OxyNord AB

betyg5.0 Fantastiskt bra(5 betyg)
Karl Johansgatan 13, 414 59, Göteborg
Varmt välkommen till alla som vill lära sig mer om mHBOT Oxyterapi och kämpar med ett specifikt problem inom hudvård vill regenerera sig snabbare efter operation eller skada , Under 20 minuter konsultationer kommer vi att svara på alla dina frågor, presentera kammaren och dess funktion och ge dig råd om hur du utformar en terapi som är perfekt för dig. Konsultationer kan äga rum i OxyNords lokaler eller online

Boka tjänst

  • Din första OxyTerapi med konsultation 90 minuter, 950 kr · Mer info
    Boka
  • Gratis konsultation20 minuter, Kostnadsfri · Mer info
    Boka
  • OxyTerapi ( OBS använd inte för din första terapi)75 minuter, 950 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Eirik Sollien
(5 betyg)
mHBOT OxyTerapi expert
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
5 betyg
till Eirik Sollien
Mycket bra. En bra genomgång och själva terapin är ju mest avkopplande.
till Eirik Sollien
Amazing visit! I felt so prepared and informed about my experience and learned many new things about health. It was simple and relaxing. I will definitely be going back again soon.
till Eirik Sollien
Spännande process som jag skall lära mig mer om
till Eirik Sollien
Träffade Stein som är mycket påläst och förklarar syftet med behandlingen på ett för mig sätt så att jag förstår. Är mycket lugn och förtroende ingivande vilket gör att man känner sig lugn och trygg vid behandlingen. Mycket spännande och känner mig pigg efter behandlingen.

Om företaget

Välkommen till OxyNord! Nu finns OxyNord på marknaden i Göteborg. En revolutionerande och innovativ behandlingsterapi som passar alla personer i alla åldrar. OxyTerapi eller som det kallas Mild Hyperbaric Oxygen Therapy (mHBOT) är en behandlingsform där man andas in en hög koncentration av syre (oxygen) i en kammare med ökad tryck.

Bilder