Boka Triggerpunktsbehandling 30 min 30 min , 525,00 kr

Behandlar triggerpunkter för att nå största effekt gällande smärtlindring, ökad blodcirkulation, avslappning samt stimulerar läkning. Uppmjukande massage ingår samt stretchråd och eftervård.
Smärtreducerande och djupgående terapeutisk behandling. Finns det mycket smärta och stelhet i muskler, mjukdelar och senor så är detta en väldigt effektiv behandlingsmetod. Smärta och stelhet reduceras med tryck på dessa triggerpunkter. Detta medför en känsla av positiv smärta och ledande utveckling i kroppen, även en direkt känsla av läkning i muskler, mjukdelar och senor. Det bör också nämnas att detta är en väldigt effektiv och terapeutisk metod som kan medföra att kroppen reagerar med smärta flera dagar efter behandling. Detta är dock övergående och ett sätt för kroppen att läka.

Peder Massör

Här bokar du tider för att rehabilitera muskler och leder med terapeutisk metodik, muskelavslappnande/smärtnedsättande behandling, eller varför inte ta chansen att njuta av både kroppslig och själslig avslappnande massagebehandling! Obs! All bokad tid är effektiv behandlingstid, 30 min är 30 min och inte 25 min osv. Tid före och efter tillkommer!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån - Tor 08.30-19.00
Fre - 08.30-17.00
Lör - 10.00-17.00
Adress
Pilgatan 16
90331 Umeå
Öst på stan
Öppna i Google Maps 🗗