Vad vill du boka?

Pratamera Sverige AB erbjuder e-hälsovård och traditionell vård för psykisk ohälsa. Vi är ett företag som svarar under Socialstyrelsens föreskrifter, IVO:s tillsyn samt omfattas av flertalet lagar – däribland hälso- och sjukvårdslagen. Bakom Pratamera står yrkesverksamma personer som brinner för att bidra till ett bättre mående. Vi har psykologer och terapeuter med bred kompetens och lång erfarenhet från en rad olika verksamheter. Vår ambition är att erbjuda hjälp av högsta kvalitet med värme och ett stort engagemang.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

250 kr (offentlig hälso- och sjukvård)

Boka chatt- eller videosamtal med psykolog/terapeut för 250 kr. Eftersom vi är en del av den offentliga hälso- och sjukvården betalar du aldrig mer än 1100 kr under en 12 månaders period.
Om du har ett frikort är ditt samtal kostnadsfritt. Du måste ange ditt frikortsnummer och dess slutdatum. Vid bokning debiteras en liten summa som sedan återbetalas

Om du saknar ett giltigt frikort eller inte dyker upp debiteras du 250 kr för uteblivet besök.
Om du är under 20 år (minimiålder 18 år) är ditt samtal kostnadsfritt. Vid bokning debiteras en liten summa som sedan återbetalas

Du debiteras du 250 kr för uteblivet besök.

Fr 500 kr (Privat digital mottagning)

Chattsamtal 90 min
Fullbokat
90 min 1.600,00 kr
Videosamtal 90 min
Fullbokat
90 min 1.800,00 kr
Vi erbjuder dig olika terapiprogram som bygger på de senaste metoderna inom Kognitiv Beteendeterapi (KBT). Programmen är upplagda som kurser, där du successivt får arbeta med olika verktyg och metoder, som i forskning har visat sig ha en betydande effekt på vårt välmående och vår livskvalitet. Varje program består i regel av 12-15 olika verktyg.

Privat mottagning i Falun

Psykoterapi (KBT) på plats i Falun.

Pratamera.nu

Pratamera Sverige AB erbjuder e-hälsovård och traditionell vård för psykisk ohälsa. Vi är ett företag som svarar under Socialstyrelsens föreskrifter, IVO:s tillsyn samt omfattas av flertalet lagar – däribland hälso- och sjukvårdslagen.
Bakom Pratamera står yrkesverksamma personer som brinner för att bidra till ett bättre mående. Vi har psykologer och terapeuter med bred kompetens och lång erfarenhet från en rad olika verksamheter. Vår ambition är att erbjuda hjälp av högsta kvalitet med värme och ett stort engagemang.