Postural träning för kropp i balans

betyg4.8 Fantastiskt bra(26 betyg)
Chalmersgatan 24, 411 35, Göteborg
Postural Träning - Har du problem med din hållning? Ryggont som aldrig blir bättre? Känner du att du inte får rätt gensvar på din träning? Postural träning innebär träning för att förbättra hållningen vilket medför att kroppen fungerar bättre vilket ofta leder till mindre smärta och att annan träning blir mer effektiv. Personlig Träning - Jag hjälper gärna dig som vet att du behöver ta tag i vissa delar i ditt liv. Det kan gälla träning, stresshantering eller obalanser i kroppen som ger värk eller att du inte känner dig så smidig längre. Min stora utmaning kan vara att få dig att börja bry dig om dig själv och att sen få dig att hitta ett sätt så att det blir hållbart och även kanske lite kul med förändringen när du tränar? Då kan detta vara något för dig! Har du frågor så ring eller messa mig: 0705-493238 eller maila mig: bianca@motiveras.nu Jag håller till på Aveny Gym, Chalmersgatan 24 Göteborg Jag kan ha andra lediga tider än dom som är synliga här Du kan använda dig av friskvårdsförmånerna Epassi och ActiWay. Gäller vid betalning på plats.

Boka tjänst

 • Yoga för bättre hållning. Torsdagar 17.1560 minuter, 150 kr · Mer info
  Boka
 • Postural Träning, grupp nybörjare. Måndagar 16.0060 minuter, 150 kr · Mer info
  Boka
 • Postural träning, 90 minuter90 minuter, 990 kr · Mer info
  Boka
 • Postural träning, 60 minuter60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Kostnadsfri konsultation45 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Bianca Flach
(26 betyg)
Postural tränare, leg fysioterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
26 betyg
till Bianca Flach
Kompetent och kunnig ledare som anpassar träningen till oss deltagare på ett väldigt bra sätt. Postural träning kan verkligen rekommenderas som komplement till annan träning.
till Bianca Flach
Bra träning för de glömda små musklerna. Bianca anpassar alltid träningen till gruppens kända kapacitet, vilket innebär att man är nöjd då passet är avslutat.
till Bianca Flach
Behaglig träning som verkligen gör nytta. Ovana muskler får träning.
till Bianca Flach
Kunnig och positiv ledare. Bianca ser och hjälper oss alla. Rekommenderas!

Om företaget

Jag hjälper gärna dig som vet att du behöver ta tag i vissa delar av ditt liv. Det kan gälla träning, stresshantering eller obalanser i kroppen som ger värk eller att du inte känner dig så smidig längre. Min stora utmaning kan vara att få dig att börja bry dig om dig själv och att sen få dig att hitta ett sätt så att det blir hållbart och även kanske lite kul med förändringen. Jag är utbildad fysioterapeut och även diplomerad Optimum-tränare och Physio Scale-coach. Jag har arbetat 12 år inom allmänpsykiatrin (öppenvård) där jag har lett och utvecklat mindfulnessbaserad gruppbehandling för patienter med ångest och depression. Jag är utbildad KBT-terapeut (steg 1) samt grundutbildad inom Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Som fysioterapeut inom psykiatrin arbetade jag även med Basal Kroppskännedom (BK). Jag är utbildad mindfulnessinstruktör steg 2 hos Mindfulnesscenter. ​ Jag leder kurser i mindfulness och har även individuell coaching. I mitt jobb som personlig tränare arbetar jag individuellt med klienter men har även olika former av gruppträning.

Bilder