Vad vill du boka?

Aktuellt: 

Zumba® - 10 tillfällen á 55 min, Bygdegården i Bygdeå, 
Startar onsdag 8 mars kl. 10
Pris 600 kr för 10 gånger eller 400 kr för PRO-medlem
Drop in 80 kr för en gång eller 60 kr för PRO-medlem

Pågår:

- Yin & Yang Yogakurs, 6 tillfällen á 75 min, MåbraKällan, Kungsgatan 42 (startade 22 mars 2017)

Tema från topp till tå, ett fokusområde på kroppen varje vecka

Värdekort

Gruppträning

Med en kombinerad yin & yang klass får vi chans att arbeta både med stillsamma yin positioner och en mer aktiv yang del.

Yin positionerna är ett komplement till den mer dynamiska formen av yoga. Här påverkar vi djupare vävnader – leder, ligament och bindväv i framförallt höfter, bäcken och ryggslut. Detta både ökar den fysiska flexibiliteten, vilket tillåter våra muskler att arbeta i hela sitt rörelseomfång och påverkar kroppens energikanaler. Yin yogan ger också tid till närvaroträning och reflektion.

Eftersom den utökade flexibiliteten behöver stödjas av styrka fokuserar vi under yang delen på dynamiska och mer fysiskt krävande Hatha yoga positioner utförda i ett lättillgängligt flöde, Vinyasa Flow. Efter uppvärmning jobbar vi dynamiskt och fysiskt med uthållighet och rörlighet i löpande kombinationer av rörelser och ställningar – asanas.

Ungefär halva klassen ägnas åt att praktisera yang och andra halvan yin. Klasserna genomsyras av flöde, lekfullhet, och energi och du får tillfälle att utveckla balans, styrka och smidighet i både kropp och sinne. Klasserna anpassas till deltagarnas behov och önskemål med ett progressivt upplägg där vi utvecklas och utmanar oss vecka för vecka.

Kursen Yoga Yin & Yang är öppen för alla. Vårkursen är rabatterad 300 kr (ordinarie pris 900 kr) för dig som är VIF medlem, pensionär, sjukskriven, student, släkt, vänner eller följare på min Facebooksida. Som VIF medlem är du också försäkrad via Korpen.

Kursen lämpar sig bäst för nybörjare till medelnivå.

Bokning av första tillfället gäller för hela kursen. Betalning direkt via Klarna, eller med bankgiro, Swish, genom beställning i Frisvårdsportalen (Vattenfall) eller ActiWay innan kursstart eller på plats med kort/kontant vid första tillfället.
Zumba Fitness® är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik med inslag av latinsk pop och internationella radiohits. Träningen som involverar både dans- och fitnessövningar är populär med cirka 14 miljoner utövare i över 150 länder.

Stommen i en klass är fyra grundrytmer salsa, merengue, cumbia och reggaeton. Enkla grundsteg i varje rytm kombineras till en danskoreografi med balans och styrka som är lätt att följa. Snabba rytmer varvas med lugnare för att erhålla en typ av konditions- och intervallträning.

Beställningsklass av PRO i Bygdeå öppet för bokning och drop in för andra daglediga. Betalas på plats med kort, kontant eller Swish eller efter bokning via Klarna.

PTCAMilla

PTCAMilla drivs som enskild firma och tjänsterna kan bokas enligt kalendern när jag är ledig från ordinarie jobb. Jag erbjuder tjänster inom Personlig Träning, kurser och gruppträning. Utbildad och licensierad Personlig Tränare (maj 2016), Zumba® instruktör (april 2011), samt Yogainstruktör (januari 2017).

Mångårig erfarenhet som gruppträningsinstruktör i flertal klasser och ett genuint intresse för hälsa och träning. Tror på att individanpassa och personlighetsanpassa träning för att nå fram och gå fram.

Vill du kolla vad jag kan göra för dig? Gratis konsultation på telefon, bokas via kalendern. Eller kontakta mig via kontaktformulär, mail eller telefon.

Telefon +46703684936
Webbsida
E-post
Öppettider Varierande tider.
Aktuella bokningsbara tjänster och tider hittar du i bokningskalendern.
Adress
Kustlandsvägen 11
91598 Bygdeå
Umeå