Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Healing

Jag är naprapaten som klev över till energimedicinen. Det går oerhört mycket snabbare att åtgärda besvär via energinivån än enbart på den materiella/tekniska nivån. Hos mig släpper vi dina energimässiga, emotionella, kognitiva och fysiska blockeringar så att du kan leva ditt liv i linje med vad du längtar efter.

Från mina 10 år som tidigare verksam och framgångsrik naprapat har jag bred kunskap om kroppens fysiologi, anatomi och funktion. Jag har vidareutbildat mig inom gigongterapi på Qigongakademien och i privat undervisning av Gunnar Norberg på Qigongakademien.

Vad kan jag hjälpa till med?

Några exempel: ryggskott, ryggsmärta, nackspärr, nacksmärta, axelsmärta, impingement, musarm, tennisarmbåge, golfarmbåge, bäckensmärta, höft-, knä- och fotledssmärta, käkledsbesvär, huvudvärk, tinnitus, långvarig smärta i kroppen, ångest, depression, sorg, utmattningssyndrom, oro.

Du kan också komma om du mår bra men vill må så bra som du har potential att må!

“Med en otroligt intuitiv förmåga, varm omtanke och stark närvaro så har Eva hjälpt och guidat mig till att visa vägen från att inte bara tänka med hjärnan utan också faktiskt börja känna med hjärtat. Evigt tacksam till Evas arbete.” – Erika

“Sessionerna gav mig så mycket, min energinivå kom tillbaka på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Kroppen är mer komplicerad än vad vi tror, Evas sessioner hjälpte mig så mycket att förstå helheten och gav mig energin åter.”
– AndreasQigongterapeuten EE2019 AB

Jag är naprapaten som klev över till energimedicinen och ger qigongterapi och håller kurser i Zhineng gigong för läkning och utveckling.

Jag håller till på Samadhi yoga i Gamla stan. OBS ingång från Kåkbrinken 16. Portkod får du vid bokning.

Varmt välkommen till mig och till en ny start i livet!

Visa kontaktinformation
Webbsida hhttps://www.qigongterapeuten.se
Öppettider Måndagar och fredagar 10-16.
Övriga dagar, kvällar och helger kan jag erbjuda tider för hembesök alt i mitt eget hem i Farsta, kontakta mig isf.
Adress
Lilla Nygatan 9, ingång Kåkbrinken 16
11128 Stockholm
Gamla stan
Öppna i Google Maps 🗗