Vad vill du boka?

Pratamera Sverige AB erbjuder e-hälsovård och traditionell vård för psykisk ohälsa. Vi är ett företag som svarar under Socialstyrelsens föreskrifter, IVO:s tillsyn samt omfattas av flertalet lagar – däribland hälso- och sjukvårdslagen. Bakom Pratamera står yrkesverksamma personer som brinner för att bidra till ett bättre mående. Vi har psykologer och psykoterapeuter med bred kompetens och lång erfarenhet från en rad olika verksamheter. Vår ambition är att erbjuda hjälp av högsta kvalitet med värme och ett stort engagemang.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

250 kr (offentlig hälso- och sjukvård)

Boka chatt- eller videosamtal med legitimerad psykolog/ psykoterapeut för 250 kr.

Eftersom vi är en del av den offentliga hälso- och sjukvården betalar du aldrig mer än 1150 kr under en 12 månaders period.
Boka chatt- eller videosamtal med legitimerad psykolog/psykoterapeut.

Om du har ett frikort är ditt samtal kostnadsfritt. Du måste ange giltigt frikortsnummer och dess slutdatum. Vid bokning debiteras en liten summa som sedan återbetalas

Om du saknar ett giltigt frikort eller inte kommer på din tid debiteras du för uteblivet besök.
Boka chatt- eller videosamtal med legitimerad psykolog/psykoterapeut.

Om du är under 20 år är ditt samtal kostnadsfritt. Vid bokning debiteras en liten summa som sedan återbetalas (Du kan också boka utan Klarna genom att höra av dig till oss på kontakt@pratamera.nu).

Om du avbokar sent eller inte kommer på din tid debiteras du för uteblivet besök.
Boka ett terapiprogram inklusive bedömning av legitimerad psykolog/psykoterapeut. Samtalet kostar 250 kr men programmet är kostnadsfritt.

Eftersom vi är en del av den offentliga hälso- och sjukvården betalar du aldrig mer än 1150 kr under en 12 månaders period.

Om du inte hittar en tid som passar kan du även boka ett chatt- eller videosamtal direkt och be psykologen om att få gå ett terapiprogram.
Boka ett terapiprogram inklusive bedömning av legitimerad psykolog/psykoterapeut. Allt är kostnadsfritt för dig med frikort.

Du måste ange giltigt frikortsnummer och dess slutdatum. Vid bokning debiteras en liten summa som sedan återbetalas

Om du saknar ett giltigt frikort eller inte kommer på din tid debiteras du för uteblivet besök.

Om du inte hittar en tid som passar kan du även boka ett chatt- eller videosamtal direkt och be psykologen om att få gå ett terapiprogram
Boka ett terapiprogram inklusive bedömning av legitimerad psykolog/psykoterapeut.

Om du är under 20 år är ditt samtal kostnadsfritt. Vid bokning debiteras en liten summa som sedan återbetalas. (Du kan också boka utan Klarna genom att höra av dig till oss på kontakt@pratamera.nu)

Om du avbokar sent eller inte kommer på din tid debiteras du för uteblivet besök.

Fr 500 kr (Privat digital mottagning - ingår ej i högkostnadsskydd)

Chattsamtal 90 min
Fullbokat
90 min 1.600,00 kr
Videosamtal 90 min
Fullbokat
90 min 1.800,00 kr
Vi erbjuder dig olika terapiprogram som bygger på de senaste metoderna inom Kognitiv Beteendeterapi (KBT). Programmen är upplagda som kurser, där du successivt får arbeta med olika verktyg och metoder, som i forskning har visat sig ha en betydande effekt på vårt välmående och vår livskvalitet. Varje program består i regel av 12-15 olika verktyg.

Privat mottagning i Falun

Psykoterapi (KBT) på plats i Falun.
Traditionell psykoterapi för par på plats i Falun.

Företag och Organisationer

Bokning för anställda/medlemmar av företag och organisationer där betalning faktureras.

Pratamera.nu

Pratamera Sverige AB erbjuder e-hälsovård och traditionell vård för psykisk ohälsa. Vi är ett företag som svarar under Socialstyrelsens föreskrifter, IVO:s tillsyn samt omfattas av flertalet lagar – däribland hälso- och sjukvårdslagen.
Bakom Pratamera står yrkesverksamma personer som brinner för att bidra till ett bättre mående. Vi har psykologer och psykoterapeuter med bred kompetens och lång erfarenhet från en rad olika verksamheter. Vår ambition är att erbjuda hjälp av högsta kvalitet med värme och ett stort engagemang.