Vad vill du boka?

JUST NU! Under hela sommar, juni-augusti, erbjuder jag 20 minuters GRATIS konsultation där Du kan fråga mig allt Du vill veta om näringsmedicin för att ta reda på om jag är rätt person att hjälpa Dig!
Erbjudandet gäller även via Skype, skriv då bara i meddelandet att du önskar Skypesamtal.

Under
hela 2019 har jag introduktionspriser på alla behandlingar!
Priserna som visas är efter dragen rabatt.
Läs gärna mer på hemsidan!
www.optimalnaring.com

Jag ser fram emot att träffa Dig!

Varmt Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Funktions&Näringsmedicin

Här får du en grundlig genomgång av din hälsa och ett skräddarsytt behandlingsförslag i form av näringstillskott, livsstilsförändringar och information om vilken kost som får dig att må bra.
Vi går igenom ditt hälsoformulär och matdagbok tillsammans, ger förslag på eventuella tester och lägger upp en plan för just dig. 
Du får en sammanställning av allt vi gått igenom skickat till dig på din mail.
Det är lämpligt med en uppföljning 2-4 veckor efter första besöket. Jag följer upp genom att ställa frågor gällande din hälsa utifrån din tidigare hälsodeklaration och vi ser över dina näringstillskott, din livsstil och din kost och hur du tycker allt fungerar. 
Du får en sammanställning av allt vi gått igenom skickat till dig på din mail.
Som uppföljningsbesök.
Om vi inte kan ses så tar vi konsultationen via skype eller telefon efter ett första besök.
 
Om du känner att du behöver extra hjälp på din resa till att må ditt bästa, så kan du mellan de längre behandlingarna, med fördel boka upp ett besök på 30min. för att stämma av om du har kortare frågor.
För Dig som är nyfiken på vad näringsmedicin är och vill veta mer om hur det kan hjälpa just Dig, har Du under hela sommaren, juni-augusti, möjlighet att boka en Gratis konsultation.

Optimal Näring

Alla är vi lika unika som våra fingeravtryck.
Både på utsidan och insidan.
Som näringsterapeut vill jag inspirera och uppmuntra till en, för dig, sund livsstil och sunda kostvanor för att du ska kunna må ditt bästa.
Det gör jag genom rådgivning och genom att arbeta fram en individuell handlingsplan som optimerar ett näringsstöd till din kropp och dess funktioner.
Med näringsmedicin får kroppen hjälp att ta sig tillbaka till ett läge där den kan producera de hormoner den ska producera, få bort inflammationer och få våra utrensningsorgan att fungerar optimalt så att vi kan bli av med slaggprodukter och toxiska ämnen. Kroppen stöttas med rätt näring från kosten och från näringstillskott och på så sätt återställer vi en välmående kropp och ett välfungerande sinne. För vi får inte glömma att sinnet och kroppen är sammanlänkade.
Förmodligen mycket mer än du är medveten om.

Jag behandlar bland annat:

Mag-tarmbesvär
Stress
Låg energi
Utmattningsymptom
Ångest och oro
Nedsatt immunförsvar
Utslag/Eksem
Sömnsvårigheter
Smärta i kroppen
Muskel- och ledproblem
Huvudvärk och migrän
Viktproblem

Varmt Välkommen till mig på Optimal Näring!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Östergatan 6
235 33 Vellinge
Vellinge
Öppna i Google Maps 🗗