Vad vill du boka?

Välkommen att boka tid hos oss. Vi arbetar med verksam psykologisk behandling och psykoterapi för par och individer. Psykologi med mera driver även Parkliniken som erbjuder fungerande parterapi och workshops för par.

Läs mer om oss på https://psykologimedmera.se För mer information om våra bokningsregler och fakturering, se https://www.psykologimedmera.se/villkor

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Individuell behandling

Individuell psykoterapi/psykologisk behandling/Rådgivning enkeltimme. Kontaktupplägg och inriktning görs i samråd.

Vi arbetar genomgående med integrativ relationell inriktning. Våra metoder kommer från bland annat Kognitiv Beteendeterapi (KBT), Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Brief Dynamic Therapy (BDT) och Interpersonell Psykoterapi (IPT).
Individuell psykoterapi/psykologisk behandling/Rådgivning. Detta är standardlängd på individuell behandling. Kontaktupplägg och inriktning görs i samråd.

Vi arbetar genomgående med integrativ relationell inriktning. Våra metoder kommer från bland annat Kognitiv Beteendeterapi (KBT), Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Brief Dynamic Therapy (BDT) och Interpersonell Psykoterapi (IPT).

Parterapi

Parterapi introduktion hos oss innebär att vi träffas för att gå igenom era behov och lägga upp fortsatt arbete. Ibland är även pågående kontakter denna längd, beroende på vad ni bestämt med er terapeut.

För att komma igång med arbetet direkt rekommenderas istället bokningen Parterapi fördjupat arbete. Läs gärna mer på parkliniken.se
Parterapi hos oss innebär att vi träffas under en längre session för att arbeta med verktyg för att komma vidare i er relation. Läs gärna mer på parkliniken.se
Ni arbetar under heldag tillsammans med er terapeut som guide för att komma vidare i relation eller arbeta med något som skapar problem i er relation. Bokas som enkeldag eller två dagar i rad.

Kostnaden är 1250 kr per heltimme och normalt använder vi 6-8 timmar effektiv tid. Avbrott för lunch under dagen. Kontakta oss för bokning.

Läs gärna mer på parkliniken.se

Särskilda klientavtal

Denna tjänst kan endast bokas av dig som kommer till oss via särskilt kundavtal hos Psykologi med mera/Parkliniken. Ange vilket avtal i informationsfältet.

Psykologi med mera / Parkliniken

Vi arbetar med verksam psykologisk behandling och psykoterapi. Psykologi med mera driver även Parkliniken som erbjuder fungerande parterapi och workshops för par. Vi arbetar med relationell integrativ inriktning med flera olika metoder.

Psykologi med mera arbetar även med företagsinriktade konsultinsatser för organisation, chefer, ledare och medarbetare, samt utbildningar och handledning för yrkesverksamma kliniker och specialistutbildningar för psykologer. Vår röda tråd är relationell integration av neurovetenskap i behandling, utbildning och handledning. Läs gärna mer på vår hemsida https://psykologimedmera.se

För mer information om våra bokningsregler och fakturering, se https://www.psykologimedmera.se/villkor

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Första Långgatan 21
413 27 Göteborg
Linnéstaden
Öppna i Google Maps 🗗