PINOCCHIO Massage & Friskvård

betyg4.8 Fantastiskt bra(433 betyg)
Klasrovägen 23A, 191 49, Sollentuna
Hej! Välkommen att boka en klassisk massage hos mig. Adress: Klasrovägen 23A, nära Häggvik station. Jag tar ej emot kortbetalning, det går bra med Swish, kontant, bankgiro, faktura eller att betala direkt vid bokningen genom Klarna. Om du inte kan komma på bokad tid, ser jag gärna att du avbokar senast 4 timmar innan, så att en annan kund har möjlighet att boka den tiden. Ej avbokad tid debiteras med full avgift. Om du planerar att komma regelbundet så kan det vara bra att veta att jag säljer klippkort, 10 behandlingar med 10% rabatt. Vid bokning ska fältet "Present-/Värdekortskod" endast fyllas i om du har ett presentkort från Boka Direkt, övriga koder från olika friskvårdsportaler ska ej fyllas i, ej heller presentkortsnummer från presentkort köpta hos mig på Pinocchio. För att informera mig om att du kommer att betala via en friskvårdsportal går det bra att skriva t.ex. "Benify" eller "Wellnet" i fältet för noteringar.  Med vänlig hälsning, Lena Svanlindh

Boka tjänst

  • Halvkroppsmassage25 minuter, 460 kr · Mer info
    Boka
  • Helkroppsmassage55 minuter, 770 kr · Mer info
    Boka
  • Helkroppsmassage Plus85 minuter, 1 100 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Lena Svanlindh
(433 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
433 betyg
till Lena Svanlindh
En behaglig upplevelse. Vill gärna upprepa denna avslappnande massage.
till Lena Svanlindh
good massage and friendly Lena
till Lena Svanlindh
Jag har gått till Lena på Pinocchio Massage & Friskvård sedan 2005. Hon är jätteduktig och proffsig och jag är alltid nöjd när jag går därifrån.
till Lena Svanlindh
Underbart!

Om företaget

Pinocchio Massage & Friskvård har sin praktik på Klasrovägen 23A i Häggvik. Jag (Lena) har 24 års erfarenhet av klassisk massage och önskar alla kunder varmt välkomna.

Bilder