Vad vill du boka?

Välkommen!

Allmänna villkor:
Om avbokning inte sker 12 timmar innan bokad tid måste kunden betala 20% av bokad behandling.

"No shows" måste betala 50% av bokad behandling.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Hårborttagning

När du trådar ansiktet får du bort alla små ljusa hår som sitter i ansiktet, tråden masserar huden och lämnar efter sig ett hårfritt och lent resultat!

Massage & Anisktbehandling


Honungsmassage är en flera tusen årgammal tibetansk massageform. Det är en metod som används för att rena kroppen. Honung
Honungen används här som ett dragämne som hjälper att suga ut ”förorenad” energi från kroppen, samtidigt som honungen via absorbering överför sina utmärkta läkande egenskaper. Som slutresultat förbättras patientens fysiska form och ämnesomsättning, energikanalerna renas, likaså stimulerar honungsmassage matsmältningen och upptagning av näringsämnen samt trimmar huden.

Honungsmassage utgör en variant av reflexoterapi och är uppbyggd på honungens och massagens kombinerade hälsobringande effekter. Effektiv vid förkylning (hosta), nerv- och ledvärk och vid stress. Kan användas som en del av anticellulitbehandlingar. Den förbättrar blodcirkulationen i djupare hudlager och i muskler samt främjar ämnesomsättningen i inre organ och vävnader. Honung adsorberar toxiner och påskyndar deras borttransport från organismen. Används för rengöring av huden och för att förbättra lymfcirkulationen. Efter massagen blir huden skönt silkeslen. Behandlingen slätar ut underhudsvävnader.

Honungsmassage görs mestadels på specifik kroppsdel som t.ex vid ledvärk, har även god effekt mot celluliter, när honungsmassage används som behandling är den mycket kraftfull, men kan även utföras som en avslappnande massage.

Rekommenderas inte för gravida, personer som lider av hjärtsvaghet, småbarn, honungsallergiker eller personer som under det senaste halvåret har blivit opererade eller haft något trauma. Även hudsjukdomar kräver försiktighet.

Honungsmassage kan hjälpa vid:

- Blodtryck som behöver normaliseras
- Ämnesomsättningsrubbningar
- Ledvärk
- Övre luftvägsinfektioner
- Celluliter
- Behov av att rensa kroppen från slaggprodukter
- Smärtor tex. fibromyalgi
- Spänningar
- Sviktande immunförsvar
- Torr hud
- Slapp hud
- Dålig matsmältning
- Trötthet
En medicinsk massageterapeuts främsta verktyg är massage och muskeltöjningar inklusive triggerpunktsbehandling samt manuell mobiliseringsteknik för att behandla patienter som lider av smärta eller nedsatt rörlighet i rörelseapparaten. En Medicinsk massageterapeut ger också råd om ergonomi, kost och träning.

Ögonfransar

Färging

Färgning
150 min 500,00 kr

Manikyr & Pedikyr

Ögonbryn

Brynfärg
30 min 100,00 kr
Trådning är ett effektivt alternativ för dom som tycker att det gör ont att plocka brynen med pincett då tråden masserar huden samtidigt. Med hjälp av denna metoden försvinner även dom ljusaste hårstråna.
Brynplock
15 min 100,00 kr

Paris Beauty Salong

Kolla gärna in våran facebook sida; www.facebook.se/parisbeautysalong

Telefon 072-2300610
Webbsida
E-post
Öppettider Frisör: måndag-fredag 9-17
(Vissa kvällar & helger)

Manikyr & Pedikyr: mån-sön 9-20

Massage: mån-sön 9-20
Adress
Sleipnergatan 1
974 36 Luleå