Vad vill du boka?

Varm välkommen till mig på Perfekt Skin!
Här kan du unna dig en stunds avkoppling i en lugn och harmonisk miljö.
Jag är en auktoriserad hudterapeut som är ansluten till SHR (Sveriges Hudterapeuternas Riksförbund).
Mitt mål är att ge dig som kund den bästa upplevelsen.
Jag jobbar med Maria Åkerbergs Hudvårds märket, de är närproducerade ekologiska produkter.
Hittar du inte en tid som passar eller har frågor och funderingar får du gärna ringa mig på 0703704530


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Spa kropp

Kroppen peelas med en skön Saltscrub följt av en dusch. Därefter väntas en härlig helkroppsmassage där kroppen blir successivt inpackad i chokladolja. Medans kroppen ligger i inpackningen inleds ansiktsbehandling som består av en rengöring, peeling, massage, en härlig återfuktande mask och hårbottenmassage. Därefter avslutningsvis en passande kräm för ansiktet.
Behandlingen inleds med en ljuvlig havssalt peeling på rygg, axlar och nacke och därefter en klassisk ryggmassage.
En välgörande behandling som är cirkulations ökande och avslappnande. Hela kroppen peeelas av en saltscrubb och därefter dusch följd av en helkroppsmassage med härliga aroma oljor. Medans oljorna verkar utförs en avslappnande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och hårbotten massage.

Övriga behandlingar

Behandlingen inleds med en en väldoftande aromatisk fotbad. Därefter en avslappnande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask, massage av nacke axlar samt hårbotten. under tiden som masken verkar masseras även händer och fötter
Behandlingen inleds med en härlig fotbad. Därefter borttagande av förhårdnader, nagelklippning och rensning av nagelband. Därefter en skön fotmassage.

Aha Behandlingar

En djupverkande "bredspektra behandling" består av 5 olika alfa- och betahydroxysyror som omedelbart ger ett synligt resultat. Reducerar effektivt linjer, hyperpigmentering, ärr och torrhetsfläckar, reparerar solskador samt motverkar rosacea och acne. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som en kur i en serie om 4-5 behandlingar. Utförs max 1gäng/månad. Alternativt som en enstaka behandling i uppfräschnings syfte
En djupverkande "bredspektra behandling" bestående av 5 olika alfa- och betahydroxysyror som omedelbart ger ett synligt resultat. Reducerar effektivt linjer, hyperpigmentering, ärr och torrhetsfläckar, reparerar solskador samt motverkar rosacea och acne. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som en kur i en serie om 4-5 behandlingar. Utförs max 1 gång/månad. Alternativt som en enstaka behandling i uppfräschnings syfte

Ansiktsbehandling

En lugnande behandling där du kommer ner i varv och får en strålande hy. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, AHA pensling, massage av ansikte, nacke axlar, mask och hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med passande serum och kräm beroende på hudtyp och behov.
Behandlingen inleds med rengöring av ansikte. Därefter syra/Alfa-Beta Face Peel, ånga, portömning, akupressur, Mask, massage av axlar, dekolletage, ansiktsmassage och avslutningsvis en passande dagkräm.
För dig som vill ha en behandling med focus på djuprengöring.
Behandlingen inleds med rengöring av ansikte. Därefter syra/Alfa-Beta Face Peel, ånga, portömning, , Mask, en kort ansiktsmassage och avslutningsvis en passande dagkräm.
Behandlingen djuprengör oren hy/acne, återfuktar, balanserar huden och ger lyster. Perfekt för en snabb uppfräschning.
Behandlingen inleds med rengöring av ansikte. Därefter syra/Alfa-Beta Face Peel, ånga, portömning, akupressur, Special Mask, massage av axlar, dekolletage samt händer. Avslutningsvis ansiktsmassage och passande dagkräm.
Återbyggande, uppstramande behandling. Förbättrar oren hy/acne, ger lyster och har en askunge effekt på huden.
Inleds med en ryggmassage och därefter rengöring och peeling av ansikte. Sedan följer en ansiktsbehandling skräddarsydd för din hud typ med ånga och djuprengöring.
Behandlingen fortsätter med en skön lymfdränage/ansiktsmassage och avslutas med en passande mask medan nacke och axlar masseras.
Rengöring av ansikte och hals. Peeling som avlägsnar döda hudceller. Ånga och portömning efter behov. Akupressur och lymfdränerande massage av ansikte. Avslutas med en anpassad mask över ansikte som verkar medan nacke och axlar masseras.
Inleds med en avslappnande ryggmassage och därefter en rengöring och peeling av ansikte. Sedan följer en ansiktsbehandling skräddarsydd för din hud typ med ånga och djuprengöring.
Behandlingen fortsätter med en skön lymfdränage/massage av ansikte och medans masken verkar fortsätter behandlingen med en fotinpackning, en skön skalp massage, hand massage och fotmassage.
Uppfriskande behandling med rengöring, peeling, lymfdränage och mask med massage av axlar och nacke.

Vaxning

Vaxning av hela ben
Vaxning av halva ben

Massage

Djupgående muskel massage, som är anpassad efter dina önskemål
Djupgående muskelmassage som är anpassad efter dina önskemål
Djupgående muskelmassage som är anpassad efter dina önskemål.

Perfect Skin

Välkommen till Perfect Skin!
Hos mig kan du välja bland många härliga behandlingar. Mitt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen.
Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag- Fredag
08.00-18.00
Lördagar efter överenskommelse
Söndagar stängt
Adress
Osbergsgatan 2A
426 77 Västra Frölunda
VÄSTRA FRÖLUNDA
Öppna i Google Maps 🗗