Vad vill du boka?

Om du önskar en tid som inte finns här så är du varmt välkommen att höra av dig till mig via telefon eller e-post. Har du frågor kring ditt besök eller om dina besvär samt vilken behandling du ska boka, kontakta mig via telefon eller e-post. 

Osteopatin bygger på en helhetssyn av människokroppen där kroppen har en självläkande förmåga. Osteopaten diagnostiserar och behandlar smärta och värk relaterade till kroppens rörelseapparat. 

Besvär som osteopaten kan hjälpa dig med är bl a. muskel- och ledbesvär, huvudvärk, ryggskott, nackspärr och idrottsskador.

Välkomna att boka in tid för behandling!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Osteopati

Osteopater arbetar med att diagnostisera och behandla besvär i rörelseapparaten som innefattar framförallt kroppens muskler och leder. Målet är att hitta orsaken till att problemen uppstår för att främja kroppens egna förmåga att läka sig själv.

Idag arbetar Karin och Åsa tillsammans med Kiropraktor, Sjukgymnast, Osteopat, Psykolog, Yogalärare i Göteborg på Ortopedmedicinska Institutet samt är medlemmar i Svenska Osteopatförbundet, SOF som säkerställer Osteopatens utbildning.

Osteopater behandlar akuta besvär som ryggskott, nackspärr och idrottsskador samt långvariga besvär som bland annat huvudvärk, ischias och ländryggssmärta.

Under ett besök integreras kunskap från Osteopati, sjukgymnastik, och träning. Tillsammans med behandling kommer vi prata om träning, motion, ergonomi och motivation i relation till ditt problem.

Kontakta oss för mer information

karinosteopat@gmail.com
asajohansson@live.se
Här kombineras träning med osteopatisk behandling. Den tjänst kan du välja som har ett specifikt problem där vi efter samtal kommit överens om att rehab och träning krävs ihop med behandling för att resultatet ska bli bestående och långsiktigt.
Maila gärna en fråga om du är osäker på vilken behandling du ska boka för just ditt problem.

Kontakta oss får mer information.

Karinosteopat@gmail.com
asajohansson@live.se
Här kombineras träning med osteopatisk behandling. Denna tjänst kan du välja som har ett specifikt problem där vi efter samtal kommit överens om att rehab och träning krävs ihop med behandling för att resultatet ska bli bestående och långsiktigt.
Maila gärna en fråga om du är osäker på vilken behandling du ska boka för just ditt problem.

Kontakta oss för mer information.

Karinosteopat@gmail.com
asajohansson@live.se

Träning

Försöker du komma tillbaka efter en idrottsskada, träna inför ditt första hinderbanelopp eller ta nästa steg i din träning? Personlig träning hos Karin och Åsa är till för dig som behöver en kickstart, inspiration, komma tillbaka från en skada eller ta nästa steg i din satsning.

Arbetet inom träning integreras av egna erfarenheter och utbildning inom osteopati, sjukgymnastik och träning för att möta just dina behov.

Passen sker på Ortopedmedicinska institutet eller på överenskommen plats utomhus. Om du önskar att träna hinderteknik tillsammans med Karin så finns det möjlighet till detta.

Kontakta oss får mer information.

Karinosteopat@gmail.com
asajohansson@live.se

Idrottsmassage

Här fokuserar vi på ett specifikt område eller problem t ex nacke och axlar eller ländrygg.

Ortopedmedicinska Institutet. Johansson & Karlsson

Kliniken heter Ortopedmedicinska Institutet och ligger precis vid korsningen Vasagatan/Erik Dahlbergsgatan. Tag första dörren till vänster efter trappan.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre
Vissa helger
Adress
Erik Dahlbergsgatan 14
411 24
Ortopedmedicinska Institutet
Öppna i Google Maps 🗗