Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Pia Svensson Imagefocus AB

“Imagefocus vision är att jobba med utveckling/utbildning inom företag, organisationer och skolor för att täcka marknadens framtida behov av ökad personlig service".


Efter många års erfarenhet i mode och skönhetsbranschen kombinerat med ett ökat behov har Pia Svensson utvecklat ett komplett utbildningskoncept inom kläder och dess kommunikation.
Personal shopper tjänsten ligger helt rätt i tiden då människors beteenden och behov av varor/tjänster drastiskt har förändrats.

Utbildningskonceptet till Dipl. Personal shopper är Sveriges första certifierade branschgodkända utbildning inom SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund) som nu används på många gymnasieskolor och företag runt om i hela Sverige. Med ett godkänt certifikat i handen öppnar det många nya dörrar till arbete både nationellt och internationellt.

Vi utbildar idag framgångsrikt yrkeslärare, privatpersoner, inredningsstylister, inköpare, butikschefer/personal , make up artister, PR konsulter, och frisörer. Tjänster som privatkonsultation, garderobsgallring, planering, personal shopping och föreläsningar är något som även Imagefocus erbjuder.

Pia är ansvarig för personal shopper utbildningssektionen inom branchorganisationen SEYF som värnar om en hög kvalite på utbildningarna som hålls inom Sverige. Hon är bla. utbildad i London på ett av Londons ledande imageföretag, Aston and Hayes, jobbat som stylistlärare på gymnasiet och med olika uppdrag för att stärka den personliga imagen inom företagets ledning/personal.
Som företagare och entreprenör i 27 år inom skönhet och modebranschen delar nu Pia med sig av alla sin gedigna kunskaper, erfarenheter till andra männsikor som siktar på en karriär inom branschen.

Telefon 0702891333
Webbsida
E-post
Öppettider Enligt överenskommelse
Adress
Stockholm-Uppsala
Stockholm-Uppsala