Vad vill du boka?

Semesterstängt!

Den 11-18 Januari 2019 är MarathonEmma i Orlando, USA för att springa Walt Disney World marathon! Se därför till att boka tid för träning/massage/kostrådgivning i god tid så att du får den tid du önskar.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Konsultationsmöte

Jag erbjuder alltid mina individuella kunder ett kostnadsfritt konsultationsmöte (utan köptvång) innan uppstart av personligt upplägg.

Under ett konsultationsmöte ses vi under ett samtal där vi pratar kring dina mål, din träning och hur vi ska lägga upp en plan som passar dig och dina förutsättningar/behov.

PRIS: 0 kr utan köptvång.

OBS! Senast avbokning/ombokning 24h innan avtalad tid. Vid senare avbokning/ombokning eller utebliven tid debiteras 150 kr.

Klassisk massage / Idrottsmassage

Plats: PT-Hörnan, Ölmegatan 5 Karlstad

Du väljer själv om du vill ha en vanlig klassisk massage eller mer djupgående/idrottsmassage för t.ex. nacke/rygg.
Plats: PT-Hörnan, Ölmegatan 5 Karlstad

Du väljer själv om du vill ha en vanlig klassisk massage eller mer djupgående/idrottsmassage för t.ex. nacke/rygg.
Plats: PT-Hörnan, Ölmegatan 5 Karlstad

Du väljer själv om du vill ha en vanlig klassisk massage eller mer djupgående/idrottsmassage för t.ex. nacke/rygg.

Personlig Träning

Du tränar enskilt med mig som din personliga tränare där jag lägger all fokus på dig för att hjälpa dig att hitta rätt teknik och balans i din träning samt nå dina mål.

1 timme 750 kr

4 timmar 2699 kr (674 kr/h)
8 timmar 4995 kr (624 kr/h)
12 timmar 7320 kr (610 kr/h)
20 timmar 11 900 kr (595 kr/h)
30 timmar 17 700 kr (590 kr/h)

Alla tillfällen utgår från PT-Hörnan, Ölmegatan 5. Alt. utomhus.

Läs mer om tjänsten personlig träning på hemsidan:
http://www.marathonemma.se/tjanster/personlig-traning/
Dela en PT- eller löpcoachingstimme tillsammans med någon som vill samma sak som du med din träning. Det kan vara din partner, vän eller kollega.

1h = 450 kr/person

Löpcoaching

Du tränar enskilt med mig som din personliga tränare och löpcoach där jag lägger all fokus på dig för att hjälpa dig att hitta rätt teknik och balans i din träning samt nå dina mål.

1 timme 750 kr

4 timmar 2699 kr (674 kr/h)
8 timmar 4995 kr (624 kr/h)
12 timmar 7320 kr (610 kr/h)
20 timmar 11 900 kr (595 kr/h)

Alla tillfällen utgår från PT-Hörnan, Ölmegatan 5. Alt. utomhus.

Läs mer om tjänsten personlig löpcoaching på hemsidan:
http://www.marathonemma.se/tjanster/lopcoaching/

Mammamage

Läs mer om tjänsten mammamage på hemsidan: http://www.marathonemma.se/tjanster/mammamage/

Kostrådgivning

HUR MÅR KROPPEN?

Mät din kroppssammansättning.

InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen.

Vågen tar hänsyn till bra muskelmassa och ger dig ”rätt” värden utefter dina förutsättningar. Oavsett om du ska upp eller ner i vikt så får du även rekommenderat dagligt intag kalorimässigt.

Vad är vikt?
När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.
DETTA INGÅR:
- 1 Kostrådgivningstillfälle
- 1 Kroppsanalys (mätning av bl a kroppsfett, muskelmassa, BMR m.m.)
- 1 Invägning och -mätning
- Kostriktlinjer (ej kostupplägg/program)

PRIS: 690 kr

Vi ses på PT-hörnan för att prata kring dina mål med din kosthållning och hur du ska nå dem utefter dina förutsättningar. Här kommer vi också göra en kroppsanalys med 10 olika mätningar så som kroppsfett, muskelmassa, BMR m.m. Du kommer också erhålla kostriktlinjer för att du ska nå dina mål.

OBS! Det ingår inget personligt kostupplägg/program med recept och dagsplaner. Kolla då på paket brons, silver eller guld.

Läs mer här:
DETTA INGÅR:
- 1 Kostrådgivningstillfälle
- 1 Kroppsanalys med INBODY-våg (mätning av bl a kroppsfett, muskelmassa, BMR m.m.)
- 1 Invägning och -mätning
- Näringsbehovsanalys
- Individuellt kostupplägg/program
- 4 förslag på dagsmenyer baserade på din vardag (frukost, lunch middag och mellanmål) inkl. recept
- Egen inloggningsprofil till kostdataprogram
- Stort receptbank med över 100 recept

PRIS: 1290 kr

Vi ses hos mig på PT-Hörnan för att göra en profilbedömning samt prata kring dina mål och hur du ska nå dem på bästa sätt. Vi kommer att göra en ev. invägning/-mätning och du kommer att få en inloggningsprofil till ett kostdataprogram där sedan all kost-/motionsregistrering kommer att ske. Vi kommer även att göra en kroppsanalys på dig där du erhåller 10 olika mätningar av kroppssammansättning så som kroppsfett, BMR, muskelmassa m.m.

