Vad vill du boka?

Bli smärtfri, skadefri och välpresterande med OptimumMetoden!


Målet med OptimumMetoden är att skapa ett bestående resultat, samtidigt som uppkomsten av nya besvär undviks. Vi går till grunden för att hitta orsaken till besvären och åtgärdar dem på djupet istället för att endast lindra symptomen.

Om du är nyfiken på om OptimumTräningen är för dig erbjuder vi en kostnadsfri 30 minuters screening som bokas nedan. Kom ihåg att maila in din besvärshistorik senast 24h innan mötet. 

Om du redan vet att du vill boka dig för träningssessioner rekommenderar vi att du bokar minst två tider direkt. Detta för att få lagom tidsintervall mellan mötena och därmed bästa möjliga flöde i ditt tillfrisknande. Tiderna är avbokningsbara.
Startpaketet omfattar första och andra mötet, totalt ca 3 timmar. Du betalar hela startpaketet, dvs båda två mötena, efter första mötet. Därav står det 0 kr för möte 2 nedan när du bokar.
Vänligen läs utförliga instruktioner under "Mer info" innan du klickar på "Sök tid".

Om du har långt att resa eller många olika problem att åtgärda rekommenderar vi att du bokar möte 1 och 2 samtidigt, dvs ett förstamöte på totalt 3h.

Vi räknar med att du som kund upplever en omedelbar förbättring gällande dina symptom eller funktion under första mötet och har därför en nöjd-kund garanti. Denna innebär att om du inte märker någon skillnad är mötet kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något mer.

Kom ihåg att ta med träningskläder och att maila oss din besvärshistorik senast 24h innan ditt möte. 

OBS - Har du några frågor till oss om besöket eller i övrigt rekommenderar vi att du mailar till info@optimum-metoden.se istället för att lämna meddelande i meddelanderutan vid bokningen.

Varmt välkommen till oss!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Personlig behandling - Helena

Kostnadsfri Optimumscreening på 30 min där du får svaren på var dina obalanser sitter och vad orsaken till din problematik kan vara.
Du kommer få testa på ett par Optimum-övningar under besöket.
Vänligen skicka in din besvärshistorik senast 24h innan ditt möte via denna länk: https://www.optimum-metoden.se/besvarshistorik/
Ha gärna på dig träningskläder/ledig klädsel.
Kostnadsfri Optimumscreening på 30 min där du får svaren på var dina obalanser sitter och vad orsaken till din problematik kan vara.
Du kommer få testa på ett par Optimum-övningar under mötet.
Vänligen skicka in din besvärshistorik senast 24h innan ditt möte via denna länk: https://www.optimum-metoden.se/besvarshistorik/
För Skype-mötet behövs bra ljus i rummet, en surfplatta eller dator med en kamera som kan riktas så att Helena kan se dig ordentligt. I utrustningsväg är det bra om du har en träningsmatta, en tjock fast kudde, ett bagageband/bälte, en vanlig stol/pall, en fri vägg att göra övningar mot.
Ha gärna på dig träningskläder/ledig klädsel.
Omfattar första besöket samt ett uppföljningsbesök. Totalt pris för 3h = 5250 kr inkl moms.

Besök 1, ca 1,5h:
– genomgång av bakgrundshistorik
(kom ihåg att maila in skadehistorik!)
– analys & funktionsbedömning
– behandling efter behov
– genomgång av träningsprogram för hemträning

Besök 2, ca 1,5h:
– uppföljning,
– behandling efter behov
– modifiering av träningsprogrammet eller upplägg av nytt program.

Vid första besöket går vi igenom din besvärshistorik. Sen gör vi en noggrann funktionsanalys i form av hållningsfotografering, gånganalys & ett flertal andra tester som ger en indikation om just dina muskulära obalanser.

Om du har långt att resa eller många olika problem att åtgärda rekommenderar vi att du bokar besök 1 och 2 samtidigt, dvs ett förstabesök på totalt 3h.

För att åstadkomma bästa resultat brukar vi träffa våra kunder i snitt 4-6 besök över en period av 3-6 månader. Behandlingen/träningen påbörjas alltid med 2 besök (alternativt ett längre "dubbelbesök") för att säkerställa att vi kommer åt de mest grundläggande obalanserna och för att du ska lära dig utföra rörelserna rätt. Antalet besök kan sen variera beroende på hur det ser ut i just ditt fall.

För att säkerställa tillgänglighet ber vi er boka 4 besök direkt. De första 2 (startpaket 1 & 2) ska vara med ca 2 v mellanrum. Besök 3 & 4 (återbesök) efter ca 3 v från föregående besök.

Kom ihåg att fylla i formuläret på hemsidan med din besvärshistorik och maila till oss allra senast 1 dygn innan!

Observera att hela Startpaketet (besök 1 & 2) betalas vid första besöket.

Nöjd-kund garanti
För att säkerställa att OptimumMetoden är rätt för just dig erbjuder vi en unik nöjd-kund-garanti. Garantin innebär att vi räknar med att du ska uppleva en omedelbar skillnad gällande dina symptom och/eller en förbättring av funktionen under första besöket. Om du inte upplever en skillnad är besöket kostnadsfritt och du förbinder dig inte till fler besök.
Startpaket:
Omfattar första besöket samt ett uppföljningsbesök, totalt ca 3 h. Totalt pris 5 250 kr inkl moms.
Besök 1 (ca 1,5h):
– genomgång av bakgrundshistorik
(kom ihåg att maila in din skadehistorik!),
– analys & funktionsbedömning,
– behandling efter behov,
– instruktion av träningsprogram,
– träningsprogram för hemträning i pappersformat.

