Osteopat Eva-Maria Malmö

betyg4.7 Fantastiskt bra(28 betyg)
Skeppsbron 5, 211 20, Malmö
Behöver du hjälp med smärta i rygg, nacke, nedsatt funktion i leder (axlar och höft mm) eller stela och ömma muskler? Jag kan hjälpa dig som har fysiska problem med skräddarsydd behandling efter dina behov. Att jobba med helheten är viktigt för mig och därför lägger vi tiden på det som är specifikt för dig. Det kan vara att tex: minska smärta/bli smärtfri, att få en smidigare, starkare kropp eller att få en lösning på problem som är typiskt relaterade till kontors arbete eller monotona arbetsuppgifter. Välkomna till Skeppsbron 5. Hos Ayurvediskt Center Malmö tar jag emot er med ett stort leende. Gå in på innergården och sen är det glasdörren till vänster om hissen.

Boka tjänst

  • Nybesök (ca 60 min)60 minuter, 800 kr · Mer info
    Boka
  • Återbesök (ca 45 min)45 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka
  • Terapeutisk massage30 minuter, 550 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Eva-Maria Fridriksdóttir
(29 betyg)
Osteopat D. O. & Cert. Massageterapeut

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
28 betyg
till Eva-Maria Fridriksdóttir
Jag är själv osteopat, men träffade Eva-Maria för första gången. Jag är glad att jag gjorde det! Kom in med akut nackspärr och redan direkt efter var den 60% bättre!
till Eva-Maria Fridriksdóttir
Professionell och duktig.
till Eva-Maria Fridriksdóttir
Professionell och holistisk behandlare. Rekommenderas!
till Eva-Maria Fridriksdóttir
Superbegåvad, mycket trevlig och kändes genuint omtänksam. Min rygg och nacke fick mycket kärlek och känner sig väldigt tacksamma. Rekommenderar varmt 🌞

Om företaget

Välkomna till Skeppsbron 5. Hos Ayurvediskt Center Malmö tar jag emot er med ett stort leende. Gå in på innergården och sen är det glasdörren till vänster om hissen.

Bilder