Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Organic Sense, Ekologisk hud & friskvård

Välkomna till Organic Sense!

Jag som driver företaget är Diplomerad Ekologisk hudvårdsterapeut och lymfmassör, utbildad vid Axelssons gymnastiska institut i Stockholm.

Till Organic Sense kommer Du som vill ta hand om dig själv utan att skapa negativa påföljder för varken din hälsa eller vår miljö. Jag arbetar med produkter av mycket hög ekologisk kvalité. Som ekologisk hudvårdsterapeut arbetar jag utifrån ett holistiskt förhållningssätt för bästa resultat.

Vid bokning av hudkonsultationer ger jag dig kunskap, tips och råd om hur du på bästa tar hand om dig och din hud. Säkra både din egen hälsa men också miljön genom att gå över till ekologiska produkter. På Organic Sense finns det du behöver till ditt badrumsskåp. Sortimentet är ekologiskt, ekonomiskt och effektivt.

Utöver ansiktsbehandlingar kan du också boka lymfmassage som är en fantastisk behandlingsmetod både vid hudproblem men också vid obalans i immunförsvar, svårigheter att gå ner i vikt, ansamling av slagg, värk och svullnader orsakade av vätskeansamling. Läs mer under fliken lymfmassage.

Det finns ett flertal andra behandlingar så välkomna att inspireras.

Varma hälsningar Teresia Kindstrand/Organic Sense

Telefon 0706261910
E-post
Öppettider Ni ser öppettiderna när ni går in via sök tid-knappen men hör av er via mail el sms om andra tider önskas för bokning.
Adress
Flintvägen 5
352 33 Växjö
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