Avboka

Vänligen ange avbokningskoden från bokningsbekräftelsen du fick via e-post

Omstarten

Hej och välkommen!

Omstarten har funnits i Kungsbacka sedan 2008.

Det är min fulla övertygelse att de flesta kan förändra sin situation med små medel. Bara en liten förändring eller en ny insikt kan ge ökad livsglädje och gnistan kommer tillbaka. Har upplevt detta många gånger och det är fantastiskt när det sker. Det viktigaste är dock att den coachade själv har en genuin önskan om förändring.

Min idé är att kunna ge verktyg och väcka nya tankar till liv. Försöker alltid att holistiskt se till hela människan och jobbar med ökad livskvalitet som sikte.

Jag är noga med värme, humor och respekt i möten med klienter. Är ingen person som pekar med hela handen utan erbjuder gärna mjuka värden.

Mina kunder är ofta människor som hamnat lite snett med tankarna eller upplever att dom fastnat. Med önskan att strukturera om livet på olika plan och hitta nya vägar. Några är också nedstämda, sorgsna, rädda, stressade eller med en skev självbild och självkänsla. En del vill jobba med sina relationer, gränsdragningar eller reda ut konflikter. Många upplever det befriande att få lasta av lite av sina problem. Prata ut, ventilera, prata färdigt, med en objektiv person i neutral och trygg miljö.

Det är för mig en stor glädje att kunna få göra en insats för människor som på olika sätt hamnat i obalans eller vill hitta nya vägar i livet.

Vill du också förändra, då är du varmt välkommen!Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Efter bokning
Adress
Lilla Hantverksgatan 7
434 42 Kungsbacka
Inlag (mittemot Aranäs)
Öppna i Google Maps 🗗