Vad vill du boka?


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Osteopati

Osteopati är en mjuk och behaglig behandlingsform där händerna används som huvudsakliga verktyg vid undersökning och behandling av olika besvär i kroppen så som: smärta, stelhet, skador, ischias, lumbago, nackspärr, ryggskott, höft och knäproblem, tennis/golfarmbåge, löparknä, hopparknä, hälsporre/plantarfasciopati, spänningshuvudvärk, mag och tarmbesvär, käkledsproblem, och stress.

Vid ditt FÖRSTA BESÖK kommer du att få berätta om dina besvär, vi kommer gå igenom tidigare skade- sjukdomshistorik, och det kommer göras en grundlig manuell undersökning där jag utför relevanta ortopediska och manuella tester för att ställa en diagnos.
Jag tittar även på kroppshållning och rörelsemönster som del i undersökningen vilket görs fördelaktigt i underkläder så var god ha sådana underkläder att du känner dig bekväm.

Osteopati är en internationellt etablerad och effektiv behandlingsform där osteopaten vill hjälpa kroppens egna självläkande/självreglerande mekanismer till att fungera optimalt. Grundprincipen är att kroppens struktur och funktion är sammanlänkad och att problem i en del av kroppen har potentialen att påverka kroppen i sin helhet.

Osteopatisk behandling kan leda till en förbättrad muskuloskeletal rörlighet vilket förbättrar läkning och förebygger skador, en bättre blod och lymf- cirkulation, en balanserad neurologisk funktion, samt en bättre mag- tarmfunktion.

Har du några frågor om hur behandling går till eller vad som kan behandlas är du välkommen att höra av dig till mig på epost eller telefon.

/ Björn Oom

*OBS Det är den terapeutiska behandlingen som köpes, och inte en specifik tid. Den angivna tiden är en uppskattning gällande hur lång tid en behandling kan tänkas ta.
Vid återbesök följs tidigare behandling upp och normalt blir det här mer tid för manuell behandling, då mindre tid behöver läggas på sjukdomshistorik och undersökning.
Dock så sker det alltid en kort avstämning och en manuell undersökning för att förstå hur kroppen har svarat på föregående behandling.
Nybesök eller återbesök. Observera det högre priset.

Oom Osteopati

Osteopati är en mjuk och behaglig behandlingsform där händerna används som huvudsakliga verktyg vid undersökning och behandling av olika besvär i kroppen så som: smärta, stelhet, skador, ischias, lumbago, nackspärr, ryggskott, höft och knäproblem, tennis/golfarmbåge, käkledsbesvär, löparknä, hopparknä, mag och tarmbesvär, smärtor under graviditet, hälsporre/plantarfasciopati, spänningshuvudvärk, och stress mm.

Individuellt anpassade terapeutiska övningar, kan även ges, efter den grundliga undersökning som alltid genomförs. Detta kan göra stor skillnad!

OBS. Prisändring från den 1:a juli till 650 kr inkl. moms.

Jag utgår ifrån ULLEVIKLINIKENS lokaler (se www.ullevikliniken.se).

VARMT VÄLKOMMEN att boka in en tid hos mig!

Har ni akuta besvär, eller om det inte finns tid att boka i kalendern så ring mig gärna på 0727 -447235.

/ Björn Oom


FÖRETAGSBEHANDLINGAR:

Osteopati är ett ypperligt sätt att motverka sjukskrivningar och för att öka välmående hos de anställda på arbetsplatsen!

Jag kan åka direkt till din arbetsplats med behandlingsbänk och alla tillbehör. Kontakta mig om ni är intresserade, och önskar ett rabatterat prova-på-tillfälle!

Osteopati klassas som friskvård, är avdragsgillt och räknas inte som förmån!


UTBILDNING:

*Osteopat D.O. BSc (Hons) via Skandinaviska Osteopathögskolan.

*Fil. Kand i Sociologi via Göteborgs Universitet

Telefon 0727-447 235
Webbsida
E-post
Öppettider Måndagar: 0840 - 20:00
Onsdagar: 14:20 - 20:00
Torsdagar: 08:40 - 14:00
Adress
Eva Rodhesgata 8
411 11 Göteborg
Ullevikliniken