Vad vill du boka?

Som din personliga tränare hjälper jag dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Vill du träna intensivt i 30 eller 60 minuter? I grupp, tillsammans med en vän eller på egen hand? Jag har flera olika PT-paket för att möta just dina behov! Jag är även certifierad mammamage tränare med fokus på träning under och efter graviditeten. 

Jag håller till på Motionshuset, om du inte är kund här kan vi lösa det med lite olika extra paket t.ex 10 klippkort för 1.250,- 

Swish nr: 123 219 28 39 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Behöver du hjälp med din kost?
Äter du rätt för dina mål och önskningar?
Får du i dig tillräckligt med kolhydrater, fett och protein?
Hur mange kcal bör du få i dig? Vill du gå upp i vikt? Bygga muskler? Vill du minska i vikt eller behålla den form du har, fast möjligen behöver lite inspiration?

Boka en konsultation, så kartlägger vi hur din kosthållning ser ut i dag, vad vi kan ändra och hur vi når dina mål på bästa sätt!

Bra om du skriver ned vad du äter och när du äter, minst 3 dagar innan mötet med mig. Ring om du har några frågor.

personlig träning

Har du aldrig haft en pt-tid med mig innan, då bokar du en konsultation för att komma i gång. Här börjar vi med att sätta oss ned och gå igenom vilka mål och önskningar du har med träningen. Vilka förväntningar du har till mig som din personlige tränare, eventuella skador eller sjukdommar. Om du önskar kan vi även ta en kroppsanalys och bl.a mäta kroppen.
Möt upp I träningskläder och ha med vattenflaska för tiden som kvarstår tränar vi tillsammans.
Som din personlige tränare kommer jag genom min kunskap att hjälpa dig att nå dina mål på ett effektivt, säkert och motiverande sätt. Träningen blir skräddarsydd så att du snabbt når dina mål. Varje pt-tid är effektiv och och utförs med rätt teknik för att undgå skador. Träningen är alltid anpassad utifrån din önskan, mål, förutsättningar och behov.
Och kom ihåg personlig träning är för alla, oavsett ålder, kön, och utgångspunkt.
Köp 10 Pt-tidar, och få 11.passet gratis. (totalt värde 5.225,-)
PT30
30 min 275,00 kr Mer info
Färdigtränad på 30 min, -effektiv, snabbt och svettigt. Passet skapas som alltid efter dina önskemål.

Bli klar med träningen på lunchen eller om du har en annan lucka under dagen. Möt gärna upp uppvärmd.
PTDuo
60 min 600,00 kr Mer info
Träna tillsammans? Ta med din kompis, mamma, syster eller någon som skulle behöva att komma igång. På ett PTDuo pass så skapar vi glädje och energi tillsammans. Passet planeras efter teknik och önskad nivå.
Väntar du barn och vill träna på ett säkert, tryggt och effektivt sätt boka PTGravid med mig. Jag har utbildning från kända mammamage. Kolla gärna på hemsidan mammamage.se

Har du frågor ta gärna kontakt med mig.
För Er som vill träna tillsammans från 3 till 6 personer.
Jag anpassar träningen efter gruppens önskan och förmåga. Her skal vi ha det kul tillsammans! Det finnes möjlighet att boka inne på Motionshuset eller utomhus. Pris från 700kr, beroende på antal deltagare. Ta kontakt för mer information.

PTJensen

Som din personlige tränare kommer jag genom min kunskap att hjälpa dig att nå dina mål på ett effektivt, säkert och motiverande sätt. Träningen blir skräddarsydd så att du snabbt når dina mål. Varje pt-tid är effektiv och utförs med rätt teknik för att undgå skador.
Träningen är alltid anpassad utifrån din önskan, mål, förutsättningar och behov.
Och kom ihåg personlig träning är för alla, oavsett ålder, kön, och utgångspunkt.

Telefon 0761412069
Webbsida
E-post
Öppettider Efter bokad tid.
Adress
Göteborgsvägen 19
451 42 Uddevalla