Petra Larsson Ekman Dipl. Stressterapeut, Massageterapeut, Mindfulnessinstruktör

betyg5 Fantastiskt bra(30 betyg)
Industrigatan 1, (1 tr upp, första rummet på höger sida efter glasdörr), 235 32, Vellinge

Boka tjänst

 • Hjälp, rådgivning och vägledning vid stress, utmattning, kris och sorg 60 minuter, 900 kr
  Boka
 • Reconnective healing 45 minuter, 750 kr
  Boka
 • Svensk klassisk massage30 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Holistiskt kombinationspaket "interius Antistress" 2 timmar120 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Petra Larsson-Ekman
(30 betyg)
Dipl. Stressterapeut, Mindfulnessinstruktör

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
30 betyg
till Petra Larsson-Ekman
Lyssnar och sätter fingret på problemet. Mycket duktig massör.
till Petra Larsson-Ekman
Petra är fantastiskt duktig massör och mjuk och ödmjuk tar hand om en i stress situation och är duktig på mindfulness som är bra för en i en stress situation.
till Petra Larsson-Ekman
Toppen!
till Petra Larsson-Ekman
Genuint ärlig med att hjälpa människor. Blev bemöt med stor empati både fysiskt och psykiskt. Tack snälla Petra, vi ses snart igen!

Om företaget

Hjälp vid stress & stressrelaterad ohälsa - för kropp och själ - holistiskt arbetssätt Hjälp för dig som lider av stress eller drabbats av utmattning /utmattningssyndrom eller annan ohälsa pga långvarig påfrestande stress. Få hjälp med att hantera din situation, åtgärder för stressymtom och metoder för effektiv och hållbar återhämtning. Jag har 15 års professionell och praktisk erfarenhet att arbeta och hjälpa människor att hantera och återhämta sig från stress och stressrelaterad ohälsa. Jag arbetar utefter ett holistisk perspektiv, dvs utifrån att våra individuella fysiska, mentala, känslomässiga och andliga kroppar samverkar och påverkar varandra, vår hälsa och hur vi mår. Enligt min livsfilosofi och utefter erfarenheter och upplevelser i mitt yrkesliv, är kroppen är en självläkande mekanism som med rätt hjälp och förutsättningar kan läka och återhämta sig på ett bra sätt. Jar arbetar utefter att vi kan hjälpa oss själva att vår stärka vår kropps egna inneboende förmågor att återhämta sig, bygga upp sig och läka för att fungera optimalt så att vi kan återfå vår goda hälsa, energi och livsglädje igen. Metoder jag arbetar med är bl a Mindfulness - övningar och meditationer Traditionell Stresshantering - coping - åtgärder för stressfaktorer Avspänning/avslappningsövningar Medveten andning - andningstekniker/träning effektiv mot bl a panikångest Mental träning – nya tankegångar och tankesätt för mindre stress/KBT Reconnective Healing – energigivande återkoppling till dig själv Samtalsstöd- vid sorg och kris och psykisk ohälsa vid stress. Vid frågor eller om du/ni inte finner någon passande tid så kontakta mig på telefon eller mail. Varmt välkommen!

Bilder