Vad vill du boka?

Välkommen!

Allmänna villkor:
Om avbokning inte sker 12 timmar innan bokad tid måste kunden betala 20% av bokad behandling.

"No shows" måste betala 50% av bokad behandling.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Hårborttagning

Med body sugaring/sockervax avlägsnar man hårväxt och döda hudceller, vilket gör att huden lämnas mjuk, skön och peelad.
Med denna nya teknik gör man tvärt emot vanlig vaxning, man drar av vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt.
Sockervax fastnar inte på levande hud.
Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd ca 5mm.
Sockervax är en 100 % naturprodukt och den innehåller inga allergiframkallande ämnen.

Massage & Anisktbehandling


Honungsmassage är en flera tusen årgammal tibetansk massageform. Det är en metod som används för att rena kroppen. Honung
Honungen används här som ett dragämne som hjälper att suga ut ”förorenad” energi från kroppen, samtidigt som honungen via absorbering överför sina utmärkta läkande egenskaper. Som slutresultat förbättras patientens fysiska form och ämnesomsättning, energikanalerna renas, likaså stimulerar honungsmassage matsmältningen och upptagning av näringsämnen samt trimmar huden.

Honungsmassage utgör en variant av reflexoterapi och är uppbyggd på honungens och massagens kombinerade hälsobringande effekter. Effektiv vid förkylning (hosta), nerv- och ledvärk och vid stress. Kan användas som en del av anticellulitbehandlingar. Den förbättrar blodcirkulationen i djupare hudlager och i muskler samt främjar ämnesomsättningen i inre organ och vävnader. Honung adsorberar toxiner och påskyndar deras borttransport från organismen. Används för rengöring av huden och för att förbättra lymfcirkulationen. Efter massagen blir huden skönt silkeslen. Behandlingen slätar ut underhudsvävnader.

Honungsmassage görs mestadels på specifik kroppsdel som t.ex vid ledvärk, har även god effekt mot celluliter, när honungsmassage används som behandling är den mycket kraftfull, men kan även utföras som en avslappnande massage.

Rekommenderas inte för gravida, personer som lider av hjärtsvaghet, småbarn, honungsallergiker eller personer som under det senaste halvåret har blivit opererade eller haft något trauma. Även hudsjukdomar kräver försiktighet.

Honungsmassage kan hjälpa vid:

- Blodtryck som behöver normaliseras
- Ämnesomsättningsrubbningar
- Ledvärk
- Övre luftvägsinfektioner
- Celluliter
- Behov av att rensa kroppen från slaggprodukter
- Smärtor tex. fibromyalgi
- Spänningar
- Sviktande immunförsvar
- Torr hud
- Slapp hud
- Dålig matsmältning
- Trötthet
handmassage & koppningsmassage + rulle Lyapko
Massage med koppar
Fullbokat
60 min 400,00 kr Mer info
Med hjälp av silikonkoppor skapas ett vakum som suger upp huden. Detta påverkar bindväven i muskler och underhud så att blodgenomströmningen till hud och muskler ökar. Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret. I kombination med klassisk massage ges en form av bindvävsmassage.
En medicinsk massageterapeuts främsta verktyg är massage och muskeltöjningar inklusive triggerpunktsbehandling samt manuell mobiliseringsteknik för att behandla patienter som lider av smärta eller nedsatt rörlighet i rörelseapparaten. En Medicinsk massageterapeut ger också råd om ergonomi, kost och träning.

Ögonfransar

Spådom & medium & massage

handmassage & koppningsmassage + rulle Lyapko
15 min på spikmatta Lyapko + 60min massage

Först väntar en akupressurbehandling på spikmattan Lyapko– akupressurmattan (kan jämföras vid en intensiv akupunkturbehandling utan nålar). Sedan följer en klassisk delkroppsmassage. En idealisk och mycket avslappnande behandling för dig med mycket muskelspänningar eller för dig som har svårt att slappna av!
15 min på spikmatta Lyapko+ 30min massage

Först väntar en akupressurbehandling på spikmattan Lyapko– akupressurmattan (kan jämföras vid en intensiv akupunkturbehandling utan nålar). Sedan följer en klassisk delkroppsmassage. En idealisk och mycket avslappnande behandling för dig med mycket muskelspänningar eller för dig som har svårt att slappna av!
Runor & Pendel
Fullbokat
60 min 200,00 kr Mer info
I denna behandling får kunden även rätt vägledning till ett bättre liv.

Med hjälp av runorna kan Svetlana se hur ditt förflutna, nuvarande och din framtid ser ut.

Spår du dig med pendel, ställer du frågor, och pendeln kommer då att svara på dem.

Manikyr & Pedikyr

Ögonbryn

Brynfärg
30 min 100,00 kr
Brynplock
15 min 100,00 kr

Styling/behandling

Styling
120 min 200,00 kr Mer info
Tvätt & föning, styling, flätor, uppsättning.
Pris mellan 200kr-300kr

Paris Beauty Salong

Kolla gärna in våran facebook sida; www.facebook.se/parisbeautysalong

Telefon 072-2300610
Webbsida
E-post
Öppettider Frisör: måndag-fredag 9-17
(Vissa kvällar & helger)

Manikyr & Pedikyr: mån-sön 9-21

Massage: mån-sön 9-21
Adress
Sleipnergatan 1
974 36 Luleå