Osteopatklinik Valiant

betyg4.6 Fantastiskt bra(5 betyg)
Kungsgatan 17B, 903 21, Umeå
Hos Osteopatklinik Valiant blir du hängivet bemött, tagen på allvar och utförligt undersökt, du får känna dig trygg, du får förklaring, du får inspelad självhjälp och du har alltid samma osteopat som undersöker och behandlar dig. Under resans gång till förbättring förs kommunikation och återbesök för att du inte ska känna dig bortglömd. Besök kliniken med metodiken: Ditt nästa återbesök ska bli ditt sista. Betalning sker via Swish. Det går ej att betala med kort.

Boka tjänst

  • Osteopatbehandling - Första besök45 minuter, 850 kr
    Boka
  • Osteopatbehandling - Återbesök45 minuter, 850 kr
    Boka

utövare

noImage
JAX AXELSSON
(5 betyg)
Osteopat B. Sc. D. O.
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
5 betyg
till JAX AXELSSON
Han var mycket informerande och förklarande, upplevde att han var mycket kunnig och duktig. Bra att man får filma honom när han visar övningar man kan göra hemma! Kändes avspänt och tryggt.
till JAX AXELSSON
Bra hjälp och seriös

Om företaget

Välkommen till Osteopatklinik Valiant AB Jag heter Jax Axelsson och jag är diplomerad Osteopat B.Sc. D.O. Mina patienter kommer från Umeå, Vännäs, Robertsfors, Nordmaling. Jag började 2017 i centrala Umeå och nu sedan 4:e oktober har jag tagit över verksamheten Rygg- och Muskelakuten i Umeå AB och driver verksamheten vidare under namnet Osteopatklink Valiant AB. Jag ser på kroppen som en helhet och tror att allt i kroppen måste samarbeta och vara i balans för att må bra, varför jag behandlar kotor, leder och muskler och vitalitet tillsammans. Utbildning: 4 års heltidsstudier på Skandinaviska Osteopathögskolan till Osteopat 17-21. 1års halvtidsstudie på Svenska Hälsoteamet till Medicinsk Massageterapeut 16-17 Besök kliniken med metodiken: Ditt nästa återbesök ska bli ditt sista

Bilder