Postural Träning Göteborg, Postural Workout, Physiorasmus

betyg4.8 Fantastiskt bra(239 betyg)
Pontus Wiknersgatan 7, 412 57, Göteborg
Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han var en av de 2 första personerna i Sverige som är utbildade både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut. Han har därefter skapat konceptet Postural Workout™ och utbildat Danielle i sitt team. Utöver detta besitter han en bred kompetens från många andra discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. Danielle och Rasmus tar emot dig i Göteborgsområdet. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. De flesta upplever omgående symtomlindring redan vid första träffen och alla får en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Välkommen på ett besök! Frågor? Ring 0733443484 eller maila rasmus@posturalworkout.com Rasmus är också verksam i Stockholm, kontakta mig för mer info om det är aktuellt för dig eller nära och kära! Svårt att hitta en tid som passar? Hör av dig i så fall, det kan även finnas morgon och kvällstider samt akut-tider.

Boka tjänst

  • Postural Träning Behandling 1,5 h Göteborg, Rasmus90 minuter, 2 100 kr · Mer info
    Boka
  • Postural Träning Behandling 1,5 h Göteborg, Danielle90 minuter, 1 500 kr · Mer info
    Boka
  • Behandling 1 h Göteborg, Danielle60 minuter, 950 kr
    Boka

utövare

noImage
Danielle Jervelycke
(32 betyg)
Leg. Fysioterapeut, Dipl. Postural Terapeut,
Presentkort
noImage
Rasmus Svärd
(207 betyg)
Leg. Fysioterapeut, Dipl. Postural Terapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
239 betyg
till Rasmus Svärd
Har precis varit här en gång. Och fick ett väldigt bra intryck. Fick detaljerad beskrivning av hur/varför övningarna jag fick kommer hjälpa osv. Dessutom kunde vi se små resultat efter första passet! Rekommenderas!
till Rasmus Svärd
Har gått till Rasmus i ca 4-5 år nu. Kan inte annat än rekommendera honom till alla även om du inte har ont/problem. Resultatet blir att du kommer känna dig stark hela vägen inifrån och ut och det har hjälpt mig i mitt krävande jobb, min lika krävande träning och min vardag.
till Danielle Jervelycke
Danielle är pedagogisk, tydlig och noggrann samt motiverar en att fortsätta träna efter behandlingen. Jag rekommenderar starkt ett besök - värt varenda krona! Postural träning har, på riktigt, omvälvat min vardag. Från att dagligen ha haft ont i stora delar av kroppen är jag nu mer eller mindre smärtfri. Jag har tidigare provat sjukgymnastik, massage, akupunktur och naprapati utan resultat - det här är det enda som har hjälpt långsiktigt. Förr kunde jag springa 200 meter innan jag fick ont - nu sprang jag nyligen 1 mil. Hurra!
till Rasmus Svärd
Fantastiskt bra!

Om företaget

Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han är en av 2 personer i Sverige som är utbildade både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut. Utöver detta besitter han en bred kompetens från många andra discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. De flesta upplever omgående symtomlindring redan vid första träffen och alla får en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Har du frågor om hur denna metod kan hjälpa just dig? Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt samtal.

Bilder