Vad vill du boka?

Vi finns på NTCnorrköping

Manuell terapi
En manuellterapeut arbetar till stor del som en naprapat eller sjukgymnast som specialiserar sig inom manuell medicin, dvs. händerna som främsta hjälpmedel.
Jag jobbar med alla kroppens strukturer; muskler, leder, ryggrad, ligament, senor, bindväv och nervsystem. Behandlingen är alltid individuellt anpassad till de besvär som våra kunder söker hjälp för. Jag jobbar under devisen; rätt behandling till rätt diagnos/skada.
Jag är utbildad inom AMT, ledmobilisering, strain&counterstrain, 3D Fascia -bindvävsbehandling, Triggerpunkter, idrottsmedicin, thoracal mobilisering, Kinesiotape (Rocktape), IASTM

Olika typer av problem kan tex vara

Fot/Fotled
Plantarfascit, Smärta under foten, Hälsena, Akillestendinit,
Hälsenebesvär.

Knän
Knäsmärta, Patellasena, Slatter

Ländryggg/Bröstrygg
Lumbago, Ländryggssmärta, Facettledsyndrom.

Höftsmärta
Trochanterit, Konstant värk runt sittbenet.
SI-leds problematik, Symphysproblem Foglossning.

Huvud/Nacke/Axlar
Spänd nacke, käkled, huvudvärk
Axelsmärta,inklämmningssyndrom, Frozen shoulder.

Armbågsbesvär
Tennisarmbåge, Golfarmbåge.

Lotorpsmetoden
Läs gärna mer om den här http://www.lotorpsmetoden.se

Idrottsmassage
En tuff och djupgående massage för dig som tränar mycket.

Vi tar Swish (Ej kort)

Vid akuta problem ring/maila så fixar jag en tid!

Jonnie@primalfunktion.se

073-0692095


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Nybesök

Undersökningsmetodik / Diagnostik
Smärt / Skadebehandling
Pre- / Rehabilitering

Här arbetar jag utefter fördjupande kunskaper i manuell medicin. Detta sker genom undersökningsmetodik, diagnostik med fokus på en behandlingsstrategi som vi tillsammans fortsätter med för att nå just dina mål.

Jag använder mig av avancerade behandlingsmetoder som mobilisering, töjning, strain & counterstrain, triggerpunkter, muskelära, Fasciabehandling, neuromuskulära tekniker, IASTM, idrottsmassage, koppning.

Vi går också igenom tips vid behov - rehab / prehab som du kan använda dig av för förebyggande syfte för att hålla dig skadefri.

Återbesök

Fortsättningsbehandling

Jag använder mig av avancerade behandlingsmetoder som mobilisering, töjning, strain & counterstrain, triggerpunkter, muskelära, Fasciabehandling, neuromuskulära tekniker, IASTM, idrottsmassage, koppning.

Vi går också igenom tips vid behov - rehab / prehab som du kan använda dig av för förebyggande syfte för att hålla dig skadefri.
Vid laserterapi aktiveras och påskyndas cellernas och kroppens självläkning, effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande Laserljuset tillför energi till mitokondrien – cellens kraftverk. Lasern påverkar de celler som har nedsatt energiproduktion (ATP), och accelererar/normaliserar ATP produktionen. Laserterapi är mycket fördelaktigt vid: Kroniska och akuta åkommor. Smärta, värk, inflammationer,muskel/ledvärk, tennis/golf armbåge reumatiska sjukdomar ,artros, sår, infektioner och mycket mycket annat Hur ofta behöver man laser? Oavsett diagnos akut eller kronisk 2-3 laser-behandlingar initialt med 1-3 dagars mellanrum och man bör ha effekt och förbättring efter 4-7 behandlingar !

Tjänster

En tuff och djupgående massage för dig som tränar mycket.
Behandling av andningsmuskulatur med massage för ökad rörlighet i bröstkorg. Andningsterapi med övningar som gör att du andas effektivare och därmed ökar din syreupptagningsförmåga. Denna behandling är lämplig för alla men speciellt för dig med astma, astmaliknande symtom, hosta, doftkänslighet, idrottsmän med andningssvårigheter (vocal chord dysfunction), KOL och panikångest. Effekten är ofta en omedelbar förbättring av problem som kan ha varat under flera år. Lotorpsmetoden är ett sätt att hjälpa kroppen med syresättning utan luftrörsvidgande medicin och kortisonpreparat.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Primalfunktion

Som manuell terapeut jobbar vi med olika tekniker för att på bästa sätt hjälpa våra patienter med besvär/skador. Det grundläggande i manuell terapi är sambandet mellan muskler-leder-nervsystem där varje behandling måste inbegripa alla dessa tre för att uppnå bästa möjliga behandlingsresultat. Mobilisering är en mjuk och effektiv form av aktiva-passiva behandlingsrörelser för ledproblem där patienten är högst delaktig.

Vi tar Swish (Ej kort)

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Hittar du ingen tid som passar så hör av dig till mig så löser vi det!
Adress
Pilgatan 5
602 23 Norrköping
Ingelsta
Öppna i Google Maps 🗗