1. Hem
  2. Personlig träning Stockholm

PIATTIKLINIKEN Inne på Delta Gym

Inte tillräckligt med recensioner än
Hälsingegatan 5, 11323, Stockholm
Hej alla Kunder Jag har flyttat in på Delta Gym som ligger precis bredvid förra lokalen. Gå in och meddela att ni ska träffa mig i receptionen och slå er ner inne på cafeet sidan så hämtar jag er. ALLA av/om bokningar skall ske 24 timmar innan . ALLA presentkort har ett " gäller till datum" och dom gäller bara till utsatt datum. 10 pack träning ska förbrukas inom 1 år, ingen återbetalning av ej förbrukade träningstillfällen eller massage . Mvh Marie louise
8288

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Marie-Louise Piatti

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Företaget Piattikliniken drivs av Marie louise Piatti. Jag har tränat i princip hela mitt liv med olika saker såsom dans, thai/kickbox och olika former av gymträning. För mig är hälsan och välbefinnandet viktigt eftersom det styr allt vi gör och presterar i livet. Att ha en bra hälsa innebär att vi kan vara produktiva i vårt arbete och vara en bra person i vårt privatliv. Att orka mera, sova bra och att ha en bra motståndskraft mot sjukdomar. "Eftersom jag jobbar med sjuka människor på Karolinska Sjukhuset, så ser jag baksidan av myntet som man säger då man inte tränar, sover och äter rätt. Vilka följdsjukdomar man får. Allt ifrån hjärtsjukdomar till diabetes mm." Marie-Louise är en internationellt licensierad personlig tränare och diplomerad massör. Hennes specialitet som tränare är viktminskning och att forma ”rippa” kroppar dvs framhäva dom små musklerna. Min strävan är att ha ett hälsosamt liv som håller länge. Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Måndag - Fredag 10.00-20.00 Under sommaren Juni-Augusti så kommer vi stänga 10-19,30 men enl ök kan jag ta emot senare. Skicka en förfrågan på sms eller mail.
  • 070 44 00 2 XXVisa nummer

  • Hälsingegatan 5, 11323, Stockholm