Besök 2 (ca 1,5h):
– uppföljning,
– behandling efter behov,
– modifiering av träningsprogrammet eller upplägg av nytt program.

Vid första besöket som tar ca 1,5h pratar vi igenom din besvärshistorik. Sen gör vi en noggrann funktionsanalys i form av hållningsfotografering, gånganalys & ett flertal andra tester som ger en indikation om just dina muskulära obalanser.

För att åstadkomma bästa resultat brukar vi träffa våra kunder i snitt 4-6 besök (ca 6-9 h totalt) över en period av 3-6 månader. Behandlingen/träningen påbörjas alltid med 2 besök för att säkerställa att vi kommer åt de mest grundläggande obalanserna och för att man ska lära sig att utföra rörelserna på rätt sätt. Därefter kan antalet besök variera, i vissa fall krävs färre än 4 och ibland fler än 6 besök – allt beroende på hur det ser ut.

För att säkerställa tillgänglighet ber vi er boka 4 besök direkt. De första 2 (startpaket 1 & 2) ska vara med 2 v mellanrum. Besök 3 & 4 (återbesök) efter ca 3 v från föregående besök.

Kom ihåg att fylla i formuläret med din besvärshistorik och maila till oss allra senast 1 dygn innan! Formuläret ligger på hemsidan.

Observera att hela Startpaketet, både besök 1 och 2, betalas vid första besöket.

Nöjd-kund garanti
För att säkerställa att Optimum-metoden är rätt behandling/träning för just dig erbjuder vi en unik nöjd-kund-garanti. Garantin innebär att vi räknar med att du ska uppleva en omedelbar skillnad gällande dina symptom och/eller en förbättring av funktionen under första besöket. Om du inte upplever en skillnad är besöket kostnadsfritt, och du förbinder dig inte till fler besök.
Efter första paketet kan antalet besök som behövs för önskat resultat variera - generellt räknar vi med totalt 4-8 besök.

Besök 3 och framåt:
Återbesöken varar 1,5h och kostar 2250 kr/inkl moms.
Besöken omfattar bl a:
– en ny funktionsbedömning
– genomgång och modifiering av existerande – och/eller genomgång av nytt träningsprogram (inkl. behandling vid behov).
– genomgång av hur man integrerar träningen in i vardagen så att man gör sina vardagssysslor och eller värmer upp inför andra aktiviteter på ett sätt som bidrar till en bra muskulär balans och smärtfrihet.
Omfattar första besöket samt ett uppföljningsbesök med Helena Zätterberg via Skype. Totalt pris för 3h = 5 250 kr inkl moms.

Besök 1, ca 1,5h:
– genomgång av bakgrundshistorik
– analys & funktionsbedömning
– genomgång av träningsprogram för hemträning

Besök 2, ca 1,5h:
– uppföljning av program 1
– modifiering av programmet eller upplägg av nytt program.

Vid första besöket går vi igenom din besvärshistorik. Sen gör vi en noggrann funktionsanalys i form av ett flertal andra tester som ger en indikation om just dina muskulära obalanser.

För Skype-mötet behövs bra ljus i rummet, en surfplatta eller dator med en kamera som kan riktas så att Helena kan se dig ordentligt. Träningen sker i träningskläder och i utrustningsväg behövs en träningsmatta, en tjock fast kudde, ett bagageband/bälte, en vanlig stol/pall, en fri vägg att göra övningar mot.

För att åstadkomma bästa träningsresultat brukar vi räkna med i snitt 4 besök över en period av 3-6 månader. Behandlingen/träningen påbörjas alltid med 2 besök för att säkerställa att vi kommer åt de mest grundläggande obalanserna och för att du ska lära dig utföra rörelserna rätt. Antalet besök kan sen variera beroende på hur det ser ut i just ditt fall.

För att säkerställa tillgänglighet ber vi dig boka 4 besök direkt. De första 2 (startpaket 1 & 2) ska vara med ca 2 v mellanrum. Besök 3 & 4 (återbesök) efter ca 3 v från föregående besök.

Kom ihåg att fylla i formuläret på hemsidan med din besvärshistorik och maila till oss allra senast 1 dygn innan!

Observera att hela Startpaketet (besök 1 & 2) betalas vid första besöket.
Detta är uppföljningsbesöket - dvs besök nr. 2 då vi går igenom övningarna i program 1 samt går igenom ett nytt program för att vidare balansera kroppen. Besöket ingår i startpaketet som betaldes för vid första besöket därav 0 kr i kostnad.

Efter första paketet kan antalet besök som behövs för önskat resultat variera - allt beroende på din problematik. Generellt räknar vi med i snitt 4 besök.

Besök 3 och framåt:
Återbesöken varar 1,5h och kostar 2250 kr inkl moms.

Besöken omfattar bl a:
– en ny funktionsbedömning
– genomgång och modifiering av existerande program eller genomgång av nytt träningsprogram
– genomgång av hur du integrerar träningen i vardagen så att du gör dina vardagssysslor och eller värmer upp inför andra aktiviteter på ett sätt som bidrar till en bra muskulär balans och smärtfrihet.

Optimum Göteborg

OptimumMetoden är en banbrytande behandlings- & träningsmetod som åtgärdar grundorsaken till kronisk smärta. Detta görs genom att återskapa kroppens naturliga, muskulära balans.

När musklerna och lederna är i balans tar de upp en ”lagom” del av den belastning som det innebär att sitta, stå, och röra på sig och resultatet blir att besvär i allt ifrån fötterna till huvudet lindras eller försvinner helt och vi får tillbaka den livskvalité vi alla är designade för.

Varmt välkommen till oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Nordic Wellness Exclusive St. Eriksgatan 6 (mitt emot Operan)
411 05 Göteborg
Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