Vad vill du boka?

Hej!

Välkommen till Orka Mera.

Hos oss hittar ni allt ifrån god mat, träning, friskvård och fransförlängning. 

Mikael Andersson heter jag som äger företaget och jag är certifierad friskvårdsterapeut, utbildad på Göteborgs gymnastiska institut. Jag gör allt ifrån svensk klassisk massage, bindväv, triggerpunktsbehandling, idrottsskador med mera. Boka en friskvårdsbehandling och vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov. Instagram @shihanmikaelandersson

Min kollega Moa Jensen är internationellt certifierad inom volymfransar och utbildad via Luxurious Lashes i Göteborg. Instagram @moasfransar2018

Vi håller till på Västra gatan i Kungälv, inne i gallerian Klocktornet där ni även hittar lindex, MQ, Melkes skomakare m.fl.

Varmt välkommen!

Vid no-show debiteras fullt pris. Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Kranialt avslappnande behandling och energihöjande
Behandlande massageform där man luckrar upp oelactisk struktur. Bindväv är kolagena trådar som gör oss orörliga och begränsar vårt nervsystem. Behandlingen syftar till att skapa cirkulation och förbättra vårt nervsystem.
Syftet med energimassage är att skapa balans i vårat energisystem. Detta gör vi genom att öppna våra leder och stumulera våra meridianer genom pressur och energifrämjande tekniker.
Syftet med idrottsmasage är att öka blodcirkulation, dränera lymfsystem och skapa avslappning i muskulatur. Behandlingen påminner om svensk klassisk massage men där man kan lägga tyngdpunkt på specifika problem.
Triggerpunktsbehandling syftar till att neutralisera muskeltonus i specifika muskler. Till exempel runt skulderblad som kan ge huvudvärk. Ett annat exempel är spänningar i ländrygg och sätesmuskelatur som kan avhjälpas med triggerpunktsbehandling.
Svensk klassisk massage halvkropp innebär massage av nacke, axlar, armar och rygg. Syftar till att stimulera lymf och blodsystem.

Gruppträning

Bagfighting är en konditionsbaserad träningsform till musik och med instruktör i grupp. Vi hämtar inspiration från karaten men anpassar teknikerna så att träningen passar alla.

Vi tränar två och två på säckar som vi hänger upp i taket.

Passar alla, inga förkunskaper krävs och inga medlemsskap med bindningstid.

Åldersgräns 15 år eller 10 år i målsmans sällskap.

Pris 10-kort:
15 år och uppåt 750 kr
10-15 år 600 kr

Fransar av Moa

Nytt set volymfransar. Kom utan makeup och ansiktskräm.
Tiden för ett nytt set tar mellan 2-3 timmar.
Påfyllning bokas inom 4 veckor, därefter blir det nytt set.

Påfyllnadstiden är mellan 60-90 minuter beroende på hur mycket du har tappat.

Kom gärna med nytvättade fransar!

Personlig träning med Moa

Vill du lära dig självförsvar?

Vill du köra skräddarsydd fysträning efter dina önskemål?

Jag har 15 års erfarenhet av budo och kampsport med inriktning på självförsvar/jujutsu och kyokushin karate.
Tävlar även för svenska landslaget.

Boka personlig träning med mig!

Personlig träning med Mikael

Vill du ha en mentor med lång erfarenhet av förebyggande friskvård och träningsupplägg? Behöver du personliga tips och inspiration?

Boka 60 min personlig träning med mig.

Orka Mera Fransar, massage & träning

Före och eftervård fransförlängning:

Tvätta dina fransar med fransrengöring eller annan oljefri rengöring innan du kommer. Använd ingen makeup eller hudlotion i ansiktet innan behandling.

Borsta dina fransar gärna morgon och kväll med ren mascaraborste. Tvätta fransarna minst 3 gånger i veckan med fransschampoo eller annan oljefri rengöring. Badda torrt med ren handduk, gnugga aldrig.

Undvik kontakt med vatten eller vattenånga 24 timmar efter din behandling. Dvs dusch, träning, bastu, solarie osv. Använd alltid oljefria produkter tillsammans med din fransförlängning för bästa hållbarhet.

Telefon 0734334990
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-fre 10.00-20.00

*med reservation för ändrade öppettider
Adress
Västra Gatan 57
442 31 Kungälv
Öppna i Google Maps 🗗