidsmassage behandling och för bästa resultat så bör behandlingen göras 3 gånger med en veckas mellanrum och efter det en gång i månaden i månader.

Passar dig som har haft ont under många år, dig som har nuvarande värk och även dig som har smärta som kommer och går. det är inte ovanligt att det kommer personer som haft ont i många år och de märker en smärtminskning på 50-100% efter ett par behandlingar.
Passar mycket bra för känsliga personer och även de som vill ha tuffare behandling.
Nutidsmassage strävar efter att ge dig en smärtfri vardag.

Varmt välkommen till oss
Mvh. Ragna, Anki och Lilja

Vi har gott om parkeringsplatser.

Vi tar emot Swish
1233 73 6741

Telefon 0768045383
Webbsida
E-post
Öppettider Vardagar 9-16
Adress
Kolfallsgatan 5
582 73 Linköping
Tornby