Efter vårt tillfälle tillsammans kommer du att få föra en kost- och träningsdagbok under minst 3 dagar (gärna 1 vecka) där du utförligt skriver vad du äter och tränar genom kostdataprogrammet. Ju noggrannare du är desto mer rättvist blir ditt kostprogram. Utefter din registrerade kostdagbok, mål och förutsättningar kommer jag sedan att skapa ett personligt kostupplägg för dig som du erhåller 3-7 dagar efter sista skriva dag i kostdagboken. Detta får du per mail i form av en pdf-fil.
DETTA INGÅR:
- 1 Kostrådgivningstillfällen (45 min)
- 1 Kroppsanalys med INBODY-våg (mätning av bl a kroppsfett, muskelmassa, BMR m.m.)
- Ev. justeringar i kostupplägget
- 2 nya dagsmenyer inkl. recept.
- Fri mail och telefonsupport

PRIS: 690 kr

Vi ses hos mig på PT-Hörnan för en uppföljning av ditt påbörjade paket ”Kostrådgivning uppstart” efter 1-4 månader efter det att du påbörjat ditt nya kostupplägg. Under tillfället pratar vi kring den period du följt ditt kostupplägg du fått av mig och vi gör även en ny kroppsanalys med INBODY-våg för att se hur förändringarna ser ut på insidan med kroppssammansättning (fettprocent, muskelmassa, vattenmängd m.m.). Du får också råd kring hur du ska fortsätta hålla din kosthållning för att nå önskade resultat som baseras på senaste INBODY-våg och upplevd period med kostupplägget. Eventuella justeringar görs i kostupplägget om det behövs och då får även förslag på 2 nya dagsmenyer inkl recept om så önskas.

Small Groups

En liten träningsgrupp (4-6 deltagare) med ett gemensamt mål: Att bli av med sockerberoende och skapa en hälsosam livsstil!

Gruppen kommer att kämpa tillsammans för att:
- Skapa nya hälsosamma rutiner
- Bli piggare och gladare
- Må bättre
- Gå ned några kilon i vikt

Vi kommer att ses 10 onsdagar kl. 17.30 för att träna tillsammans och peppa varandra. Första tillfället kommer vi att prata mycket kring kost och jag kommer att presentera den kostplan var och en kommer att följa under dessa 10 veckor.
Vi kommer också göra en inväning/mätning för att sista tillfället göra det igen. För den som vill finns det även möjlighet att göra en kroppsanalys för att mäta sin fettprocent (ingår i priset).

Det spelar ingen roll vilken nivå du ligger träningsmässigt på idag. Gruppassen passar alla, nybörjare som mer erfaren och hålls inomhus. Utöver de gemensamma passet kommer du även få ett individuellt anpassat träningsprogram att följa hemma.

Vid varje onsdagsträff kommer alla att erhålla kursmaterial innehållande veckomeny och tillhörande recept. Du kommer också få massor med tips för hur du t.ex. ska hantera ditt sockerberoende när det slår till, tänka kring kosten när du blir bortbjuden eller ska äta vid träning.

Detta ingår:
- 10 träningstillfällen i grupp (värde 1500 kr)
- Kostprogram för 10 veckor (värde 1200 kr)
- 10 träningspass (för gym/hemma)
- Individuell rådgivning under hela perioden (värde 800 kr)
- 2 st kroppsanalyser med INBODY-våg, valfritt! (Värde 1000 kr)
- Vägning och mätning veckovis
- Hemlig facebookgrupp
- Kompendium innehållande kursmaterial
- Goodiebag (värde ca 500 kr)

START: Onsdagen den 6e februari 2019 kl. 17.30

Intresserad? Boka din plats innan 7/1 2019 och få 500 kr i rabatt på ordinarie pris 3450 kr.

Mer info: http://www.marathonemma.se/tjanster/small-group-kickstart/

Vid frågor: maila info@marathonemma.se

OBS! Du kan givetvis använda ditt friskvårdsbidrag till att delta!

PT-Hörnan Karlstad

PT-Hörnan innehar f-skattsedel och är Värmlands första PT-studio som ägs av MarathonEmma (Emma Bertilsson). Här erbjuds tjänster inom personlig träning, massage, kostrådgivning, löpcoaching och mammamage. Både privatpersoner och företag är välkomna att boka tid för enskild tjänst samt gruppaktivitet.

Företag hänvisas till mail info@marathonemma.se för offert och tidsbokning. Privatpersoner använder bokadirekt.se för tidsbokning.

Läs mer om MarathonEmma på hemsidan.

Blogg: www.marathonEmma.se/blogg
Instagram: MarathonEmma
Facebook: MarathonEmma

Visa kontaktinformation
Adress
Ölmegatan 5B
652 30 Karlstad
Öppna i Google Maps 🗗