1. Hem
  2. Annan Askim

Polarpumpen

betyg4.4 Mycket bra(158 betyg)
Stora Åvägen 19B, 436 34, Askim
Välkommen till Polarpumpen Polarpumpen har länge varit Nordens största leverantör av värmepumpar på Internet, men är numera också en stark aktör när det gäller tekniska helhetslösningar för hemmet. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för ditt hem - med hög kvalitet till ett lågt pris. Med installatörer utspridda över hela landet kan du kan få din produkt levererad och installerad på kort tid. Hos oss kan du kombinera produkt, tillbehör, installation och tilläggstjänster till en smidig helhetslösning som passar just dig. Renoverar du hemma eller har köpt en sommarstuga har vi garanterat en bra lösning för dig.

Boka tjänst

Tjänst

  • Videobesök Luft/Luft
    20 minuter, Kostnadsfri

utövare

noImage
Polarpumpen
4.4
(158 betyg)
Nordens största värmepumpsleverantör på Internet

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
158 betyg
Hans R.
till Polarpumpen
Jag hade en bekräftadbokad tid för Digitalt Hembesök. Jag väntade och väntade men ingen hörde av sig eller kontaktade oss. Mycket dåligt skött!

Visa mer

Timo V.
till Polarpumpen
Tog lång tid att få kontakt, och har inte haft någon kommunikation om produkterna, Polarpumpen ger ett intrycka av stor t ointresse att informera kund om utbudet

Visa mer

Nim B.
till Polarpumpen
Mycket trevlig och hjälpsam person som jag fick prata med.

Visa mer

Håkan P.
till Polarpumpen
Mycket trevlig och kunnig.

Visa mer

Om företaget

Nordens största leverantör av värmepumpar online Sedan uppstarten 2007 har butiken vuxit med full kraft och är idag en stabil aktör på marknaden. Polarpumpen har 40 anställda på kontoret i Göteborg och erbjuder ett brett sortiment.
Detaljer och kontakt
  • 07707776 XXVisa nummer

  • Stora Åvägen 19B, 436 34, Askim