Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Osteopatisk behandling
Osteopat Philip Bergmann, 650,00 kr, värde 650,00 kr Mer info
Välkommen till Body Complete!

Välkommen för behandling av rygg- och nack-ont, muskelvärk, spänningshuvudvärk, skuldrasmärta och besvär relaterad till stress som käkledssmärtor, huvudvärk och diffusa muskelsmärtor och värk.
För att jag är även persönligt tränare och Pilatesinstruktör ger jag gärna övningar som kan oftas förstärka behandlingsresultat.
...fler kort
Visa alla kort hos Osteopat Philip Bergmann

Osteopati

Välkommen till Body Complete!

Välkommen för osteopatisk behandling av rygg- och nack-ont, muskelvärk, spänningshuvudvärk, skuldrasmärta och besvär relaterad till stress som käkledssmärtor, huvudvärk och diffusa muskelsmärtor och värk. För att jag är även persönligt tränare och Pilatesinstruktör ger jag gärna övningar som kan oftas förstärka behandlingsresultat.

Osteopat Philip Bergmann

Som osteopat tittar jag alltid på helheten!

Som osteopat behandlar jag alla delar av kroppen: Muskler, nervsystemet, lymfsystemet och organ. Allt som kan hjälpa dig att bli friskare, optimera din träning, förbättra din hållning och framförallt bli smärtfri.

Jag använder mina händer för behandling av alltifrån rygg-, nackont och muskelvärk till spänningshuvudvärk, skulder-, käkledssmärtor eller andra stressrelaterade symtom i kroppen.

Min behandling utgår från dig! Den kan variera mellan mjuk muskelbehandling till hastighetsmanipulationer (“kotknäck”) och triggerpunktsbehandling. Vi lägger upp behandlingen tillsammans utifrån bedömningen och dina behandlingspreferenser.

Som Pilatesinstruktör och PT ger jag övningar som kan förstärka behandlingsresultatet. Jag kan också hjälpa dig att bygga en bättre hållning så du kan bli smärtfri, träna effektivt och resultatinriktat. Jag kan även ge dig behandling och träning för specifika behov, t.ex. hjälpa dig att bygga på muskler under graviditeten och/eller efter förlossningen.

För fragor, akut eller personligt tidsbokning ring gärna: 0704073483.

Med vänliga hälsningar,

Philip Bergmann, BSc (with honours) Osteopath/ D.O., Bachelor of Fine Arts (Dance)/ STOTT PILATES® instruktör.

Jag är medlem i Svenska Osteopatförbundet och innehar ansvars- och personförsäkring.

Mer info om de tekniker jag använder finner du här:
http://www.bodycomplete.se/tekniker/

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdag: kl. 08-13
Onsdag: kl. 09-18
Fredag: kl. 09-18
Adress
Amerikagatan 3
41463 Göteborg
Stigbergstorget/ Majorna
Öppna i Google Maps 🗗