Plus Rehab Väster

betyg4.8 Fantastiskt bra(50 betyg)
Brunnsgatan 30, 553 17, Jönköping
Välkomna att boka er tid hos Legitimerad Naprapat Patrick Häggström. På vår klinik Väster så får du möjlighet att boka en tid hos Naprapat med de mest centrala läget i Jönköping! Parkering finns längs med Brunnsgatan och även flertalet platser på närliggande Västratorget! På vår klinik Speedcenter så har vi möjligheten att erbjuda rehab och prestationsträning i de bästa av miljöer! Här finner du också parkering utanför dörren som dessutom är kostnadsfria. Följ oss gärna på Instagram eller Facebook för senaste nytt och även möjlighet till att se akuttider! @PLUSREHAB BOKA@PLUSREHAB.SE

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Naprapati, Återbesök
    Boka
  • Naprapati, NybesökMer info
    Boka
  • Ortopediska skoinlägg40 minuter · Mer info
    Boka

naprapat

noImage
Leg. Naprapat Patrick Häggström
(50 betyg)
Klinikchef

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
50 betyg
Patrik är professionell och engagerad för att hjälpa till. Känner mig alltid trygg med hans rekommendationer och rehabprogram.
Bra hjälp!
Jag fick mycket bra råd och han är väldigt prof. Denna tid där var mycket prisvärd.
Patrick är superkunnig! Jag har alltid fått väldigt bra hjälp med mina besvär, så jag kan verkligen rekommendera Patrick.

Om företaget

Vi har vårdavtal. Rabatterat pris för samarbetskunder, pensionärer, studenter och arbetssökande. Följ oss gärna på Instagram och Facebook för senaste nytt och akuttider! @plusrehab Välkommen!

Bilder